Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Hoe ruim ik mijn kamer op?
Advertisements

De bezoeker maakt een keuze tussen de verschillende monsters en locaties door op een monster te klikken.
Zonder onder migratie start bouw. onder architectuur zonder architectuur nieuwe systemenbestaande systemen 1 vakje verdeeld in 4-en.
Gelijkmatige toename en afname
Proloog.
Echte Vrienden zijn belangrijk in het leven.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Veilig Internet Geef antwoord op de vragen en ontdek of jij veilig gebruik maakt van het internet!
Atari ! Ik speel KO, als je niets doet heb je nog maar één oog. Amai ! Ik ben dood. Ik gooi deze steen dan maar in dat kost je een hele groep Ik splits.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
Totaal 3 rondes, per ronde 4 fases.
Basis van het Flag Football
De Paasquiz.
Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede.
Ik hou van Holland spel!.
Ik hou van Holland spel!.
Voor een lieve vriend of vriendin
Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2
Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Mijn hobby: spellen van mario
The art of game design Hoofdstuk 20 en 21.
Idee Generatie Wit Papier, Warcraft 3, Thrall, Hoofdpijn, denken, rare les, Karel aan het ijsberen, Schrijven, Opdracht, Schaken, Stappen, Oplichten, Vooruit.
ADP Tussenopdracht: Horseman Student: Kaj Metz Richting: GAR Module: Design & Research Vak: Action Design Principles Docent: Karel Millenaar Datum:
Hoe en waarom brengt de burger zijn snoeihout snel naar de biomassa verbrander? Van consument tot biomassaleverancier.
Hoe ik paddenstoel word
Voorbereiding post 5 Mmm... lekker snoepen Groep 1-2.
Les 3 Hoofdstuk 3: Bieden (introductie) Hoofdstuk 4: Kaartwaardering
Spelregeltest Oliveo Handbal
Loverboys..
6,50 euro In dit vakje zie je hoeveel je moet betalen.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Rekenen groep 4.
Genetisch gemodificeerd voedsel
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
Ik doe mijn presentatie over…
De appel valt niet ver van de boom.
Woordenschat groep 5, thema 6, les 3
HS 3 Het verkoopgesprek.
{. Wat doe je als je ruzie hebt? -Je vlucht weg en denkt: Ik pak hem later wel terug. -Je pakt hem wel terug als je niet alleen bent. -Je wordt woedend.
Online filmpjes maken. (
Online filmpjes maken. (
LST-RulesGame A B C G H I D E F START Finish.
Etappe 1 De eerste stappen.
Hij,ze,hem,haar,zijn,deze,dit,die,dat
Gecijferdheid les 1.4 Grootst gemene deler Kleinst gemene veelvoud
Rekendag 19 januari 2016.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Kiezen voor keuzedelen
Groep 6 Wat doe ik vandaag?. TIPS om te doen O Je zit vandaag onverwacht thuis. Je krijgt wat tips om vanmiddag te doen. Je hebt soms wel een PC nodig.
Kansverdelingen Kansverdelingen Inleiding In deze presentatie gaan we kijken naar hoe kansen zijn verdeeld. We gaan in op verschillende.
Thema. Start activiteit Wat heb je nodig? Stopwatch Kennis van de lente Doel: Woordenschat vergroten over de lente.
Je kunt kiezen uit 4 categorieën muziek Raad welke muziek je hoort Bij een goed antwoord krijg je het aantal punten dat bij de vraag hoort Op het eind.
Welkom bij het Spelregelcafé!. 1. Je twijfelt of een bal van je tegenstander in of uit is. Je vraagt een teamgenoot langs de lijn of hij de bal gezien.
Uitleg  In dit spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten verzamelt door vragen goed te beantwoorden.  In ronde 2, 3 en 4 staat er ook een.
Op naar de top Economie. Op naar de top Benodigheden  1 spelbord  90 vraagkaarten  50 kanskaarten  50 situatiekaarten  80 kwartetkaarten  4 economische.
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
Digitaal wedstrijd formulier
Wij zijn FLEX Finn Megan Anouk Nina
Filmpjes: nadenken over geld
Zeeslag Bron: csunplugged.org / csunplugged.nl.
Digitaal wedstrijd formulier
De Open Wijchense Sjoel Kampioenschappen
Atari ! Amai ! Ik ben dood. Ik gooi deze steen in, dat kost je zo een
Deel 1: de wereld volgens Poetin?
Dobbelen met booleans Bron: Math Maniacs (
Dobbelen met booleans Bron: Math Maniacs (
Pythagobord.
Transcript van de presentatie:

