Buitengewone Algemene Vergadering Brussel, 14 april 2010.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
H.2.3 ondernemingen met rechtspersoonlijkheid
Advertisements

Algemene Vergadering vergadering 22 februari 2013.
Het Burgerarrest Het burgerarrest moet voldoen aan de volgende voorwaarden: - Er is sprake van een strafbaar feit - Er is sprake van een verdachte - Er.
VOORSTEL TOT HERVORMING VAN DE ORDE DER GENEESHEREN Walter Michielsen Ondervoorzitter Nationale Raad.
De nieuwe wetgevingsprocedures
Algemene Vergadering vergadering 22 april Algemene Vergadering: opening Samenstelling van het bureau •2 stemopnemers •Secretaris.
HET CONTROLEVERSLAG SEMINARIE 7 OKTOBER 2002 IBR Hans Wilmots
De eerste 100 dagen van de lokale bestuurder
Buitengewone Algemene Vergadering Brussel, 13 april 2011.
Gewone Algemene Vergadering Brussel, 11 april 2007.
Regio Rotterdam/Zeeland
Rechtshandelingen van de Unie
Macropus CVBA Mathias Lang Voorzitter Macropus CVBA
Internationale betrekkingen
Hoofdstuk 16 Europese mededingingsregels voor lidstaten.
Buitengewone Algemene Vergadering Brussel, 8 april 2009.
Xeikon N.V. Bava 17 september 2013
Highlights flex-BV Masterclass M&A Café, Joyce Leemrijse
Paragraaf 7. Zijn voor de Tweede Kamer om de 4 jaar. Dan kiezen we volksvertegenwoordigers. Zij nemen beslissingen namens ons. De leden van Eerste kamer.
Nieuwe VZW Wetgeving 16 november Nieuwe VZW wetgeving n Vorige wet dateert van 27 juni 1921 n Nieuwe wet van 2 mei 2002 werd van toepassing op 1.
Omgevingswaarden in de Omgevingswet
3 Arbeidsrecht en de arbeidsovereenkomst
Hoofdstuk 4 Europese wetgeving.
Normstelling bestuursrecht
Varia Mer-forum deskundigen 19 mei Varia 1. Actualisatie richtlijnenboeken 2. Erkenning Mer-coördinator 3. Infosessie Archeologie 4. Vaak gestelde.
Contingent art.60 verhoogde staatstoelage Werkgroep activering 11 januari 2013.
Vraag 1) juist/onjuist. De plichten van de patiënt:
Taskforce Mobiliteitsmanagement:
Hoofdstuk 14 Europese aanbestedingsregels. Bij aanbesteding moeten de lidstaten de fundamentele vrijheden te respecteren, met name: Het algemeen discriminatieverbod.
De rol van RIE/ARBO begeleide duik (3* duiker)
De nieuwe regels van de onafhankelijkheid van de commissaris
met rechtspersoonlijkheid
4. Besloten vennootschap
Van Valckenborgh Dirk Februari Definitie “optie op aandelen” : Recht / Verplichting om een standaardhoeveelheid aandelen te kopen (call-optie –
Gewone Algemene Vergadering Brussel, 9 april 2008.
Aansprakelijkheid van de organen van de VME na de WET van 2010
Xeikon N.V. Bava 8 november Agenda Opening Voorstel tot aanpassing van de statuten van de vennootschap Aftreden en verlenen van decharge aan de.
Overleg GMR - R.v.T. Hoorn 5 april 2017.
Algemene Vergadering vergadering 20 juni Algemene Vergadering: opening Samenstelling van het bureau 2 stemopnemers Secretaris.
CENTRAAL KERKBESTUUR GENT STAD
Voorlichting organisatiestructuur / bestuursmodel
Stemafspraken en Exitbepalingen 7 November 2006
Aanvraagprocedure 1.In het MOC verslag wordt voor de patiënt hadrontherapie voorgesteld. De patiënt contacteert via zijn behandelde arts een erkend radiotherapiecentrum.
Commercieel beleid en recht
De beperkingen van ‘macht’ Leiding geven en medezeggenschap.
HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie met 8 kantoren in Midden- en Oost-Brabant.
De wet op de marktpraktijken en bescherming van de consument
Overheidsopdrachten en dagelijks bestuur - VVSG 2008 Overheidsopdrachten De spelregels bijgesteld Donderdag 13 november 2008, Gent Dinsdag 18 november.
Hoofdstuk 14 Openbare aanbestedingen. (2/11) Van openbare aanbesteding is sprake wanneer: een overheidsinstantie aan een particulier een bepaalde opdracht.
FORUM ADVOCATEN BVBA Nassaustraat Antwerpen T F E W De eventuele matiging.
Minervastraat ZAVENTEM T +32 (0) F +32 (0) Help, ik ben aandeelhouder De rol van de aandeelhouder Bart.
Workshop Congres Sociale Raadslieden – Gevolgen van de Koppelingswet.
Preventief toezicht Gemeente Delft.
Consumentenbescherming in Nederland en onder de tropenzon Dr. Viola Heutger EU CARICOM.
Het beheer van Scoutinglandgoed Zeewolde. Waarom een aparte rechtspersoon? Separate juridische persoon – verminderen juridische exposure Splitsing tussen.
Agendapunt Kwaliteit Probusclub Nationale Probusdag 2013 Inzet Commissie Meiresonne Reacties Probusclubs Huidige statuten Statutenwijziging Diverse voorstellen.
Hergebruik|29 oktober 2015 Hergebruik Workshop. Hergebruik| 29 oktober Hergebruik Archiefwet 1995 Artikel 2b. Hergebruik 1. Onder gebruik in de.
Richtlijn inzake industriële emissies (IPPC review) Thema inspecties, toegang tot informatie en deelneming van het publiek Michel Amand DGRNE - DCE Pilote.
28 oktober Wat betekent de Flex B.V. voor u? 28 oktober 2014 Mr. Peter de Lepper dlb notaris Bergen op Zoom dlb notaris.
Utrecht, 2 december 2016 ‘In dialoog: Het leven begint bij 18’ zorgeloos leven en verplichte (na)zorg Utrecht, 2 december 2016
ALGEMENE LEDENVERGADERING
Wetboek van Strafrecht in het algemeen
Sturing op verbonden partijen
Het familiebedrijf door
Mediprima en Dringende Medische Hulp
De vereniging anno 2020 juni 2018.
De nieuwe regels van de onafhankelijkheid van de commissaris
LOP Antwerpen Basisonderwijs 03/02/2016
Algemene Vergadering Sportraad Zwevegem
Ondernemingsrecht in de Lage Landen Loyauliteitsstemrecht in België
Transcript van de presentatie:

