Appel. Recensie en reactie over de act van Bush!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Sporten.
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
De Slippertjes.
In oerkroeg schiller, te aalten
EEN BEETJE WINTER geschreven: Paul Stewart en Chris Riddell.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
Mijn Intake Kevin Lutgert Matchpoint. De Voorbereiding naar mijn opleiding Onderzoeken Beslissingen nemen Praten met Matchpoint Gesprek op.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Live in de HMH 2013 Music. Super band. Een pianist, drummer. Hammond, bassiste, sax/conga’s, 2 achtergrond zangeressen en Een gitarist. Prachtig vol.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
7 e EMEG ITEM Door Mathijs van Zantvoort. Na mijn recensie voor The Mad Trist (zie EMEG item 4) Wilde ik ook wat verder kijken dan omgeving Eindhoven,
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Antwoord voor jezelf op de volgende vragen met NOOIT, WEINIG of REGELMATIG 1Hoe vaak nodig jij anderen uit voor een bakje koffie? 2Hoe vaak laat jij.
Dat is pech hebben hé
Wat overigens niet zo eenvoudig is, omdat 't in die zin toch wel echt 'n nationaal park is waarbij de commerciele voorzieningen tot een minimum beperkt.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Wat heerlijk om een schat te vinden!
EMEG lijst: opdracht 10.
Elk jaar is Groots met een zachte G weer uitverkocht! Iedere Brabander leeft hier naartoe. Het is een Brabants fenomeen! Maar wat is nou de succesfactor.
The 20/20 Experience Justin Timberlake. Wat? Het is de nieuwste CD van Justin Timberlake Het eerste deel van de CD -> tweede deel komt in september 12.
ERASED TAPES 5TH ANNIVERSARY TOUR Nils Frahm, Ólafur Arnalds, A Winged Victory For The Sullen Paradiso Amsterdam, maandag 15 oktober 2012.
FAR CRY 3GAMING “speel een game uit de top 100 een aantal uur”
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Als vrijwilligerswerk bij mij in de wijk heb ik geholpen bij de organisatie van Woensel Westival. Een wijkfestival waar we alle bewoners van deze ontwikkelingswijk.
JUSTIN BIEBER.
Rabo Beach Break Wie? Wat? Waar?  Al 4 jaar op een rij wordt jaarlijks een volleybaltoernooi georganiseerd op de markt in Boxtel. Het hele.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
nou, ik ben dus inderdaad naar la defense geweest.
Zo ga ik door.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Vrienden.
Recensie met mijn commentaar.  Recensie: Nummers als ‘Blue Eyes’ en ‘Stars in My Eyes’ doen het goed. De unieke combinatie en originaliteit van de muziek.
BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE. OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Kerstreceptjes Wat ga je dit jaar eten met de Kerst?
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
Inhoudsopgave Inleiding Waar komt motown vandaan? Wat is Motown?
The Jacks Recensies Voor het branchevak Music heb ik ervoor gekozen om te reageren op recensies van the Jacks. Dit doe ik als onderdeel van mijn EMEG-lijst.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Talent 1 Ik heb talent, ik heb talent Ja dat is algemeen bekend
‘Mixed up piles’.
Mapping the field. ALEX KLAASEN Eigen website Beginpagina is stijlvol en nodigt uit om verder te kijken op de site. Helaas is de inhoud.
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Zo ga ik door door Bep Ik ga door het leven zo goed als ik kan al weet ik echt niet overal iets van.
Transcript van de presentatie:

Appel

Recensie en reactie over de act van Bush!

Waarom Bush? Omdat Bush zeker wel 1 van de bands is waar ik zeker naar uitkeek op appelpop Ik leerde ze in 2009 eigenlijk pas echt goed kennen en heb ze altijd vet gevonden Een ode aan een lekkere grunge-rock band!

Recensie puntjes + mijn reactie erop De recensie heeft het over dat Guus Meeuwis de headliner is en Bush de co-headliner. Ik ben het hier niet mee eens, misschien een beetje vreemd maar voor mij waren er 2 headliners op appelpop 2012, Guus Meeuwis en Bush.

Op appelpop 2012 staan niet alleen Nederlandse bands, maar ook buitenlandse. Onder ander Selah Sue en de harde rockers van Karma to Burn en Bush stonden er! Maar, Appelpop 2012 loopt ten einde. Maar het is nog niet voorbij, de rockers van Bush betreden op zaterdagavond om kwart voor negen het podium. De tent staat helemaal vol, ondanks dat hun hoogtijdagen aan het einde van de jaren 90 waren. Er wordt gelijk goed afgetrapt met een sterke versie van het nummer Machinehead van debuutalbum Sixteen Stone. Ik vind het begin van de act wel goed beschreven, het opkomen vond ik echt heel erg gaaf. En toen ze met Machinehead begonnen zat de sfeer er meteen goed in! Het is waar dathun hoogtijdagen in de jaren 90 waren, maar ik vind ze nog steeds super gaaf!

De setlist vond ik ook zeker heel lekker. Er werden veel oude nummers gespeeld, maar er werden ook zeker nieuwe nummers van de band gespeeld. Het was zeker een heerlijk hard rock optreden. Maar daar staan de gasten van Bush ookwel bekend om. Het optreden van appelpop was alweer het 210e optreden van de band! De recensie heeft het ook nog over het optreden van Gavin, de frontman van Bush. Het word goed beschreven, tijdens afterlife rent Gavin inderdaad het publiek en blijft hij hier 2 nummers in kwijt. Daarna verschijnt hij op het vip-plaatsen waar een verandering in de setlist wordt aangebracht. Ik merkte het echter niet en ik vond Bush zeker het gaafste optreden van appelpop 2012! Lees hier de hele recensie over het optreden van Bush!