De Basiscursus van Cleansing Stream begint weer in september! Een praktische discipelschapscursus gericht op geestelijke groei, herstel en vrijheid.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Stichting ROEP 23 februari 2011
Spirituele rijkdom in de christelijke traditie
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Welkom!. Vaderschap naar Gods hart Alphen, 11 november 2006.
Cyclamen. Cyclamen Stilstand is achteruitgang! Groei is Leven!
Hoeveel pensioen krijg ik straks?
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Kennis maken met: Levend Woord Gemeente Franeker
Als een Vader Wie is God en wat is liefde?. Definitie van 'het hart' Orgaan van levensbelang, het klopt Binnenste / centrum Gemoed / gevoelens Gezindheid.
Denken en dienen Romeinen 12-15
Denkstof seizoen 3 aflevering 12
Gods leiding in ons leven en De Heilige Geest CSR Delft 6 september 2011 Drs. G.C. Vreugdenhil 1.
Een Bijbelstudie om Gods Waarheid te leren kennen
De Bijbel lezen: waarom en hoe?
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
Hoe kun je Geloven? 1.
1 Tim 4. 1 Tim 4 1 Timotheüs 4 Afval in de laatste tijden 1 Maar  de Geest zegt uitdrukkelijk dat in latere tijden sommigen  afvallig zullen worden.
Hoe begin je eraan en waar moet je op letten. Twee mogelijkheden: 1. alles zelf uitvinden en doen 2. gebruik maken van wat er is.
IS ER MEER? ONTDEK HET ZELF!.
Wet inburgering Heleen Veringa
HOEZO BIDDEN?.
U kunt deze presentatie ook op uw eigen PC afspelen! Gebruikmaken van internet:  Education  Health sciences  Presentations.
Kommer en kak Of Vrijheid?.
Prestatiemeting en coachen van commerciële medewerkers.
Om te genezen wie gebroken van hart zijn…
Johannes 1:17 (NBV) De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid (grondtekst: genade) en waarheid zijn met (in de persoon van) Jezus Christus gekomen. 14.
GROEIEN IN DE LIEFDE Frank en Gea's powerpoints.
Pinksteren 2014 Feest van de Geest
“De andere kant van de medaille”
Jezus geneest ook vandaag nog!?
Geloofsbelijdenis (Evangelische Gemeente Halle en Omstreken vzw)
Voorlichting 4 HAVO MOGELIJKHEDEN NA HET HAVO-EXAMEN.
7 februari e cursusavond Ben jij er zelf klaar voor?
Gezondheidscentrum ‘t weeshuis. Samen beter…
Voorlichting 4 HAVO MOGELIJKHEDEN NA HET HAVO-EXAMEN.
Hartelijk welkom in deze dienst
PAD Mindfulness en Yoga
HET KARAKTER VAN EEN LEIDER
“Met Christus opgestaan”
Koen Minderhoud 30 november 2014
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
AutiWorks start open training ‘Autisme Werkbaar’
Welkom bij de gemeenteavond over evangelisatie
Introductie op het thema
Het christendom: een dwangbuis? Welkom in de kerk
Wat moeten wij doen om Gods licht en liefde
De Geest: niet tegenwerken, maar meewerken!
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Stilte ingeleid door Ps. 25: 4 Na de zegen zingen we Ps. 25: 5 Schriftlezing: Zondag 33 Romeinen 6.
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Dynamiek van leven in de Geest vruchten, gaven en bedieningen.
Startzondag-viering ‘Goede buren‘
vrijheid Innerlijke vrijheid.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Voorspelbaar? mooie gemeente! missionaire gemeente dat begint met verlangen.
De STRIJD om ons denken.
Wilkin van de Kamp schrijft: ‘De Bijbel leert ons dat er een geestelijke oorlog aan de gang is en dat uw denken het slagveld is! Al uw gedachten.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
OF DOE JE EN VOEL JE WAT JE BENT?
om er als Jezus God en je naaste mee te dienen
Toerusting voor kringleiders
Ik geloof in God, Vader van ons allen. Hij heeft de aarde
Hij is de hartenklop van ons bestaan: stem en stilte,
Avondmaalsformulier Gemeente van onze Heer Jezus Christus, We zijn hier bij elkaar gekomen om het Avondmaal te vieren. Onze Heer heeft deze maaltijd ingesteld.
SPOORDONKSE WATERMOLEN en NATUURPOORT de BEERZE
“Wij zijn allen door één Geest doordrenkt”
Wat kunt u de komende periode verwachten?
Gemeentereis Kirgizië 8 t/m 19 mei 2020 Meer dan een reis.
Transcript van de presentatie:

De Basiscursus van Cleansing Stream begint weer in september! Een praktische discipelschapscursus gericht op geestelijke groei, herstel en vrijheid

