De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens."— Transcript van de presentatie:

1 Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens. De eerste Mario kart is Super Mario Kart. Die is voor de SNES. (Super Nintendo Entertainment System) Het Komt uit 1992. Er zijn 8 miljoen exemplaren verkocht. Mario kart wii is tot nu toe (2009) de nieuwste Mario kart. Items krijg je als je deze pakketjes pakt: Hier heb je deze items: Groen schild. Dit vuur je voor of achteruit. Als je geraakt wordt door zo’n ding, dan schiet je over de kop en moet je opnieuw accelereren. Ook in 3 dubbele versie Rood schild. Het zelfde als een groen schild, maar deze gaat op andere spelers af. Ook in 3 dubbele versie. Mushroom (spreek uit: masjroem). Als je deze vuurt, krijg je een snelheids stoot. Je kunt hiermee ook door de berm rijden zonder dat je slomer gaat. Deze gebruik je wel eens voor een afsnijweg. Waar je normaal erg sloom door gaat. Je kunt er ook wapens mee afpakken. Ze zijn ook in drie dubbele versie, en ook in een versie waarbij je onbeperkt Mushrooms kan vuren, voor enkele secondes. Banaan. Die kun je neerleggen of vooruit gooien. Als iemand erin trapt, glijd hij uit. Oók in 3 dubbele versie.

2 Doorgeefbliksem. Bliksem. Starpower. Pow.
Doorgeef bliksem. Als je dit krijgt, ga je sneller en kan je beter sturen. Als je iemand beukt, krijgt hij hem. Na een tijdje barst hij uit, en word je een tijdje klein (en sloom). Geef hem dus snel weg! Bliksem. Met dit wapen krimp je al je tegenstanders, waardoor ze slomer gaan. Tijdens de blikseminslag verliest iedereen zijn wapen, soms komt die op de baan te liggen (Zoals musrooms, star power, bananen en schilden). Starpower. Starpower. Als je dit krijgt, dan ga je sneller, kan je beter sturen, start je sneller op en, wat het belangrijkste is: je kan iedereen beuken, en dan maken zij een salto en ga jij ongestoord verder! Em je kan niet geraakt worden door bliksem, roodschild, en etc. Pow. Pow is er alleen bij de Wii. Hiermee kun je iedereen die voor je zit afremmen en het wapen kwijt laten raken, maar die kunnen het dan wel weer afweren, dan hoef je niet op te trekken, maar je verliest je wapen.

3 Nep wapen. Dit is een pakketje, dat je neer kunt leggen
Nep wapen. Dit is een pakketje, dat je neer kunt leggen. Het lijkt een beetje op een echt pakketje, maar als je deze pakt, vlieg je over de kop! Dat is erger dan een banaan, maar hiermee kun je geen schilden afweren. Stekelschild. Dit is een schild, dat vliegt naar de racer op de eerste plaats. Dan raakt hij hem, en er ontstaat een explosie. Eigenlijk is het een eerste zoekende bom. Bom. Dit wapen kan je gooien of achter je leggen. Na een tijdje, als er iemand in de buurt is of als iemand erop botst, ontploft hij. Bullet Bill. Als je dit activeert, verander je in een Bullet Bill. Dan hoef je niet te sturen, want dat doet hij automatisch. Je gaat ook veel harder, en als er iemand tegenaan botst, dan remt hij af en ga jij gewoon door. Dit hoort bij de beste wapens van Mario Kart. Als je eerste bent duurt het niet lang en als je laatste bent, dan heb je hem langer. Blooper. Met dit voorwerp worden de personages met inkt ondergespoten, daarvan gaan ze slechter rijden. Het is het best bij multiplayer, (met zijn tweëen spelen) want dan krijgt de tegenstander vlekken op zijn scherm.


Download ppt "Mario Kart Mario kart is een serie van race spellen met wapens."

Verwante presentaties


Ads door Google