Ciara ‘The Sand’. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Serious Request 2012 Enschede Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen 3FM.
Oude wijsdom uit China Niet klikken Geluid aan.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
Reservoir dogs band is een band die nummers speelt van vele Tarantino films. Ze zijn pas sinds september bezig en hebben al in januari op de premiere gespeeld.
Macbeth Door: Mike Testroote.
The Growlers 7 April. Wie, Wat, Waar? The Growlers Optreden Paradiso Kleine Zaal (A’dam) 9Euro 19:00u.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
A$ap Rocky. Informatie Plaats: Melkweg Amsterdam Datum: 28 mei 2013 Aanvang 22:00 Album: Long live A$AP.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Roel Lafeber en Jeroen Kiemeney hebben vorig jaar een aflevering van Voetbal International bijgewoond.
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Een geluksmopje….. Alleen het lezen van deze mop brengt geluk.
Tijd voor wat filosofie Muziek: The Great Pretender (The Platters)
Een glimlach… DOORGEVEN!!
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow.
Glow.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Dagboek van een vrouw.
Concerti Fetti Bezoek een live-optreden van een voor jou niet voor de hand liggende artiest.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
The 20/20 Experience Justin Timberlake. Wat? Het is de nieuwste CD van Justin Timberlake Het eerste deel van de CD -> tweede deel komt in september 12.
Concert Antwerpen. Beyoncé is een enorme inspiratie voor mij. Ik heb veel interviews met haar gelezen, en heb daarom enig idee hoe zij tegen optreden.
{ The Ziggodome. ● Uitverkochte Ziggodome dus veel bezoekers ● Veel songs van het nieuwe album ● Veel entertainment ● Grote show ● Voorprogramma.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
TEVREDENHEIDONDERZOEK 2014 GEMAAKT DOOR: NICK HENRIQUEZ.
Sneeuwbal Festival. Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek.
Harry Potter Studios.
3FM Serious Request.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
GTA IV. Speel de game Ik speel deze game nu zo’n half jaar. Tot nu toe heb ik geweldige ervaringen gehad met dit spel. Ik heb een jaar gewacht om dit.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
© VIP GilzeRijen ( brengt hulpvragers en vrijwilligers bij elkaar en de website is een zusje van Zorgvoorelkaar.com. Rob: “Ik was.
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Wie ben ik?.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
F LORIADE E XCURSIE onderdeel EMEG-Lijst. O NDERWERPEN Wat zijn de verwachtingen van de doelgroep vooraf? Wat is de ervaring van de doelgroep. Wat is.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
De robot en de uitvinder! Geschreven door de kinderen van groep 3 en 4a!
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Wandelen (bewegen) in Gods genade.. Genade Identiteit Gevoel LIEFDE Verstand Heiliging Schuld.
Transcript van de presentatie:

Ciara ‘The Sand’

Opdracht Observeer het publiek tijdens je bezoek

Publiek Ciara trad vorig jaar op in Club ‘The Sand’. Ciara is mijn favoriete artiest dus hier moest ik natuurlijk bij zijn. Het publiek was erg gemengd. Qua leeftijd waren er heel veel jongeren. Ik schat dat de gemiddelde leeftijd tussen de 20 t/m 25 jaar lag. De jongeren die er waren, zagen er allemaal erg goed uit. Je zag dat ze nagedacht hadden over hun kleding. Ze zagen er ook vrij R&B uit. Het was ook een mix van blanke mensen en mensen met een donkere huidskleur. Het was bijvoorbeeld een heel ander publiek dat je zou aantreffen bij een Justin Timberlake of Alicia Keys. Het publiek sprak me erg aan, ik kon mezelf zeker plaatsen tussen de andere jongeren. Het was dus wel een éénsgezind publiek die er toch vrijwel hetzelfde uitzagen.

Ervaring Mijn ervaring van dit concert was geweldig. Ze maakte er een show van. Enige nadeel is dat ze niet zo heel erg lang optrad, het was ook een relatief klein concert. Dit kwam natuurlijk ook vooral vanwege de locatie, aangezien het plaatsvond in een club. Toch heb ik ontzettend genoten. Ondanks dat ze mijn favoriete artiest is, was dit de eerste keer dat ik haar live zag. Maar ik vond het absoluut het geld waard en zou het zo weer doen. Ze zal toch altijd wel mijn favoriete artiest blijven dus zodra ze weer in Nederland is zal ik haar zeker weer gaan opzoeken!