Welkom op TOV!.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Deze presentatie bevat beelden van de kruisiging,
Advertisements

Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
De gevolgen van de zonde
Kruisweg Sta op, laten we gaan
Evangelie der genade Vragen :
de genezing te Bethesda
DE CHRISTEN = EEN GETUIGE
DE GOEDE WEEK verzamelviering.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Welkom in de samenkomst
Thema vanavond: Vol verwachting…
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
U zij de glorie, opgestane Heer! opwekking 213
Zingen Vers 1 Wie heeft op aard de prediking gehoord,
V Lied: Uw genade is mij genoeg. Opwekking 614
Zingen Vers 1 God in den hoog' alleen zij eer
God en ons.
Genade en veroordeling
HOEZO BIDDEN?.
Romeinen Denken en Dienen.
Deel II verzoening.
Hoe is het ons geleerd? de rechtvaardige God de schuldige mens.
Bij het kolenvuur Johannes
1.Rom.3:22vanin 2.Rom.3:26vanin 3.Gal.2:16 (2x)vanin 4.Gal.2:20vanin 5.Gal.3:22vanin 6.Ef.3:12 aanin 7.Filp.3:9vanin St.Vert.NBG “geloof VAN” Christus.
David, een profeet psalm 16.
Tien treden terug Jesaja 38. tien treden terug Jesaja 38.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Welkom in deze kerkdienst
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
Welkom Getuigen zijn.
Welkom op TOV!.
Zie hoe Jezus daar loopt....
Welkom op TOV! Thema: Rouw.
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
God is trouw Hij gaf zijn woord
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Gemeente Relaties Zorgzame Gemeente.
Zie hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem met een kruis op zijn rug en een doornenkroon. Hoor de menigte schreeuwt en roept: 'Kruisigt Hem!‘ Zo gaf God zijn.
Welkom Israelzondag.
1 2 oktober 2014 Rijnsburg 2 oktober 2014 Rijnsburg.
Bidden.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Zingen Vers 1 Laat ieder ‘s HEREN goedheid prijzen,
Strijd tegen de zonde?.
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Lekker gegeten??.
Opwekking 614 Uw genade is mij genoeg Tekst & Muziek: Marcel Zimmer
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Welkom 6e Lijdenszondag 2015.
Zie hoe Jezus lijdt voor mij
Liturgie Ps. 25: 1, 3, 4 Ps. 25: 6, 7 Lz. Galaten 2: Gz. 41: 1-4 T. Galaten 2: 19, 20 Opw. 614: 1-4 Gz. 160: 1, 2 Agenda aanstaande week 1/2 Zondag.
Paasviering 2015 CBS Op de Zandtange.
Preek. Het kruis van Christus als baken wijst je de weg naar het leven.
Welkom 7de Lijdenszondag 2015.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Dit is liefde, Vincent (het effect van genade) 1.
30 januari 2016 Urk Jozef bij Potifar (Genesis 39)
Welkom in deze kerkdienst op tweede lijdenszondag
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Welkom in deze kerkdienst Thema: ‘Een discipel van Jezus draagt het kruis’ zondag 14 mei 2017 – morgendienst voorganger: Ds. A. Vastenhoud.
Ik wil mij gaan vertroosten in ’t lijden van mijn Heer,
Transcript van de presentatie:

Welkom op TOV!

Bidden

Psalm 22 Mijn God, mijn God, waarom verlaat Gij mij, En redt mij niet, terwijl ik zwoeg en strij', En brullend klaag in d' angsten die ik lij'? Dus fel geslagen? 't Zij ik, mijn God, bij dag moog' bitter klagen. Gij antwoordt niet; 't Zij ik des nachts moog' kermen. Ik heb geen rust, ook vind ik geen ontfermen, In mijn verdriet.

Psalm 22 Al wie mij ziet, bespot mij, boos te moe. Men schudt het hoofd, men steekt de lip mij toe, Daar ik 't gebed tot God vertrouwend doe, Moet ik nog horen: "Dat God, op Wien hij steunt, hem gunstig' oren Verleen', hem redd'; Dat die nu hulp doe komen En hem, in wien Hij heeft Zijn lust genomen, In ruimte zet‘.

Jezus’ lijden en sterven… (n.a.v. Markus 15)

Zacharia 13 : 7 Zwaard! Ontwaak tegen Mijn Herder, en tegen den Man die Mijn Metgezel is, spreekt de Heere der heirscharen; sla dien Herder, en de schapen zullen verstrooid worden;

Jesaja 53 : 5 & 6 5. Maar Hij is om onze overtredingen verwond, om onze ongerechtigheden is Hij verbrijzeld; de straf, die ons den vrede aanbrengt, was op Hem, en door Zijn striemen is ons genezing geworden. 6. Wij dwaalden allen als schapen, wij keerden ons een iegelijk naar zijn eigen weg; doch de Heere heeft onzer aller ongerechtigheid op Hem doen aanlopen.

Romeinen 5 : 6 & 8 6. Want Christus, als wij nog krachteloos waren, is te Zijner tijd voor de goddelozen gestorven 8. God bevestigd daarmee Zijn liefde jegens ons, dat Christus voor ons gestorven is, als wij nog zondaars waren.

Galaten 6 : 14 Maar het zij verre van mij, dat ik zou roemen, anders dan in het kruis van onzen Heere Jezus Christus; door welke de wereld mij gekruisigd is, en ik der wereld.

Hebreeёn 10 : 14 Want met één offerande heeft Hij in eeuwigheid volmaakt, degenen die geheiligd worden.

Wat betekend het lijden en sterven van Jezus Christus voor jou persoonlijk?

Zie, hoe Jezus daar loopt in Jeruzalem, Met een kruis op Zijn rug en een doornenkroon. Hoor, de menigte schreeuwt en roept: ‘kruisig Hem!’ Zo gaf God Zijn eigen Zoon. Zie het Lam aan het kruis daar op Golgotha, Als de Koning der Joden wordt Hij veracht. Zie de liefde voor ons in Zijn ogen staan Als Hij roept: ‘het is volbacht’. Ja, ik dank U voor Uw genade, o Heer’, Dat U het kruis voor mij droeg. U bewijst Uw genade aan mij telkens weer. Uw genade is mij genoeg

In het rijk van de dood is Hij neergedaald. Ja, uit liefde voor ons heeft Hij dit gedaan. Maar de steen van het graf is nu weggehaald, Jezus leeft, Hij is opgestaan. Ja, ik dank U voor Uw genade, o Heer’, Dat U het kruis voor mij droeg. U bewijst Uw genade aan mij telkens weer. Uw genade is mij genoeg

En nu kom ik tot U met vrijmoedigheid, Met ontzag en respect kniel ik voor U neer. U bent Koning en God tot in eeuwigheid, U bent Jezus, de hoogste Heer’. Ja, ik dank U voor Uw genade, o Heer’, Dat U het kruis voor mij droeg. U bewijst Uw genade aan mij telkens weer. Uw genade is mij genoeg.

Mededelingen Wie wil er een stukje schrijven in de Lunterse krant? Tweede en derde klas… Heb je je al opgegeven voor het zwemmen met ZJW op 20 maart?!  Volgende week 19 maart – COE