Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Organisatiekunde.
Advertisements

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK PM BELASTINGADVISEURS
Transport en Infrastructuur
Zwemmen in kristalhelder zijdezacht water!
De onderneming als boekhoudkundige entiteit
BATTERYSPRAY.COM KenmerkenVoordelenMotievenBaten Batteryspray is bijzonder gebruiksvriendelijk, mobiel, draadloos en overal inzetbaar  Direct gebruiksklaar.
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Provinciale ronden mei 2008
Resultaten bevraging voorzieningen “participatie ouders”
Onity Advance by SELLOX
01 van 06 Portal4U Loe Hameleers Twan Saleming Klanten: Wat kost dat artikel? Wanneer wordt geleverd? Die werkt hier niet meer.. Die factuur ken ik niet.
Cilinders De motoren van de pneumatische automatisatie
Marc Bremer Scheikunde Marc Bremer
Hoe werkt een tractiebatterij?
De actieve voedingsdriehoek
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Beschadigd instrumentarium
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Productpricing Steef Visser RA en Aart in ’t Veld.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Paperless Douane en Accijnzen en Vereenvoudigde procedures
Het NCH onderhoud- systeem en biologische behandeling van het afvalwater BioAmp™ + Free-Flow™ NCH BELGIUM Inc.
RISICO VCA - Hoofdstuk 2.
Uw welnessconsulent : Ivo Nuyens
ELEKTRONISCHE FACTUUR
Jan BUYSSE Algemeen directeur Interza Zaventem / Incovo Vilvoorde
Hoofdstuk 11 Vrij kapitaalverkeer. (2/14) Het vrije kapitaalverkeer (inclusief het vrije betalingsverkeer) wordt gewaarborgd door artikel 56 van het Verdrag:
Hoofdstuk 3: Fysiologische basis van de training
"Hoe klantenbinding de waarde van uw onderneming kan maximaliseren”
Zijn Bergbewoners biologisch aangepast? Kinderen van de wolken
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Medicatie.
Wat betekent voedsel voor mij? Directe relatie met gezondheid Plantaardig of vlees? Biologisch of niet?
DigiDoc Een digitaal kantoor voor iedereen !. Ceci n’est pas du software?! 2.
e-Ordering e-Catalog De verdere digitalisering in e-procurement.
Van “afval” tot …drinkbaar?
5 NCH : EEN INTERNATIONALE ONDERNEMING- SINDS 1919 Wereldwijd aanwezig
Goederenverwerking H20 Milieu Manager Handel.
KAM H3 Milieu Logistiek teamleider.
Wat voedt jou deel 1..
Voeding en vertering 5 Havo.
Wat is MultiBel? MultiBel is een alarmerings- en communicatiedienst. U bent in staat om met een paar simpele handelingen tot wel duizenden personen tegelijk.
Pilservice module KNMP Voorjaarsdag 18 maart 2003.
STOFWISSELING Opbouw en afbraak.
TR90 ® Verander uw leven in 90 dagen. Meer dan een DERDE van de volwassen Europeanen heeft momenteel overgewicht Situatie in de EU
Organische meststoffen test. Terugblik Wat hebben we de afgelopen 3 weken gedaan?
Hydrofobe dakverf Verstevigende werking Waterafstotend werking Watergedragen Makkelijk te plaatsen TECHNISCHE FICHE Roofcoat-CT Alle informatie die via.
Toelichtingsnota: VOCL in het grond- water en geen bron op het KP Bart VANDENBOSSCHE Afdeling Milieupolitie en Bodem Departement Identificatie van verontreinigde.
Lever en Nieren Les 1 di 2de uur ’11 Uitleg lever en nieren en opdracht Les 2 wo 3de uur ’11 Uitleg bloedonderzoek formulier, maken.
1 Basisvoedingsleer Voedingsstoffen
Veevoeding Weende analyse.
Voeren en verzorgen Klas D21 MBO Doetinchem
Klas DD31 en DD41 MBO Doetinchem
Energie-efficiëntie keukenapparatuur
Stoffen transport tussen cellen en hun omgeving.
Eutrofiëring.
B&O Producten Voor efficiënt bouwen in prefab hebben
De diensten die een onderneming kan bieden aan haar klanten, leveranciers en eigen medewerkers zijn direct afhankelijk van haar IT-infrastructuur. In het.
Tijdkrediet en landingsbanen
Voeding Kenmerken van voeding.
Optie om de toolbox uit te breiden
Een site voor mijn vereniging.nl
Standaardsitevereniging.nl Maikel Bauer.
Een Pasklare en betaalbare oplossing
MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?.
Reinigen & ontsmetten.
Hoofdstuk 6 Gezocht: leuke, betrouwbare klanten
De organen voor vertering
Natuurlijke Zeoliet Zeoliet producten Benoot P.
Transcript van de presentatie:

