Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De ideeën van Kaplan & Norton over de Balanced Scorecard
Advertisements

“Die verzuimdossiers kosten mij teveel tijd”
Grote nutteloze bouwwerken….
PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
Hoe ontstond dit initiatief ?
“Hoe kom ik aan klanten?”
10 tips voor een gouden start Groeitips
Ondernemen in de praktijk
Lagere maandlasten door oversluiten hypotheek! Door de nog steeds erg lage hypotheekrente is het vaak mogelijk om veel geld te besparen op uw huidige hypotheek.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Veranderingen bij ICT afdelingen, cultuur en processen Rosemarijn de Groot 18 januari 2012.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Bedrijfsinformatie Arbo Maskelyn Bekijk de presentaties op Bent u op zoek naar een andere presentatie.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Tuin – Timmer – Watermanagement Watermanagement Op het gebied van watertechniek zijn wij uitermate goed ontwikkeld en hebben wij u veel te bieden. Dit.
Onze missie: “Wij voorzien onze opdrachtgevers en partners van simpele, praktische, kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige oplossingen”.
De kracht van MySolution
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Meer rendement uit advies Hoe kom ik van A naar Beter? Matthias Meijer.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Een startersgids voor innovatie
BEDRIJFSPRESENTATIE ROSMALEN, VOORJAAR 2013 Specialist in de Test discipline © Infocon 1.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
2C1’s Excellent Vision. Mission: 2C1’s Excellent Vision wil in de markt opvallen doordat onze klanten hogere rendementen behalen dan die bedrijven waarvoor.
De kracht van GAC Business Solutions
Bedrijfskleding logo: op kunt u met een paar muisklikken stoffen logo's of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen, door ons laten produceren.
Door Nik Van Looy & Pieter Jan Proost
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van HBSoftware
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Hoe krijg ik de business mee? 11 februari 2009 Paul Ruijgrok Partner ECM en het Nieuwe Werken KBenP.
27 januari 2011.
Cloud voor uw bestuur? Wij gaan samen met u op onderzoek. Nabespreking.
Programma Verenigingsondersteuning Almelo
Europalaan 24 | 6199 AB Maastricht-Airport | T | www
Meer informatie? Ga naar:
Producten & Werkprocessen
Uitdagingen in de 21-ste eeuw
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Governance / Baten uitdagingen: het verschil maken in de praktijk Reflectie op hoe uw project het verschil kan maken in de praktijk; een hulpmiddel vanuit.
Visie & Strategie.
Nike Supply Chain Management
Bedrijfsnaam Bedrijfsplan. Missie Vertel hier jouw missie op lange termijn. Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet.
{ Bedrijfsnaam Bedrijfsplan.  Vertel hier jouw missie op lange termijn.  Probeer woorden te gebruiken die nadruk leggen op de groei van jouw bedrijf.
Mid-market servercampagne – Thru Partner- presentatie: Dia voor presentator: niet laten zien Spreker: Partner Titel van de presentatie: We geven u het.
Elektronisch factureren: de volgende stap in online zaken doen Datum 14 september 2006.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Syntens als duurzame verbinder in de bouw Workshop MVO Kies je MVO kleur Hans Lievense.
Welkom. Veiligheid Allemaal bril op!!! Waarom zou ik mij houden aan de veiligheidsvoorschriften?
Marketing, Marktonderzoek & Marketing Onderzoek Door Maarten Hageman Tourism Inspiration & Marketing Inspiration.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
FOCUS IN ACQUISITIE Welkom bij de workshop Presentatie: Herma Wichman specialist in een heldere focus en strategie.
T Shirts bedrukken T shirts laten bedrukken wordt gedaan omdat het voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld door bedrijven.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Netwerkmarketing Hoe vindt je nieuwe klanten? In deze training 1.Je 100+ lijst 2.Je dagelijkse bezigheden 3.Verandering van denken.
Daarvoor moet je opvallen! MEER OMZET?.  Waarom heb ik een reclame bureau nodig / schoenmaker blijf bij je leest  Wie zijn Reclamebureau Lansingerland.
Titel van uw ondernemingsplan Qui volore imagnihillit que la nimolora vellorendemporaecab imperit harum que dolor mint faccabori inveles et fugitibus dioris.
Een product of dienst verkopen
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Zinnig, betekenisvol en leefbaar ondernemen
Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen
Transcript van de presentatie:

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen VAN HAL BEDRIJFSOPLOSSINGEN Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen Deze presentatie toont de nieuwe mogelijkheden van PowerPoint en kan het beste worden bekeken als een diavoorstelling. Deze dia's zijn ontworpen om u fantastische ideeën aan te reiken voor de presentaties die u gaat maken in PowerPoint 2010. Voor meer voorbeeldsjablonen klikt u op het tabblad Bestand en klikt u vervolgens op het tabblad Nieuw op Voorbeeldsjablonen.

