De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Annick, Amber, Ilsa en Melanie

Verwante presentaties


Presentatie over: "Annick, Amber, Ilsa en Melanie"— Transcript van de presentatie:

1 Annick, Amber, Ilsa en Melanie
DailyLife Annick, Amber, Ilsa en Melanie

2 Eten Zonder eten zouden wij niet kunnen overleven, maar door de jaren heen is het concept eten erg veranderd. Vroeger toen vonden mensen een bord met groenten, aardappelen en een stuk vlees genoeg en waren daar tevreden mee. Tegenwoordig zijn mensen steeds creatiever geworden en weten heerlijke dingen te creëren die er ook heel mooi uit zien. Ook al is eten heel lekker, toch moet je wel erg oppassen met wat je eet. Als je er een gewoonte van maakt om elke dag frituur te eten dan al je merken dat je huid er op achteruit gaat en zal je zeker een paar kilootjes aankomen. Toch kun je best wat ongezonds eten, maar je moet het wel balanceren met een stukje groente of fruit. Zoals je op deze fotocollage kan je zien dat het niet moeilijk is om dat te doen. Op onze blog zal je veel foto’s en recepten tegenkomen die te maken hebben met eten en hoe je een gezonde maaltijd kan maken en ook ervan kan genieten.

3 Sport Veel mensen vinden het nodig om te sporten ze denken een betere conditie te krijgen en misschien wel een goed figuur. Voor veel mensen is sporten vooral een actieve bezigheid, maar er zijn mensen die het ook om andere redenen doen. Één van die redenen is om contacten te leggen. Wie geregeld deelneemt aan sportactiviteiten, vooral in groepsverband, kan op die manier haar sociale leven verbeteren. Mensen ontmoeten nieuwe vrienden en hun sociale netwerk wordt groter. Ook voor veel mensen is afvallen een reden om te gaan sporten. Maar als je gaat sporten om af te vallen moet je wel opletten dat je ook je eet gewoontes aanpast. Er zijn veel mensen die dit vergeten en dus niet tevreden zijn met hun sport. Natuurlijk zitten er ook nadelen en voordelen aan namelijk: - Een belandrijk nadeel is tijdsgebrek - Een voordeel is betere conditie en je voelt je gezond In onze blog kunnen jullie dit onderwerp terug vinden. We posten ook af en toe foto’s over sport op onze insta.

4 Fashion Fashion en onze doelgroep (16 t/m 25 jaar) staan met elkaar in verband. De gemiddelde jonge vrouw geeft in haar leven ongeveer euro uit aan kleding. Dit is veel meer dan vroeger, dit komt onder andere doordat het uiterlijk een belangrijkere factor is geworden voor jonge vrouwen. De reden hiervoor is deels het opkomen van social media, zoals youtube en instagram. Anno kijken veel jonge vrouwen naar vloggers. Vloggers promoten bepaalde kleding, waardoor jonge vrouwen geneigd zijn om sneller te consumeren. Ook hebben kledingswinkels instagram, facebook, snapchat, twitter etc. Hierop tonen zij de kleding die ze verkopen en worden jonge vrouwen sneller getriggerd om te consumeren. Ook speelt online verkoop een belangrijke factor. Jonge vrouwen willen er tegenwoordig zo verzorgd mogelijk uit zien, omdat zij hun een goede indruk willen geven. Wij als Daily life besteden aandacht aan fashion; kleding, tassen, schoenen, sieraden etc. Door onze doelgroep op de hoogte te stellen over de laatste trends, willen wij hen inspireren en amuseren.

5 Make-up Tegenwoordig is het dragen van make up erg in. Veel meer meiden dragen make up en willen er ‘gefleekt’ uit zien. er wordt veel gebruik gemaakt van social media om te showen welke producten er gebruikt worden en wat het eindresultaat is. Er zijn populaire musthaves die veel meiden hebben en/of willen gebruiken, zoals op de afbeeldingen hierboven. Foundation wordt gebruikt als basis en daarna de cream en powder contour. Highlighter is ook erg populair geworden die in verschillende kleuren en merken worden aangeboden. Je ogen mooi maken en laten sprankelen met een mooi oogschaduwpallet, en natuurlijk de lippen een mooie teint geven. Als finishing touch wordt er nog een fixspray aangebracht zodat de make up er natuurlijk uit gaat zien en ook dat de make-up goed blijft zitten. Make up is een van onze onderwerpen waarover wij bespreken op onze blog. Wij vinden het leuk om ons zelf op te maken maar ook inspiratie op te doen van andere meiden. Dit was nog maar de intro maar op onze blog kan je later nog veel meer vinden.


Download ppt "Annick, Amber, Ilsa en Melanie"

Verwante presentaties


Ads door Google