Aardvark Het nieuw automatisch systeem voor de biologische behandeling van de leidingen en netwerken van het afvalwater NCH Belgium

Het overdreven lozen van afvalstoffen (vetten, oliën en voedselresiduen) in de gootstenen en de evacuatiemonden van de bodems, hinderen de kanaliseringen en de ontvettingssystemen en overbeladen de ophalingspompen. Langzame afvloeiing & het stuwen Ondoeltreffend pompen van de ontvettingssystemen Aardvark is de moderne en biologische oplossing voor de volgende, frequente problemen met leidingen en het netwerk van afvalwater : Slechte geuren Ze worden veroorzaakt door de ontbinding van de voedselafvalstoffen in de leidingen, in de ontvettings- systemen of in de ophalingspompen. De pompen van de ontvettingssystemen maakt het niet mogelijk om de vetafzettingen in de leidingen noch op de wanden uit te schakelen. Het vermijdt evenmin het blokkeren van de ophalingspompen. Plaatselijke taksen  De plaatselijke autoriteiten zijn steeds strikter m.b.t. de naleving van het gehalte aan DCO, DBO en MES en andere indicaties van milieuverontreiniging in het afvalwater dat door vaklui in de openbare leidingen worden geloosd. Biologische producten voor leidingen  Het merendeel van de leveranciers brengen weinig efficiënte vegetatieve bacteriën in de handel. Veel van deze producten bevatten slechts « vrije enzymen » die de vetten alleen maar vloeibaar maken en aldus het probleem binnen het netwerk verplaatsen.  Anderzijds bevatten de traditionele biologische oplossingen spoorbacteriën die minstens 4 tot 6 uur nodig hebben alvorens ze actief worden. Maar het merendeel van de ondernemingen heeft geen 4 tot 6 uur retentietijd.

De bacteriën die door Aardvark worden geactiveerd, verteren vetten, oliën en andere organische afvalstoffen die leidingen, ontvettingssystemen en het netwerk van het afvalwater verstoppen. De moderne oplossing: Aardvark Aardvark verspreidt dagelijks in uw leidingen een zeer aanzienlijke hoeveelheid onmiddellijk actieve bacteriën. Aardvark is 85 keer krachtiger dan de klassieke producten. Het Aardvark systeem vermindert de pompfrequenties of uitruimen tot 70%. Het Aardvark systeem vermindert het niveau van DCO, DBO en MES in het afvalwater, en laat u aldus toe om in overeenstemming met de wettelijke milieunormen te zijn en om een goede milieugedrag te hebben. De bacteriën verteren de organische afvalstoffen die voor de slechte geuren verantwoordelijk zijn komende uit de leidingen, de ontvettingssystemen of de ophalings- pompen en schakelen de geuren aan de bron doeltreffend uit. Aardvark vereist geen enkel onderhoud. Een dienst wordt alle 2 maanden gewaarborgd door NCH.

Aardvark  Creëert dagelijks 250 miljard actieve aeroob en anaeroob bacteriën, die onmiddellijk actief worden in leidingen, de ontvettingssystemen en de ophalingspompen.  Produceert 85 keer meer bacteriën dan de traditionele producten.  De dagelijkse behandeling Aardvark bevat geen vrije enzymen noch oppervlakteactieve middelen.  Het Aardvark systeem is volkomen verenigbaar met de behandelingsmethoden van de plaatselijke autoriteiten.  Aardvark is een economisch compact systeem dat geen enkel onderhoud vereist.  Aardvark vereist slechts een eenvoudig aansluiten aan de watertoevoer en is verenigbaar met de Europese richtlijnen. Aardvark (open deksel) Kweekkamer 2.5 Lit. Elektromagnetische sluiter Elektronische klok Injector product Het NCH doseringssysteem “Aardvark” is uniek. Het wordt gecontroleerd door een elektronische klok en werkt op batterijen. Het vereist slechts een eenvoudige aansluiting aan de toevoer van water. De 2 vloeibare oplossingen worden gedurende 24 uur gemengd teneinde een in hoge mate efficiënte biologische oplossing te produceren, die, elke dag, in het netwerk van afvalwater zal verspreid worden. Het Aardvark programma bestaat uit 4 elementen Een verspreidingseenheid (foto rechts). Een biologische oplossing – « Aardvark Bio » Een voedingsstof – « Aardvark Bio Advance » Een volledige service geleverd door uw deskundige NCH m.b.t. het afvalwater.