Check morgen weer: www.tov.hervormdwekerom.nl !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: www.tov.hervormdwekerom.nl !!!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Gezegend wie op God vertrouwt
“Ik kan dit niet oplossen...”
Ik wens je De kracht van god.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
Water, schapen en vrouwen
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
Genesis 25: 27 Toen de jongens opgroeiden, werd Esau een man, ervaren in de jacht, een man van het veld, maar Jakob was een huiselijk man, die in tenten.
Fair Play Eerlijk spelen
Tussen Pasen en Pinksteren.
Discipelschap.
9 Ik heb jullie liefgehad, zoals de Vader mij heeft liefgehad
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Thema vanavond: Vol verwachting…
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Discipelschap.
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
“Ik kan dit niet oplossen...” “Ik zal de weg voor jou banen”
Maandag PASSIE met PETRUS Marcus 14 vers
God en ons.
Bij het kolenvuur Johannes
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
NIET: waarom moest Christus sterven? Om op te kunnen staan en zó de dood te overwinnen! 2.
Groot geloof 1.
De Ben Adam Psalm 8.
Wie is mijn naaste? Lucas
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
WELKOM OP TOV!.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Geboorte Gezin Samen dingen doen 2000 jaar geleden.. Jozef en Maria Jezus als broer hebben.
“Werpt een duidelijk licht op de zaak!”
Welkom.
Shalom!.
Werken bij Krusada op Bonaire
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Welkom op TOV!.
God is trouw Hij gaf zijn woord
Welkom in de samenkomst
Verlangens van God.
Welkom op TOV!.
Genade schenken 1.
Deuteronomium 30: 19 Ik neem heden de hemel en de aarde tegen u tot getuigen; het leven en de dood stel ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Wandelen met de Ontzagwekkende
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Preek Hebreeën 4:
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Garderen. Lucas En Hij zeide tot hem: Wat staat in de wet geschreven? Hoe leest gij? = Jezus tot de wetgeleerde.
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Lekker gegeten??.
Welkom op TOV!.
Thema voor vanavond: Je ouders
Vers 1 Komt, laat ons juichen voor de HEER, een lofzang zingen, Hem ter eer, met snarenspel Hem blij begroeten. Wij prijzen Hem die redding biedt, de rots.
Een voorbeeld dat navolging verdient
Jezus volgen kan niet in deeltijd
Esau en Jakob Genesis 25:19-34 eerstgeborene.
In deze dienst zal Ds. J. Kruidhof voorgaan Na de zegen zingen we Gz. 162: 1, 4 Schriftlezing: Gen. 25: 27 – 34 Gen. 27: 41 – 45 Hosea 12: 4 – 7 Tekst:
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
4G Geven Gunst Genade Gratie Geven 4G Geven & ontvangen …
mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;
Onverschilligheid.
יעקב יצחק אברהם Abraham Izak Jakob.
Transcript van de presentatie:

Check morgen weer: www.tov.hervormdwekerom.nl !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: www.tov.hervormdwekerom.nl !!!

BIDDEN

Google Onverschilligheid Desinteresse, matheid, gevoelloosheid, achteloosheid, nalatigheid, nonchalance, onoplettenheid, slordigheid, laksheid, lusteloosheid, koudheid, lauwheid, onbekommerdheid, onbetrokkenheid, zorgeloosheid, ... Google

Nou Én ??? Ja, und? BOEIUH SO, WHAT?

Nou Én ??? Ja, und? BOEIUH SO, WHAT?

Je druk maken… ……………………………

Er staan in de Bijbel veel belfoten, ook voor jou! Milieu Familie God wil je zegenen School Uiterlijk Politiek Sport Er staan in de Bijbel veel belfoten, ook voor jou! Vrienden

Genesis 25 27 Als nu deze jongeren groot werden, werd Ezau een man, verstandig op de jacht, een veldman; maar Jakob werd een oprecht man, wonende in tenten. 28 En Izak had Ezau lief; want het wildbraad was naar zijn mond; maar Rebekka had Jakob lief. 29 En Jakob had een kooksel gekookt; en Ezau kwam uit het veld, en was moede. 30 En Ezau zeide tot Jakob: Laat mij toch slorpen van dat rode, dat rode daar, want ik ben moede; daarom heeft men zijn naam genoemd Edom. 31 Toen zeide Jakob: Verkoop mij op dezen dag uw eerstgeboorte. 32 En Ezau zeide: Zie, ik ga sterven; en waartoe mij dan de eerstgeboorte? 33 Toen zeide Jakob: Zweer mij op dezen dag! en hij zwoer hem; en hij verkocht aan Jakob zijn eerstgeboorte. 34 En Jakob gaf aan Ezau brood, en het linzenkooksel; en hij at en dronk, en hij stond op en ging heen; alzo verachtte Ezau de eerstgeboorte.

In groepjes uit elkaar

Nabespreking

Jakob Jij? Ezau Eerstgeboorterecht Sociaal: Eer van broers, heerschappij over de broers, hoofd van de familie Financieel/materieel: Dubbel deel van de erfenis Geestelijk: Zegen van God, betrokken worden in Gods (reddings)plan, beschikbaar zijn voor Hem Jakob Jij? Ezau

Conclusie Maak je druk om de juiste dingen in het leven Neem je leven, geloof en Bijbel serieus. ‘T is te kostbaar om er onverschillig mee om te gaan: Die het woord veracht, die zal verdorven worden, maar wie het gebod vreest, dien zal vergolden worden. (Spreuken 13:13) En weet, ook al ben jij misschien wel/niet onverschillig over God, …

God is niet onverschillig over jou!!!

Psalm 95 Want Hij is onze God, en wij Zijn 't volk van Zijne heerschappij, De schapen, die Zijn hand wil weiden. Zo gij Zijn stem dan heden hoort, Gelooft Zijn heil- en troostrijk woord; Verhardt u niet, maar laat u leiden.

Mijn hart en leven zoekt, Die mij gevonden heeft; U bent de God die roept, Mijn hart en leven zoekt, Die mij gevonden heeft; Het eeuwig leven geeft Als aan U toegewijd, Mijn hart en mond belijdt: Ja, Jezus is mijn Heer’; Dan kniel ik voor U neer.

Opgedragen om Mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, Ik heb jou gekozen, Opgedragen om Mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, Ga dan in Mijn naam. Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen, Jezus onze Heer’.

Mijn Jezus, geef mij kracht, Als ik Uw hulp verwacht; Voltooi in mijn Uw werk En maak in zwakheid sterk. Als U mijn wegen leidt, In moeite en in strijd, Houd ik gelovig stand; Heer’, neem me bij de hand.

Blijf in mijn liefde, alle dagen; In liefde voor elkaar. Wat je de Vader ook wilt vragen, Vraag het in Mijn naam Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen, Jezus onze Heer’.

Heer’, wij zeggen ja en amen, Brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen, Jezus onze Heer’. Belijden onze Heer’, Jezus onze Heer’, Jezus, amen.

Mededelingen Kampbriefje al ingeleverd? Je hebt nog 14 dagen… Volgende week: sportkleding mee!