Door Marit Mulder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Advertisements

Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Musicalgroep Mare Wieringerwerf presenteert… Na de musicals… Nu…
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Gemaakt door Odessa koorevaar
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
De professor Er was eens een professor zijn naam was Einstein. Einstein had een laboratorium met allemaal flesjes,drankjes en soms ontplofte er zomaar.
Het boek vs de film Life of Pi.
Ik ga hier in deze publicatie uitleg geven over kunst
Beelden storm.
Woorden en tijd.....
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
IT Biografie.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Gemaakt door Mike van Doorn
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Glamping Door Eline Hintzen.
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,
Mees Kees een pittig klasje
MARKUS 2 vers 1 t/m 12 Toen Jezus enkele dagen later terugkwam in Kafarnaum, werd bekend dat Hij weer thuis was. Er stroomden zoveel mensen toe, dat er.
Ik voel me zo alleen !.
STUDIO PRESENTEERT BERTEM DORUS.
Annie M.G. Schmidt.
Kindernevendienst (KND) Op zondagmorgen tijdens de kerkdienst gaan de kinderen van groep 1 t/m 8 naar de kindernevendienst. Hier horen we verhalen uit.
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Glow.
Van Abbemuseum.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
39 steps!!. Cast: Han Oldigs, Peggy Vrijens, Joep Onderdelinden en Nico de Vries.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Gemaakt door Lars Knoops MV1C, Thema: Landschappen
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Interpreteren van data
Assassins Creed 1 Presentatie EMEG-lijst. verwachting Toen ik begon te spelen dacht ik dat het een shootergame was. Ik had niet veel verwachtingen verder.
Wij kleuren onze plant…;
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
“Beleef de canon” Een vertelproject voor groep 5 t/m 8
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Donderdag 3 februari was Frieda haar laatste echte werkdag. De onthaalcollega’s hadden het onthaal prachtig versierd en tijdens de ganse namiddag kwamen.
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
Kerst © wilma. Kerst © wilma Heel lang geleden in een land dat we nu Israël noemen Maar dat vroeger Palestina genoemd werd, waar Koning Herodes, koning.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Uitleg persoonsvorm (pv)
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Een wijze les voor jullie:
Herinneringskamp Westerbork
Kerstreceptjes Wat ga je dit jaar eten met de Kerst?
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
BIJZONDERE KLANTVERHALEN. AGENDA 1. Opzet onderzoek Bijzondere klantverhalen 2. Klantprocessen en klantverhalen 3. Essenties van B2B cases 4. Emotioneel.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.

Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Welkom bij de spreekbeurt van Myrthe
Transcript van de presentatie:

Door Marit Mulder

Wat verwachtte ik ervan? Ik dacht dat het een mooi verhaal zou zijn, met een mooi einde. Ik verwachtte dat er veel in gezongen werd en niet veel werd vertelt met praten maar eerder met zingen en emoties.

Wie maakt het en uit welke tijd komt het? De regisseur van deze musical is Laurence Connor. De producent van de musical is Joop van den Ende. Verder hebben er nog veel meer mensen dit mogelijk gemaakt zoals de spelers, de Choreografen, decor opbouwers enz. De musical is natuurlijk in deze tijd gemaakt. Maar het speelt zich af tijdens de Vietnamoorlog. Dit is in de tijden 1960 t/m 1980

Wat heeft de maker nog meer gemaakt? Musicals van joop van den Ende: Wicked

Wat heeft de maker nog meer gemaakt? Tarzan

Wat heeft de maker nog meer gemaakt? Petticoat En nog veel meer!

Zitten er bepaalde tekens in die iets zeggen over de tijd? Ja, je ziet natuurlijk veel soldaten en veel typische Vietnamese jurkjes van toen. Ook ziet het decor vooral eruit als de Vietnamese cultuur.

Hoe dachten de mensen erover in die tijd? Toen vond iedereen deze oorlog al een vreselijke gebeurtenis wat we nu nog steeds vinden alleen toen vond denk ik iedereen het erger omdat het toen pas net gebeurd was. Naar aanleiding van deze oorlog hebben ze 25 jaar geleden deze musical gemaakt als een voorbeeld hoe het daar verliep. Deze hebben ze nu herschreven en vernieuwd maar het verhaal is hetzelfde.

Beschrijving van de musical Je moet een heel groot podium voorstellen met een decor, dit decor is in Vietnamese style gemaakt. Ik pak een beeld opname. Zo hebben ze een bar gemaakt waar het meisje werkt op het begin. Hierbij moet je denken aan een rieten bar met een riet dak. Hier lopen veer prostituees die soldaten verleiden die aan een tafel zitten met bier en de meeste met een meisje op hun schoot.

Vind ik de voorstelling geslaagd? Ja! Het was een mooie musical met een dubbel einde. Ik werd er zelf heel erg emotioneel van. Verder vond ik dat er heel goed gezongen werd, ik had alleen bij niet veel mensen dat ik echt kippenvel kreeg, maar als je het kreeg was het echt bijzonder mooi gezongen.

Einde