Inhoud van deze presentatie Doel en doelgroep Doel en doelgroep Onderwijs en coaching Onderwijs en coaching Retraiteweekend Retraiteweekend Na de retraite Na de retraite Materialen Materialen Kosten Kosten Locaties Locaties

Doel en doelgroep U bent pas christen, wat langer of al héél lang U bent pas christen, wat langer of al héél lang Uw leeftijd is tussen 18 en 100 jaar Uw leeftijd is tussen 18 en 100 jaar U verlangt (er)naar: om God meer als Vader te kennen om God meer als Vader te kennen om Gods stem en leiding te ervaren om Gods stem en leiding te ervaren meer innerlijke genezing meer innerlijke genezing meer geestelijke groei meer geestelijke groei te breken met patronen in uw denken en gedrag te breken met patronen in uw denken en gedrag meer vrijheid, vreugde en vrede meer vrijheid, vreugde en vrede om uw kennis meer te praktiseren om uw kennis meer te praktiseren

Onderwijs en Coaching Regionaal: 4 seminars op de zaterdagochtenden Regionaal: 4 seminars op de zaterdagochtenden –Maand 1- Wandelen in de Geest –Maand 2- Toewijding –Maand 3- Spreek woorden van leven! –Maand 4- Herstel en vrijkomen! Aanvullende audiostudies (3 à 4 per maand – 15 totaal) Aanvullende audiostudies (3 à 4 per maand – 15 totaal) Begeleiding door coaches uit de eigen gemeente Begeleiding door coaches uit de eigen gemeente (bespreking onderwijs, bemoediging, gebed) (bespreking onderwijs, bemoediging, gebed)

Retraiteweekend ( vrijdag en zaterdag decem. ) Onderwijs & gebedsbediening

Marcus 16 : 17,18 Marcus 16 : 17,18 Retraiteweekend Gebedsbedieningstijden die gericht zijn op innerlijk herstel, bevrijding en lichamelijke genezing in een klimaat van aanbidding

Prachtige momenten en getuigenissen

Na de retraite Discipelschap behoort een plaats te hebben in de eigen gemeente. Discipelschap behoort een plaats te hebben in de eigen gemeente. Na 4 maanden van studie, patronen doorbreken, de waarheid toepassen, het ontvangen van gebedsbediening, is het de bedoeling dat de cursist vasthoudt wat bereikt is. Na 4 maanden van studie, patronen doorbreken, de waarheid toepassen, het ontvangen van gebedsbediening, is het de bedoeling dat de cursist vasthoudt wat bereikt is. Module 5 bestaat uit 13 thema’s die (na de retraite) onder leiding van een coach uitgewerkt dienen te worden in de lokale gemeente. Module 5 bestaat uit 13 thema’s die (na de retraite) onder leiding van een coach uitgewerkt dienen te worden in de lokale gemeente. Gebed, onderwijsbespreking, gesprekken, stimuleren en bijsturing horen thuis in dit discipelschapsproces. Gebed, onderwijsbespreking, gesprekken, stimuleren en bijsturing horen thuis in dit discipelschapsproces.

Materialen U krijgt een werkmap met 5 modules onderwijs U krijgt een werkmap met 5 modules onderwijs Een retraite werkboek Een retraite werkboek En 15 audiostudies gegeven door: En 15 audiostudies gegeven door: H. Rothuizen en P. Dijkstra

Kosten van de Basiscursus 108 euro per persoon 108 euro per persoon Betaling geschiedt na het 1 e seminar d.m.v. een incasso Betaling geschiedt na het 1 e seminar d.m.v. een incasso Er is een echtparenkorting Er is een echtparenkorting Dit bedrag is inclusief de Dit bedrag is inclusief de - werkmap - 15 studies - 5 seminars - koffie en thee.

Kosten van de 2 daagse retraite 100 euro per persoon 100 euro per persoon Betaling geschiedt na het 4 e seminar d.m.v. een incasso Betaling geschiedt na het 4 e seminar d.m.v. een incasso Er is een echtparenkorting Er is een echtparenkorting Dit bedrag is inclusief de/het Dit bedrag is inclusief de/het - overnachting - maaltijden - retraitemateriaal - koffie en thee.

Locaties Vraag aan uw lokale coach of contactpersoon waar en wanneer de eerstkomende cursus gehouden gaat worden en hoe u uzelf kunt aanmelden Vraag aan uw lokale coach of contactpersoon waar en wanneer de eerstkomende cursus gehouden gaat worden en hoe u uzelf kunt aanmelden Of kijk op onze website Of kijk op onze websitewww.cleansingstream.nl

Interesse ? Bezoek onze website en schrijf je in! Graag tot ziens!