Mario party is een spellen reeks, er komen steeds nieuwe. Mario party is een soort monopoly met spellen. Je speelt het met 2 of 4 spelers. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk sterren te verzamelen. Die liggen verspreid over het speelbord. Je begint. Je begint met een aantal muntjes, meestal 10. Met muntjes kun je sterren en voorwerpen kopen. Een ster kost meestal 20 muntjes, maar soms ook 5, of 10. De 4 (of 2) spelers beginnen met 'gooien' met een 'dobbelsteen'. De mario party dobbelsteen is een steen boven je hoofd, die steeds van cijfer verandert, dan moet je springen, het nummer waar je tegenaan springt, is de hoeveelheid die je gegooit hebt. Wie het hoogst gooit begint. Dan, als alle spelers hun beurt gehad hebben, wordt er een minigame gedaan, dat is steeds een spelletje, en wie (of welk team) wint, krijgt een aantal muntjes. Soms zijn de spellen 4 tegen 4, soms 2 tegen 2 en ook wel eens 1 tegen 3 spelers. Als dat gedaan is, gaan de spelers weer met de dobbelsteen gooien enz. Onderweg. Het bord bestaat voornamelijk uit blauwe vakjes. Als je daarop eindigt, dan krijg je drie en soms 6 of 9 muntjes. Soms zijn ze rood, dan moet je drie (of iets anders) muntjes betalen. Eén vakje is altijd de ster, en er zijn een paar vakjes waar een winkel op is. In een winkel, kun je dingen kopen, zoals een mushroom, dan wordt je groot. Als je dan gooit, en je loopt over iemand heen, dan plet je hem en krijg je muntjes van hem. Je kan ook een dubbele (of driedubbele) dobbelsteen kopen, dan mag je één keer met 2 (of 3) dobbelstenen gooien. Een ander voorwerp, is een voorwerp afpakker. Dan mag je van één iemand iets afpakken, niet naar keuze, alleen de speler mag je kiezen. Hier nog een paar voorwerpen: -lamp, dan kom je bij het vakje van de ster. -warppipe, daarmee wissel je van plaats met een speler -coin of star hex, die kan je neerleggen, en als een tegenstander erop eindigt, moet hij aan jou een ster of muntjes betalen, ligt eraan wat voor hex het is. -mini mushroom, hiermee word je klein, waardoor je door kleine warp-pipes kunt gaan voor een afsnijdweg. Terug naar vakjes, hier zijn wat extra vakjes: -Duel, kies een speler waarmee je gaat strijden, er wordt wat ingezet, soms een ster, en soms een aantal muntjes. Wie wint, krijgt zijn inzet + die van de ander terug. -Sommige vakjes brengen je naar een willekeurige plek op het speelboord. Blaas in de microfoon! Anders valt de whomp (naam van die steen) op jou

Blauwe vakjes (+3 muntjes) Aantal gegooid ‘pionnen’ status

Het einde. Van te voren, kun je instellen hoeveel beurten er zijn. Als de laatste beurt afgelopen is, dan kijk je wie de meeste sterren heeft, en als dat gelijk is, kijk je naar het aantal muntjes. Voor de Nintendo 64: -Mario party (De eerste Mario party ooit) -Mario party 2 -Mario party 3 Voor de Gamecube: -Mario party 4 -Mario party 5 -Mario party 6 -Mario party 7 Voor de Nintendo DS: -Mario party DS Voor de WII: -Mario party 8 -Mario party 9 (Mario party 9 komt eraan, hier kan je voor het eerst via internet spelen met andere mensen.)