Welke trends komen terug

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Plaatje vrienden op een bank
Gewetensvrijheid.
IJsje is het zachtste beertje van de hele wereld. Voel maar in het boek!
De wereld draait door Uitzending De wereld draait Door.
Louis.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
E NTOURAGE Studiecoaching Item 2 Sarah Bartholomé CO2B.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Gemaakt door Mike van Doorn
WAAROM IK MIJN LIEVELINGS JOB VERLOREN BEN? Ik begon ooit als heftruckchaufeur in het leger….
Pedagogische wetenschappen was niet echt M. zijn ding. Hij moest nog maar aan het vak denken of er liep al een koude rilling over zijn rug. Daarentegen.
IMPACT HELMOND 2012  Opgericht in 2004  25 organisatievrijwilligers  Grootschalig, uniek, muzikaal en cultureel, jongerenfestival wat jaarlijks plaats.
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Wat is de Succesfactor van ‘Entourage’?. De Hoofdpersonen ‘Vincent Chase’: Hoofdpersoon, acteur, relaxt persoon, maakt zich nergens druk om en is heel.
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Macbeth Door: Mike Testroote.
Bezoek een tv studio opname met publiek JENSEN. OPDRACHT Op 17 april 2013 zijn Lisa, Elllen, Kylie, Kimberly, Vanja en ik naar Weesp afgereisd om een.
Beeld en Geluid museum Media park - Hilversum.
Wat is Dutch design week
FC Eindhoven Bezoek een sportief evenement. Observeer het publiek tijdens je bezoek Ik ben naar de ladies night van FC Eindhoven geweest. Dit was een.
Howard Komproe – N.I.E.U.W Gemaakt door Mathias Coenen.
Beroepsvaardigheden onderdeel van SBC
Mijn buurman uit België kwam om ca uur op de koffie.
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
en je hebt ook hele mooie wagons waar je uit kan kijken boven de trein, panoramawagons heette dat.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Leven na de dood.
LEES DE NIEUWSBRIEF OP ENTERTAINMENT- BUSINESS.COM.
FEEL GOOD MARKET OP 17 APRIL 2013 ZIJN KIMBERLY EN IK NAAR DE FEEL GOOD MARKET IN HET KLOKGEBOUW IN EINDHOVEN GEWEEST.
JUNIOR Mijn vriend.
Groep 7/8 is op werkweek gegaan. Ze vonden het heel leuk. Het was in oesterwijk. En ze gingen ook naar kamp Vucht. Ze vonden het leuk maar niet leuk dat.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
Inspirationpoint Valkenswaard.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Harry Potter Studios.
{ Premiere The Fast and the Furious 6. Wat zijn jou ervaringen? Wat zijn jou ervaringen? Opdracht.
BRIDGET JONES The edge of reason Kijk een film (dvd/bluray) met het commentaar van de regisseur en ga opzoek naar de succesfactor.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Er was eens een leesvirus,die was zijn stippen kwijt.
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Kikker en de stoelendans!
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Het machise toverdrankje Kies je personages en sleep ze op de prent. Geschreven door oumou en rouymayssa.
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
Het kost niets om dit te lezen.... het kost niets om te proberen !!! Te kijken maar doorlezen tot het einde het kost niets om te proberen !!! Te kijken.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Gemaakt door rosa hallo kommie hoe is ie.wow tijd niet gezien !!!!
Een pastoor van een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf) !
Het belang van voorlezen
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Mopje… Ontwerp: Wsbrd Ontwerp: Wsbrd. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Gemaskerd bal Een getrouwd stel was uitgenodigd.
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
Annick, Amber, Ilsa en Melanie
Transcript van de presentatie:

Welke trends komen terug Videobellen/Skypen Eten online bestellen Producten van Apple Onbijten buiten de deur

Hoe worden deze toegepast Deze trends komen veel voor in de serie. De serie is vernieuwend en speelt erg in op de actualiteit. Er wordt vaak online eten besteld en maakt zo ook reclame voor de trend. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van laptops en dus is Skype en Facetime van zelfsprekend

Succesfactor Doordat veel mensen jaloers zijn op het leven van de hoofdrolspelers is het leuk om naar te kijken. Mensen verplaatsen zich in de hoofdrolspelers en genieten van de serie. Het is een leuke serie om te kijken en te ontspannen. Er zit geen 'dramatisch' verhaal achter waarbij mensen moeten nadenken. Het is een 'feel good' serie.

Recensie Een van de vermakelijkste series die ik in jaren heb gezien. Snel, gevat en realistisch. Voor mn een vrouw zijn de grappen perfect. Ari Gold, de agent, is een personage dat je gezien moet hebben. heb meteen het tweede seizoen besteld. Heel leuk om te zien! Ik vind dit een leuke recentie. Ik vond Ari Gold ook erg grappig. Hij speelde een grote rol in het verhaal en vind het dus leuk om te lezen dat iemand anders dat ook zo vond. Om het tweede seizoen te kijken, vond ik het eerste seizoen niet goed genoeg voor.

Recensie In één woord geniaal! De "Entourage" waarover de titel al spreekt bestaat uit 1 filmster en 3 vrienden (losers). Vergaderingen gaan ze samen heen, feestjes crashen ze samen en lief en leed delen ze samen. Daarnaast ontwikkeld ieder van de vrienden zichzelf gedurende de serie wat het nog boeiender maakt. Verder heb ik vaker dan eens in een scheur gelegen om de one-liners van de Manager van onze filmster, Ari Gold. Echt een aanrader. Ik vind dit een te 'extreme' recentie. Zo leuk was het nou ook weer niet.. Hij heeft wel gelijk met zijn laatste punt. Doordat alle personages zich nog wat verder ontwikkelen, is de serie inderdaad interessanter geworden.

Verwachting en ervaring Ik had niet veel verwachtingen voordat ik de serie ging kijken. Ik had de serie een aantal keren op televisie gezien. Ik had er niet aandachting naar gekeken dus wist niet meer precies waar het over ging. Ik was wel benieuwd. Mijn ervaring is niet verkeerd. Het is geen serie die ik vrijwillig zou kijken als het op tv zou zijn, maar ik heb er niet met tegenzin naar gekeken. Er zaten zeker momenten tussen dat ik moest lachen om de grappen. Ook waren er momenten waarop ik het niet leuk vond. Ik denk dat het vooral een serie is waar mannen naar kijken. Er zit veel mannelijke humor in de serie. De serie zou niet mijn eerste keuze zijn om te kijken, maar vond het niet erg om een seizoen te kijken!