De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Pasklare en betaalbare oplossing

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Pasklare en betaalbare oplossing"— Transcript van de presentatie:

1 Een Pasklare en betaalbare oplossing
Brandstof Analyse Een Pasklare en betaalbare oplossing

2 Doelstelling Hedendaagse motoren zijn veel minder tolerant als het op brandstofkwaliteit aankomt. Hoge inlaatdrukken en verfijnde systemen voor het motormanagement zijn aanleiding tot striktere kwaliteitseisen voor de brandstof die gebruikt wordt. In combinatie met de variërende karakteristieken van een steeds grotere variatie aan grondstoffen voor biodieselproductie, betekent het dat een weloverwogen systeem van kwaliteitscontrole van groot belang is.

3 Brandstofspecificaties
Specificatie EN 590

4 Testen van Brandstoffen
Waarom Indien er problemen zijn met filters, injectoren, pompen of de dieselkwaliteit in het algemeen, is het raadzaam een bodemmonster uit de tank(s) te nemen en te laten analyseren. Soms is de diesel zo vies dat de conclusie evident is: de diesel moet schoongemaakt worden.  Bij elke bunkering zelf monsters nemen vermijd problemen met leverancier(s), autoriteiten, motorherstelbedrijven, verzekeringen. MARI – team biedt zowel een monstername en - analyse service aan alsook de monstername sets om zelf monsters te trekken.

5 Testkit Staalname Kit & Logistiek Ieder staalname kit bestaat uit :
3 Staalname flessen met genummerde verzegelringen Labels ( Klant, Leverancier en Labo ) Verzenddoos Voorgefrankeerd verzendetiket

6 Testkit Analysepaketten U heeft de keuze tusen 2 analysepaketten

7 Labotesten Analyse, Resultaat & Online Klantenzone Analyse:
De analyse wordt uitgevoerd door een onafhankelijk ISO14001 gekeurd labo in de Benelux. Het labo maakt deel uit van een internationale groep met o.a. vestigingen in : België USA Canada Zuid Afrika, Namibië, Zambia, Ghana, Botswana India, Pakistan Spanje Hongarije United Kingdom

8 Labotesten Analyse, Resultaat & Online Klantenzone Resultaat:
Zodra het analyseresultaat beschikbaar is, wordt u hiervan in kennis gesteld via E mail. Het overzichtelijke rapport geeft het resultaat weer mer kleurcode en symbolen.

9 Labotesten Analyse, Resultaat & Online Klantenzone Resultaat:

10 Klantenzone Analyse, Resultaat & Online Klantenzone Klantenzone:
In de klantenzone van vindt alle uitgevoerde analyses terug per schip, datum, leverancier en product. De rapporten zijn beschikbaar in PDF.

11 Info MARI – team BVBA Vaartkant Rechts 7G 2960 Brecht België
Tel E mail Website


Download ppt "Een Pasklare en betaalbare oplossing"

Verwante presentaties


Ads door Google