Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië +62 81280050390 Mobile NL +31 633738272

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

7 Dagen 7 Maanden 7 Jaren
Plaatje vrienden op een bank
Oog in oog op de Berg Autoriteit, kracht en heerlijkheid …
Op zoek naar… …Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven. Vanavond: ‘In gesprek met’ de kerkenraad.
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Een echte ( ) vriend(in) ben je pas. ..
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 3 mei 2014 “Gezegend zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus, die ons in de hemelsferen, in Christus,
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Beste avonturiers, Ongeveer 14 jaar geleden heb ik, Brian Jones, een poging gedaan om met een luchtballon de wereld rond te reizen. Helaas had ik onderweg.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Evangelie der genade Vragen :
Ik (Super Opa) wil graag meer uit het leven halen Daarom heb ik een besluit genomen maandag 7 juli :24:3 9.
… en wat wil Jezus van jou?
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Een verhaal om te onthouden
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in .
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Advent 2013.
GOD.
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
Maand programma bij receptie dit project is gemaakt door: soufian.
Marcus Marcus En toen Hij weder uit het gebied van Tyrus vertrokken was En Jezus ging vandaar en trok Zich terug naar de omgeving.
Naam: krushenka Mijn hobby : curacao Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: HUPKES Mijn hobby : GAME Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Mijn hobby: spellen van mario
Naam:linda Mijn hobby:Grad Damen Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Mijn hobby: counterstrike-cource
Is het allemaal wel waar?
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Dromen over Canada. Hier wil ik wonen F*ck jamm er het isniet echt.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Ontwikkeling van kleine bedrijfjes in Moldavië.
Een kans voor plattelandshuishoudens in Albanië
Een echte ( )-vriend(in)
Mijn verjaardag..
Woord van Leven Juni 2014.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Onze 4 adoptiekinderen -Shrinath - Togon - Usha - Marcela SAC (Stichting Actie Calcutta) zet zich sinds 1968 in voor kansarme kinderen in India. Het doel.
Workshop 2: Plezier in je werk: daar word ik blij van!
Vrijwilliger bij TFC Gieten Daar wil iedereen bij horen ! Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd November februari 2015.
In actie voor de allerarmsten
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Welkom in deze kerkdienst
Op hoop van zegen of vol verwachting klopt ons hart?
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
30 aug Zoetermeer. vorige keer:  "de verheerlijking op de berg"  een visioen van de komst van Jezus Christus in zijn Koninkrijk.
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
Ik doe mijn spreekbeurt over…
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Liturgie voor de viering op zondag 14 februari 2016 Voorganger:Hans van der Linden Organist:Adrie van der Padt Muzikale medewerking:o.l.v. Hans Buis Wijkgemeente.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL Beste Vrienden, Groetjes vanuit het oerwoud van Borneo in Indonesië.

Van 5 Februari – 24 Mei ben ik in Indonesië. Iedereen is blij met mijn hulp, en er is veel werk te doen. Hier help ik mee in de technische dienst van het zendingshospitaal op het eiland Borneo. Ik ben dan op tijd in NL om de Opwekking conferentie weer eens bij te wonen. En 9 Juni ben ik weer uitgenodigd in Frankrijk waar ik vorige zomer ook was, ze zien alweer uit naar mijn komst om mee te helpen deze zomer in de technische dienst.

Voor 10 dagen ben ik naar een kleine kliniek geweest. Daar hadden ze mijn hulp hard nodig voor een grote Aktie om 77 mensen te opereren aan hun ogen om cataracten te verwijderen. 5 van die mensen waren zelfs aan 2 ogen geopereerd, die waren helemaal blind en kunnen nu weer zien. Hier onder zie je een foto van de patiënten in een speciaal daarvoor opgezette tent buiten de kliniek. En de Amerikaanse directrice van de kliniek: Dr. Kinari in het midden.

Een foto van alle medewerkers en dokters die hebben meegedaan aan de cataract actie van 3 dagen. Mijn taak was om te zorgen voor alle stroom voorziening en verlichting en aanpassingen aan kamers.

Op de foto: Weer terug in het grote Hospitaal, de tandarts heeft ook wel eens mijn hulp nodig om de apparatuur werkende te houden. Compressor voor luchtdruk, compressor voor vacuüm, goede verlichting en de stoel die op en neer moet kunnen.

Wil je ook bijdragen aan mijn hulp aan Indonesië? Ik ben nu bezig met stoom aan en afvoer voor de Sterilisatie afdeling, de wasmachines. Ook in de ICU moet ik nog wat afmaken en er zijn allerlei klusjes tussendoor. Ik heb nog wat goede gereedschappen nodig om mijn werk hier goed te kunnen doen: Oplaadbare-boormachine, Boortjes van allerlei maten en soorten, Steeksleutelset, Ampere Multimeter. Het is een enorme steun voor dit Hospitaal. De koers van de Euro is nu zeer gunstig en de prijzen van gereedschappen zijn nog hetzelfde. Stuur je bijdrage o.v.v. Gereedschap.

Mattheüs 11:5 Blinden worden ziende en lammen wandelen, melaatsen worden gereinigd en doven horen en doden worden opgewekt en armen ontvangen het Evangelie.

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant Postbank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) Postbank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.