Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Loverboys alles over loverboys.
Advertisements

Mondeling Nederlands nieuw cursus 2 thema werk en vrije tijd.
Echte vrienden...! Twee koppels spelen kaart. Jef laat zijn kaarten op de grond vallen en terwijl hij zich bukt om ze onder tafel op te rapen, bemerkt.
Welkom iPad of Laptop uit. Tassen tegen de achterwand s.v.p. Ga rustig zitten en wacht tot de les begint. Tafels staan opgestapeld, blaadje met pen ligt.
Dit is mijn diavoorstelling over
Het is ’m best goed gelukt……
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Kindermoment.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Welke trends komen terug
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Door Marit Mulder.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
EMEG lijst: opdracht 8.
Glow Dimphy van Dooren. 4HA. CKV.. Glow 2011 plattegrond.
Gemaakt door: Fardau Kleefstra
Gemaakt door: Fenna Vervat
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Bloemenweelde.
Afscheid Tot ziens Afscheid learning circle: Flora & Fauna Adieu Auf wiedersehn Goodbye.
startopdracht Schrijf met Structograaf een PSD waarmee
Street dans is een helle leuke sport om te doen je leert heel veel
Boekbespreking van: Damon Dekker.
Godsdienst 1 1.
Is het allemaal wel waar?
‘voor de kinderen’. Johannes 1 3 x een nieuw begin de wording van de wereld de(mens)wording van Jezus de wording van Gods kinderen In het begin.
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Glow Anniek Gribnau. ik had heel veel verwacht van Glow, na alle verhalen van Glow 2010 dat het zo mooi was. Maar eigenlijk vond ik het niet zo mooi en.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Naam: Adrine Bandari Klas: 4hna Vak: CKV Opdracht: activiteit – DJ Moz’Art – ISH Ain't no party, like a Mozart-party.
Inspirationpoint Valkenswaard.
Enquête-uitslagen PowerPoint Fanfare Sint Caecilia 2011.
M,n Opa
Nieuwsgierig als Geoffrey is vraagt hij aan zijn vader: “Papa, wat doen die mevrouwen daar?”
De oplossing optellen oefenen doorwerken verbeteren de oefening het huiswerk verkeerd.
„Heb je het gehoord? Onze chef is gestorven." „Ja, en ik vraag me de hele tijd al af, wie met hem gestorven is." „Hoezo met hem?" "Nou, in de annonce stond.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
De koning van de kikkers
Speeddaten Kinderboekenweek. Vraag 1: Wat heb je precies gedaan op je stageschool tijdens de kinderboekenweek?
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
In de lichtkring van het Woord Johannes 1: Woord van het begin God sprak: “Er moet licht komen” God sprak: “Er moet licht komen” Woord van de Schepper.
Brieven beginnen met A- B- C… Nummers beginnen met een, twee, drie…
Het leukste verhaal van cars.. Morgen is het het belangrijkste race van het jaar. Daar moet ik naar toe.
Opname Meastro Entertainment. Opname Maestro Vrijdag 9 november Philharmonie gebouw Haarlem BNN’érs met Passie voor Klassieke muziek 8 BNN’ers gaan.
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
THEATERSHOW VAN VELZEN RUSH OF LIFE. Van Velzen Geboren op 20 maart 1978 in Delft Getrouwd en heeft (bijna) 2 kindjes Singer songwriter van beroep Waarom.
Bewijs verzamelen. Wat gaan we doen vandaag? Voorbeeldverhaal Afloop van het verhaal Uitleg over bewijs verzamelen.
Ku(ns)tgeschiedenis.
Kinderen van het Licht Wandel in het Licht II. 1 Thess.5:1Maar wat de tijden [?] en de gelegenheden [?] betreft, broeders, is het voor u niet nodig dat.
VIDEOCLIP MAKEN. Stapje voor stapje een film van een minuut.
Genesis 1:1-6:8 (1) WELKOM. Psalm 29: 1  Hemelingen, buigt u neer,  geeft de HERE kracht en eer,  geeft de HERE heerlijkheid,  looft zijn naam en.
Myrna, een 5-jarig meisje werd gezien wegens een recente uitspraak aan moeder: ‘papa zit aan mijn plassertje’. Anamnese en lichamelijk onderzoek vertoonden.
V eenlab Alles over, en meer.
Verstoppertje spelen Sommige mensen zijn er goed in…
Inhoud: Wat is een zeepaard Hoe vangt hij ze prooi. Wat doet een zeepaard. Vragen????
RÜYA Bijeenkomst 1 Meiden.
Transcript van de presentatie:

Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen

Inhoud Personen Verhaal Wat verwachte ik ervan? Wie maakte de voorstelling? Wat heeft de maken nog meer gemaakt? Vind je de voorstelling geslaagd?

Personen In de voorstelling komen 2 mensen voor: Howard zelf en een dj/fitnesstrainer die ook op het podium staat muziek draait, Howard fitness oefeningen laat doen en mee doet met de show.

Verhaal De show gaat over Howard ’s leven en hoe hij opnieuw begint met optredens. Howard is gescheiden en heeft 2 kinderen vlak na de scheiding slaat hij zijn vrouw en krijgt taakstraf dit vertelt hij uitgebreid in zijn show.

Wat verwacht ik er van? Ik heb hoge verwachtingen voor deze show ik heb al veel van hem gezien op internet en vind zijn humor geweldig.

Wie maakte de voorstelling? De voorstelling is gemaakt door Howard en de dj/fitnesstrainer.

Wat heeft de maker nog meer gemaakt ? - Caribbean combo - Comedy train

Vind je de voorstelling geslaagd? Ja de voorstelling is zeker geslaagd. Ik vond het leuk hoe Howard in het begin veel met het publiek sprak en ze mee liet klappen. Verder vond ik zijn grappen leuk en zat er een goed verhaal in.