De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?."— Transcript van de presentatie:

1 MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?

2 MESOTHERAPIE Mesotherapie is een esthetisch medische procedure die het vet laat “weg smelten”, cellulitis en striae (zwangerschapsstriemen) drastisch vermindert, lichaamscontouren verbetert. Een slappe huid op gezicht, armen, benen en buik kan aanzienlijk verbeterd worden met Mesotherapie.

3 PROCEDURE De procedure bestaat uit een serie van mini injecties van natuurlijke plantextracten, enzymen en vitaminen in de huid. Het mesoderm is de ruimte direct onder de huid, bestaande uit vetcellen en onderhuids bindweefsel.

4 Hoe wordt Mesotherapie toegepast?
Heel kleine hoeveelheden conventionele of homeopathische medicijnen en vitaminen worden geïnjecteerd in of onder de huid om de cellulitis en overtollig vet af te breken. Daarnaast wordt de circulatie van bloed en lymfe verbeterd, waardoor de afvoer van afvalstoffen door het lichaam zelf geregeld wordt. Regelmatige beweging, gezonde voeding met niet meer dan kcal per dag en het drinken van voldoende water is aan te raden.

5 Mesosculptuur: De nieuwe liposuctie
Is het mogelijk om van overtollig vet af te komen zonder een chirurgische ingreep? Voor degenen die opzien tegen een liposuctie, is mesosculptuur zeker het antwoord voor vetreductie en correctie van bodycontouren. Ook voor degenen die al een liposuctie hebben ondergaan, maar waar nu op andere locaties vetophoping en cellulitis ontstaat. Bij zwangerschapsstriemen en huidverslapping na sterk gewichtsverlies worden prima resultaten behaald. In ernstige gevallen is de combinatie met de Ray Light Code aan te raden. Ook als u nog sneller resultaat wenst biedt de Ray Light Code uitkomst.

6 Hoe lang duurt een behandeling?
Behandelingen duren over het algemeen 30 minuten, zijn nagenoeg pijnloos en worden wekelijks of twee wekelijks toegepast, gedurende 6 tot 12 weken, afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat. Zo lang de cliënt zich houdt aan het voeding en bewegingadvies zijn de resultaten nagenoeg permanent. Een echt dieet is niet van toepassing. In enkele gevallen is een onderhoud van 1 maal per 4 maanden voldoende om er goed uit te blijven zien.

7 Wat mag ik voor en na de Mesotherapie niet doen?
Voor de behandeling mag u minimaal 1 week geen aspirine of Ibuprofen innemen. Na de behandeling mag u 8 uur niet douchen, geen zonnebank nemen en ook dan geen aspirine en pijnstillers anders dan door de behandelaar voorgeschreven. Actieve sport is de eerste 4-8 uur na de behandeling niet toegestaan. Daarnaast 24 uur niet in de zon en sauna.

8 voedingsadvies Het is aan te raden om voor en na de behandeling een hoogproteïne maaltijd te nemen. Twee liter water per dag is een absolute noodzaak om de afvalstoffen die vrijkomen bij de vetverbranding uit uw lichaam te verwijderen

9 MESOGUN

10

11 gespecialiseerd in behandelingen voor wallen onder de ogen.
Wallen laten zich niet zomaar behandelen. In de loop der jaren hebben wij een enorme ervaring opgebouwd en zijn de allernieuwste behandelmethodes geïntroduceerd. Vooral de combinaties mogelijkheden die wij kunnen bieden zijn uniek in Nederland! De resultaten zijn echt fantastisch.  Op een aantal uitzonderingen na kan iedereen worden geholpen. Voordat wij gaan behandelen houden wij eerst een (gratis en vrijblijvend!) intake gesprek. Dan kunnen wij ook bepalen of wij u kunnen helpen. Hierbij bespreken we de verschillende behandelmethodes die wij kunnen inzetten, vaak stellen we een combinatie voor om een zo optimaal resultaat te verkrijgen.


Download ppt "MESOTHERAPIE Wat is mesotherapie ?."

Verwante presentaties


Ads door Google