1 2 3 De 3 pijlers ICT advies Detachering Bedrijfskundig Management oplossingen 2 ICT advies 3 Detachering 1 jaren 80 2 jaren 90 3 2000 tot toekomst

Bedrijfskundige speerpunten SWOT ANALYSE Door middel van de SWOT analyse krijgen ondernemingen inzicht in waar ze staan t.o.v. hun concurrenten en branche genoten. Op basis van de uitkomsten van de SWOT analyse kan de strategie voor de toekomst bepaald worden Effectief en Efficiënt werken Door middel van eenvoudige hulpmiddelen worden de verspillingen zichtbaar gemaakt en gemonitord. U zult in korte tijd ervaren dat uw bedrijf minder kosten maakt en efficiënter functioneert. Het nieuwe werken Wij implementeren het nieuwe werken binnen MKB bedrijven. Al jaren volgen we alle ontwikkelingen op de voet. Wij zijn reseller van BPOS, een set producten van Microsoft die het nieuwe werken goed ondersteunen.

ICT speerpunten Besparing ICT kosten ICT is altijd een vervelende kostenpost geweest. Er wordt vaak onnodig veel geld uitgegeven aan ICT. Vaak kunnen we door alles eens goed onder de loep te nemen een aanzienlijke besparing realiseren ICT management voor het MKB Door een goed ICT beleid in te voeren binnen uw organisatie kunt u veel meer uit het bestaande ICT budget realiseren. Hierdoor zal ICT ook beter uitgelijnd worden met uw business doelstellingen Cloud oplossingen Door zaken in de cloud uit te voeren kunnen bestaande servers ontlast worden waardoor de lifecycle van systemen verlengt kunnen worden. De TCO kan verlaagd worden omdat cloud diensten vaak goedkoper zijn dan on premise oplossingen.

detachering speerpunten Migratie/ Project-management Voor bulk migratie maken we gebruik van een beproeft migratie framework. De projectmanagers waarmee we samenwerken zijn gecertificeerde mensen met een ruime ervaring binnen hun vakgebied. Ad-interim management Ervaren managers die tijdelijk uw bedrijf of afdeling waar kunnen nemen. Afhankelijk van de opdracht zoeken wij de beste persoon die bij de opdracht past Verander-management Verander management is een vak apart, wij werken enkel met managers die diverse verandertrajecten succesvol hebben doorlopen. Door de uitgebreide intake die we vooraf houden, presenteren wij u de beste manager voor de klus

Waarom kiezen voor VAN HAL BEDRIJFSOPLOSSINGEN We zijn een jong bedrijf en zeer gemotiveerd om bij u goed werk af te leveren. We bieden uitstekende kwaliteit doordat we met specialisten werken op hun vakgebied. Creatieve en slimme oplossingen vaak tegen geringe kosten. Oog voor de mensen voor wie we werken en met wie we werken. Geen betweters, maar een klankbord die kritische vragen durft te stellen. VAN HAL BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Waar vindt u VAN HAL BEDRIJFSOPLOSSINGEN We hebben het nieuwe werken geïmplementeerd, omdat wij enkel met kenniswerkers werken, hebben we besloten geen bedrijfspand te nemen. Werken kunnen we overal, elkaar ontmoeten ook. Heeft u interesse gekregen in ons bedrijf, kijk dan voor het volledige aanbod van producten en diensten op www.vanhalbedrijfsoplossingen.nl of neem contact op met 055-7440020. We kijken er naar uit u te ontmoeten. VAN HAL BEDRIJFSOPLOSSINGEN Vriendelijke groeten Jelle van Hal Eigenaar van VAN HAL BEDRIJFSOPLOSSINGEN