De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2

Verwante presentaties


Presentatie over: "Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2"— Transcript van de presentatie:

1 Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2
Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2. Helaas was ze in dat spel een eierenschietende vijand. Birdo kan toeteren met haar snoet. Later kwam ze ook voor in Mario kart, Mario power tennis en Mario WaLuigi is de tegenhanger van Luigi. Hij is samen met Wario een Team in Mario tennis voor de Nintendo 64. Hier kwam hij het eerst voor. Zijn logo is een omgekeerde ‘L’, net als Wario en omgekeerde ‘M’ heeft. Wario en WaLuigi zijn vijanden van Mario en Luigi Donkey Kong is een gorrilla die soms slecht is en soms goed. Hij heeft een klein broertje Diddy Kong. Hij kwam het eerst voor, samen met Mario! Dat was Donkey Kong, het eerste Mario spel! De meeste personages zijn in duo’s verdeeld: (Baby)Mario-(Baby)Luigi Wario-WaLuigi (Baby)Peach-(Baby)Daisy Toad-Toadette Bowser-Bowser jr. Koopa troopa-Paratroopa Yoshi-Birdo Donkey Kong- Diddy Kong

2 Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach
Toadsworth. Toadsworth is ook een Toad. Hij is de bediende van Peach. Hij is wat ouder en wijzer. Koopa Troopa. Koopa Troopa bestaat al heel lang. In het tweede Mario spel, Super Mario Bros. was het al een vijand. Mario moest dan op hen springen, dan gingen ze hun schild in. Als je op dat schild sprong, ging hij bewegen, en dat schild dood dan Goomba’s of andere Koopa’s. SMB3 en SMgalaxy (Zie: lijst van afkortingen) kun je hun schild oppakken, en in SM64 kun je op hun schild surfen. Goomba. Goomba is niet zomaar een personage, hiervan zijn, net als Toads, héél veel. Het zijn beestjes die op Mario afgaan om hem pijn te doen. Maar Mario springt op hun hoofd, zodat ze plat worden, en in rook opgaan. Er zijn ook varianten zoals Gloomba! Hij is blauw door tekort aan zonlicht, en kan kopstoten doen, hij is iets sterker dan Goomba. En wat dacht je dan van King Goomba, hij is erg groot, en je kan niet even op hem springen, je moet hem op diversen manieren verslaan. Mega Goomba is een hele grote Goomba en kan niet meer dan een kleine Goomba. Paragoomba is gewoon een Goomba met vleugels. Als je erop springt, dan gaan zijn vleugels weg, en als je dan nog een keer springt, dan is hij dood. Hij komt ook in de Super Mario Bros serie voor.

3 Wario is de gierige achterego van Mario
Wario is de gierige achterego van Mario. Zijn naam komt van Warui, Japans voor kwaadaardig. Hij kwam het eerst voor in Super Mario Land 2: 6 golden coins (Gameboy 1993). En hij stond bekend als slecht broertje van Mario. Hij speelt ook in Wario Ware (NDSI). Hij heeft op de Gamecube een 3d platform spel: Wario World. Daisy is de prinses van Sarasaland, een wat onbekenderen plek in het Marioversum. Ze verscheen eerst in Super Mario Land voor dee Gameboy (1990). Daisy is vriendin van Peach; het is zeker dat ze nog nooit oorlog hebben gevoerd. Yoshi. Yoshi is een schattig dinootje die het eerst voorkwam in Super Mario World (SNES 1992). Hij is geen vijand. Mario kan Yoshi vaak gebruiken om op te rijden, zoals in Super Mario Sunshine (Gamecube 2002). Als je hem het juiste fruit voert, kan je op hem rijden. Als hij geraakt wordt door een vijand, verdwijnt hij. Hij kan niet zwemmen. Hij kan wel goed springen, en hij kan sap spuiten dat je kunt gebruiken om lava te blussen. Yoshi heeft ook een eigen spellen reeks: Yoshi Island. Toad, dat is niet zomaar één iemand. Je kan het zo bekijken: Peach is Sinterklaas, en die heeft heel veel pieten (Toads dus). De Toads wonen samen met Peach in het kasteel. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en soorten, maar in de Mario Kart serie zijn er altijd maar één of twee. Toadette, verscheen het eerst in Mario kart Double Dash, waar ze te unlocken is als speelbaar personage. Het is gewoon een meisjes-Toad.


Download ppt "Birdo. Hij kwam het eerst in Super Mario bros 2"

Verwante presentaties


Ads door Google