De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede."— Transcript van de presentatie:

1 Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede Mario spel, Super Mario Bros was het al een vijand. Mario moest dan op hen springen, dan gingen ze hun schild in. Als je op dat schild sprong, ging hij bewegen, en dat schild dood dan Goomba’s of andere Koopa’s. SMB3 en SMgalaxy (Zie: lijst van afkortingen) kun je hun schild oppakken, en in SM64 kun je op hun schild surfen. Goomba. Goomba is niet zomaar een personage, hiervan zijn, net als Toads, héél veel. Het zijn beestjes die op Mario afgaan om hem pijn te doen. Maar Mario springt op hun hoofd, zodat ze plat worden, en in rook opgaan. Er zijn ook varianten zoals Gloomba! Hij is blauw door tekort aan zonlicht, en kan kopstoten doen, hij is iets sterker dan Goomba En wat dacht je dan van King Goomba, hij is erg groot, en je kan niet even op hem springen, je moet hem op diversen manieren verslaan. Mega Goomba kan niet meer dan een kleine Goomba, maar hij is wel lekker groot! (En sloom) Paragoomba is gewoon een Goomba met vleugels. Als je erop springt, dan gaan zijn vleugels weg, en als je dan nog een keer springt, dan is hij dood. Hij komt ook in de Super Mario Bros serie voor.

2 Vooruitgangen

3 Het beste spel ter wereld. Super Mario 64 noemen sommige mensen ‘het beste spel ter wereld’ Dat is eigenlijk het eerste 3d Mario spel. Super Mario kart is niet echt 3d. Er is ook heel veel plezier aan te beleven. In 5 minuten uitgespeeld Het spel heeft heel veel glitches (fouten in het spel). Het heeft zoveel glitches, dat je het op een rare manier met 0 (van de 120) sterren in 5:32 minuten kan uitspelen, terwijl het de bedoeling is om minimaal 70 sterren te verzamelen, voor je de eindbaas kan verslaan. Wil je zien hoe ze dat doen, klik [link naar youtube]. Misvormd De graphics zijn niet erg mooi. Het is ook de eerste 3d game van Mario. Er wordt veel gebruik gemaakt van platte dingen. Zoals de bomen, die zijn plat, het zijn eigenlijk gewoon plaatjes van bomen. Mario is ook niet erg mooi gemaakt. Zijn huidskleur is bleek, Zijn neus is te groot, en hij kijkt erg scheel (En dat ziet er erg raar uit!) Als je goed kijkt, zie je dat de bom niet rond is, alleen de voeten en de kroon zijn 3d. De linker Mario is zoals hij hoort te zijn, de rechter is die van Super Mario 64. Boven: Bowser van Mario 64. Beneden: Bowser zonder misvormingen.

4 Super Mario 64 DS Dit spel is ‘Het beste spel ter wereld’ voor de Nintendo DS. Het is niet zo vervormt, en mooier. De ergste fouten in het spel zijn er niet meer. Als je het filmpje van Super Mario 64 heb gezien, merk je wel dat het veel fouten heeft: Zoals door een deur heen schieten. Het is wel jammer dat de DS geen grote fouten meer heeft, want die fouten zijn wel geinig! De DS versie heeft meer sterren (Levels) dan de Nintendo 64 versie. De Nintendo 64 versie heeft er 120, en de DS versie heeft er 150. Hieronder zie je foto’s van de verbetering in graphics van de DS Welke Bowser is van de DS en welke van de Nintendo 64?

5

6 Lijst van afkortingen: -MK64 -MKDD -MKSS -MKWII -N64 -NSMB -SM64 -SMB -SMG -SMK -SMSS De meeste afkortingen zijn logisch. Je ziet deze afkortingen vaak op youtube. Stel: Je neemt een spel, zoals Mario Kart Super Circuit, dan neem je steeds de eerste letter, in dit geval: MKSS

7 Woordenboek Controller: Apparaat met knopjes om te Gamen, vergelijkbaar met een toetsenboord voor een computer, is als een controller voor een spelcomputer. Gamecube: zie Nintendo Gamecube Gamen: Computerspelletjes spelen Graphics: Hoe mooi een spel is. ‘Dit spel heeft slechte Graphics’ NES: Nintendo Entertainment System, Nintendo’s eerste spelcomputer uit 1983 Nintendo 64: Nintendo’s derde spelcomputer (Game boy’s niet meegerekent) uit 1996 Nintendo Gamecube: Nintendo’s vierde spelcomputer (Gameboy’s niet meegerekent) Nintendo Wii: Tot nu toe (2009) de nieuwste spelcomputer van nintendo. SNES: Super Nintendo Entertainment System, Nintendo’s tweede spelcomputer (Gameboy niet meegeteld) van Nintendo uit 1991. Het was de beste spelcomputer uit die tijd. Wii: Zie: Nintendo Wii


Download ppt "Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa is al erg oud. In het tweede."

Verwante presentaties


Ads door Google