Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Evangelische Kerk Sint-Niklaas - 16 maart Cécil Van Maelsaeke
Ik wens je De kracht van god.
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Geloof in werking GEMEENTE DOK MARCEL GENEZING GAVEN VAN DE GEEST.
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Wauwww TOV! Dat er bent jij TOV ! Geloof en gevoel.
Koninkrijk van God.  Amos 9:11 Te dien dage zal Ik de vervallen hut van David weder oprichten, Ik zal haar scheuren dichten en wat daarvan is ingestort,
Jan Elma Emma Loes Kees Corine Gerrit Bidden Zingen Psalm 62 vers 8 Eenmaal sprak God tot mij een woord, Tot tweemaal toe heb ik 't gehoord; Dat 's.
Bestemming God eren ….
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
WELKOM OP TOV!. Bidden Wie trekt er aan je touwtjes?
HOEZO BIDDEN?.
Zegen & vloek deel II.
Pasen & Pinksteren op één dag!
In de moederschoot gevormd Psalm 139.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Votum en zegengroet Zingen: Psalm 68: 2, 8,13 Gebed
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
Van boven bekeken – 4 – 27 oktober Van b0ven bekeken … Want zoals de hemelen hoger zijn dan de aarde, zo zijn mijn wegen hoger dan uw wegen en mijn.
Wat is je positie? God echter, die rijk is aan erbarming, heeft, om zijn grote liefde, waarmede Hij ons heeft liefgehad, ons, hoewel wij dood waren.
Godsdienst 1 1.
WELKOM OP TOV!.
Is het allemaal wel waar?
MAKE ME Beautiful!!!. HOE BELANGRIJK VINDEN WIJ ONS UITERLIJK?? Maakt mij niets, het gaat toch om je binnenkant?? Echt wel wel belangrijk hoe je eruitziet!!
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
WELKOM TOV’ERS.
Nice to meet you…. op TOV!.
Shalom!.
OCCULTISME ‘ HET ONBEKENDE ’.
WELKOM OP TOV!.
TOV VRIJDAG 06 FEBRUARI 2009 HEILIG AVONDMAAL.
Welkom op TOV!.
Welkom op TOV!. De gemeente Bidden De gemeente De Christelijke gemeente Hoor je hierbij?
We lezen Ruth 1 : 1-5 Naómi en haar schoondochters 1 In de dagen, als de richters richtten, zo geschiedde het, dat er honger in het land was; daarom toog.
De kerk: gegeven liefde, beloofde trouw - de poorten der hel zullen haar niet overweldigen -
Hartelijk welkom in deze dienst
De “Dialoog” tss Paulus en Jezus, op de weg naar Damascus (Mendelssohn) nodigt uit tot de ontmoeting met Hem 14de vd Tijd door het Jaar.
De Eerste mensen en de eerste zonde. De Eerste mensen en de eerste zonde.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Strijd tegen de zonde?.
Gemeentekring.
WAT IS NIEUW? 4 jan Zoetermeer.
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
Laat heel de aarde voor de HEERE vrezen, laat alle bewoners van de wereld bevreesd zijn voor Hem. Want Hij spreekt en het is er, Hij gebiedt en het staat.
? ! Gods gerechtigheid... 1.
30 november 2014 Zoetermeer. Gezang 1 ('Enige Gezangen') 5 "Gedenkt en viert, met vee en magen, Den Sabbath, na zesdaagse vlijt: God schiep 't heelal.
Ik zal mijn gemeente bouwen Zendingsdienst
in uw wijngaard te staan, samen te dienen, te zien wie U bent,
Welkom!.
Vers 1 O allerhoogste Majesteit, die in het rijk der heerlijkheid de heem'len hebt tot Uwen troon, wij roepen U, in Uwen Zoon, die voor ons heeft genoeg.
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
15 sept Rotterdam. Romeinen 10 9 Want indien gij met uw mond belijdt, dat Jezus Heer is, en met uw hart gelooft, dat God Hem uit de doden heeft.
Vader Zoon Heilige Geest
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Het thema is: Beeldenstorm!
Zingen Vers 1 Wat drijft de volken, wat bezielt ze toch?
Verslaving.
26 sept 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe 8 1 Wat het offervlees aangaat, wij weten, dat wij allen kennis bezitten. De kennis maakt opgeblazen, maar de liefde.
2 13 Daarop zeide Mozes tot God: Maar wanneer ik tot de Israelieten kom en hun zeg: De God uwer vaderen heeft mij tot u gezonden, en zij mij vragen:
1Korinthe 7 32 En ik wilde wel, dat gij zonder zorgen waart. Wie niet getrouwd is, wijdt zijn zorgen aan de zaak des Heren, hoe hij de Here zal behagen.
Welkom.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 156 Na de zegen Ps. 92: 1,2 Schriftlezing: Exodus 23:1-12 Leviticus 25:1-7 en.
Rotterdam. Romeinen 9 19 Gij zult nu tot mij zeggen: Wat heeft Hij dan nog aan te merken? Want wie wederstaat zijn wil? Gr. BOULÉMA = raad,
Paasviering 2016 CBS Op de Zandtange. Aansteken van de paaskaars Gebed.
Wat mag je verwachten op een TOV avond Welkom op TOV! Delen met elkaar Inleiding Bidden-Bijbel-Zingen Activiteiten Chillen-Sport-spel Eat&drinks
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Gods Verlangen ???.
1. Gods eigendom Wie ben jij? Door Jezus gezocht Door God geliefd
Transcript van de presentatie:

Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens anders dan meiden? Proud to be a man Hoe heeft God de verschillen tussen jongens en meiden bedoeld?

Bidden

Boys over Girls 1 auto 2 snack 3 vrije tijd 4 met vrienden 5 contact 6 sport 7 drankje 8 schoolvak 9 computer 10 verliefd 11 boos

Girls over Boys 1 auto 2 snack 3 vrije tijd 4 met vrienden 5 contact 6 sport 7 drankje 8 schoolvak 9 computer 10 verliefd 11 boos

Zingen psalm 139;1 en 7 Niets is, o Oppermajesteit Bedekt voor Uw alwetendheid Gij kent mij, Gij doorgrondt mijn daan Gij weet mijn zitten en mijn staan Wat ik beraad of wil betrachten Gij kent van verre mijn gedachten Gij hebt mijn gans gestel doorgrond Zelfs voor mijn eerste levensstond Ik ben verbazend voortgebracht Op ‘t nagaan van Uw wond’re macht Sla ik verrukt het oog naar boven ‘k Zal U, mijn Schepper altoos loven

Jongens en meiden zijn anders Wat moet je nu met die verschillen Waarom zijn jongens anders dan meiden

Genesis 1;26 en 27 26 En God zeide: Laat ons mensen maken, naar Ons beeld, naar Onze gelijkenis; en dat zij heerschappij hebben over de vissen der zee, en over het gevogelte des hemels, en over het vee, en over de gehele aarde, en over al het kruipend gedierte, dat op de aarde kruipt. 27 En God schiep den mens naar Zijn beeld; naar het beeld van God schiep Hij hem; man en vrouw schiep Hij ze.

Psalm 103;13 en Jesaja 66;13 Psalm 103;13 Jesaja 66;13 Gelijk zich een vader ontfermt over de kinderen, ontfermt zich de HEERE over degene die Hem vrezen Jesaja 66;13 Als een, dien zijn moeder troost, alzo zal Ik u troosten; ja, gij zult te Jeruzalem getroost worden

Gods karakter heeft veel kanten MAN VROUW Samen zijn zij DE MENS, gelijkwaardig

Galaten 3; 26-28 26 Want gij zijt allen kinderen Gods door het geloof in Christus Jezus. 27 Want zovelen als gij in Christus gedoopt zijt, hebt gij Christus aangedaan. 28 Daarin is noch Jood noch Griek, daarin is noch dienstbare noch vrije, daarin is geen man en vrouw, want gij allen zijt een in Christus Jezus.

“Ieder mens is voor God gelijkwaardig” Paulus zegt hier; “Ieder mens is voor God gelijkwaardig”

Zingen Heer, wat een voorrecht om in liefde te gaan Schouder aan schouder in Uw wijngaard te staan Samen te dienen, te zien wie U bent Want Uw woord maakt Uw wegen bekend Samen op weg gaan, dat is ons gebed Als een volk, dat juist daarvoor door u apart is gezet Vol van Uw liefde, genade en kracht Als een lamp, die nog schijnt in de nacht

Samen te strijden in woord en in werk, Een zijn in U, dat alleen maakt ons sterk. Delen in vreugde, in zorgen, in pijn, als uw kerk, die waarachtig wil zijn. Samen op weg gaan dat is ons gebed Als een volk ,dat juist daarvoor door u apart is gezet Vol van Uw liefde, genade en kracht Als een lamp, die nog schijnt in de nacht.

Kerstlied Mijn ziel maakt groot de Heer' mijn God En mijn geest heeft zich verheugd in God, mijn Heiland. Omdat Hij grote dingen aan mij heeft gedaan, En heilig is Zijn naam. Mijn ziel maakt groot de Heer' mijn God, En mij geest heeft zich verheugd in God mijn Heiland.

Kerstlied vervolg Hij heeft de machtigen onttroond En de need’rigen verhoogd door zijn genade. Hij heeft hong'rigen met Zijn goederen vervuld En rijken leeg doen gaan. Mijn ziel maakt groot de Heer' mijn God, Mijn ziel maakt groot de Heer' mijn God, En mij geest heeft zich verheugd in God mijn Heiland. Omdat Hij grote dingen aan mij heeft gedaan, En heilig is Zijn naam.