Buitengewone Algemene Vergadering Brussel, 14 april 2010

Theo Dilissen Voorzitter van de Raad van Bestuur

Dirk Lybaert Secretaris-generaal

Voorstellen tot besluit

Vragen & Antwoorden

Stemming over de voorstellen tot besluit

Voorstel tot hernieuwing van de machtiging aan de Raad van Bestuur om, gedurende een periode van drie jaar die ingaat op de dag van bekendmaking van huidige wijziging van de statuten door de algemene vergadering van 14 april 2010, het wettelijk toegestane maximum aantal aandelen te verkrijgen tegen een prijs die niet hoger mag zijn dan 5 procent boven de hoogste slotkoers in de dertig beursdagen vóór de verrichting en niet lager mag zijn dan 10 procent onder de laagste slotkoers in de dertig beursdagen vóór de verrichting, ingeval deze verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van een dreigend ernstig nadeel voor de Vennootschap. Ingevolge deze beslissing voorstel om artikel 13, lid 4 van de statuten te wijzigen als volgt: de datum "11 april 2007" te vervangen door "14 april 2010". Voorstel tot besluit 1.VOOR 2.TEGEN 3.ONTHOUDING

Voorstel tot hernieuwing van de machtiging aan de Raad van Bestuur om, gedurende een periode van drie jaar die ingaat op de dag van de huidige wijziging van de statuten door de algemene vergadering van 14 april 2010, het kapitaal te verhogen onder eender welke vorm, met inbegrip van een kapitaalverhoging waarbij het voorkeurrecht van de aandeelhouders is beperkt of uitgesloten, zelfs nadat de Vennootschap door de Commissie voor het Bank-, Financie-, en Assurantiewezen in kennis is gesteld van een openbaar overnamebod op de effecten van de Vennootschap. In dat geval moet de kapitaalverhoging evenwel voldoen aan de bijkomende regels die van toepassing zijn in dergelijke omstandigheden zoals voorzien in artikel 607 van het Wetboek van vennootschappen. Ingevolge deze beslissing voorstel om artikel 5, paragraaf 3, lid 2, van de statuten te wijzigen als volgt: de datum “11 april 2007” te vervangen door “14 april 2010”. 1.VOOR 2.TEGEN 3.ONTHOUDING Voorstel tot besluit

Voorstel om alle bevoegdheden toe te kennen aan de Secretaris-generaal, met macht van indeplaatsstelling, teneinde de coördinatie van de statuten te garanderen, rekening houdend met de voorgaande besluiten. 1.VOOR 2.TEGEN 3.ONTHOUDING Voorstel tot besluit

Buitengewone Algemene Vergadering Brussel, 14 april 2010