Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De entertainmentbranche bezoek aan een tv studio opname met publiek
Advertisements

Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Groepje: Alissa Beijdorff Mark Aarden Maurice America Brad Bijtjes
Life in the universe.
SAMENVATTING WORKSHOP: ”DE KANSEN VAN FOCUS OP VAKMANSCHAP” Workshop op Themadag FD ROC van Twente Almelo, 15 november 2013.
Ideeën voor Deinum! Van groep 8.
Vriendschap voor het leven
Ik ben Mo.
Jong-leren in Kwintelooijen
•Wat is spinning? (foto van de fiets laten zien) •Wat is Spinningevent 2009? (foto van de zaal laten zien) •Waarom Spinningevent 2009? •Wat is Villa Joep?
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
GOMARUS COLLEGE ASSEN. 2 DE DEELNAME  We wilden vanuit de oude situatie als school een nieuwe start maken t.a.v. ons kantine aanbod en beleid. We hebben.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Glamping Door Eline Hintzen.
voor de zomervakantie tot
Hoppenbrouwers Gemaakt door: Hamza Nassiri, Kevser Calhan, Nick van Dijk en Sander van Velzen © copyright.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Project Sponsoring Kenia
Door: Erwin Huitink, Daan Segerink Bart Holsbeek & Coen Veldhuis
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Geniet van deze muziek en tekst en stuur hem
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Velon werkgroependag 2007 leren van leerlingen Wat betekent Opleiden in de school: voor de leerling?
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
We hadden 'n zogenaamde log cabin, dat is 'n hotelvoorziening, maar dan in de vorm van houten huisjes die een beetje in de natuur stonden.
Glow.
Glow.
Door: Jessica Bacuna. De titel is Glamping omdat havo 5 een camping outfit moesten maken, maar het moest ook glamorous zijn.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
 .
School is voor iedereen Gemaakt door Manon, Marloes, Dylan, Andreas, Chloé.
Jazz avond Hall OF Fame Tilburg
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Harry Potter Studios.
Bring Your Own Device Conferentie: De draad kwijt Papendal Door: Bram Visscher.
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
Luca Knegtering 3dd. Luca Knegtering 3dd Proefjes: Door de proefjes die we hebben gedaan in crosslab ben ik meer te weten gekomen over hoe je zintuigen.
Op een dag stond een jonge man midden in de stad en verklaarde, dat hij het mooiste hart had dat men ooit had gezien.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
N T E R C I E F D E K N A CREATIEF DENKEN.
 3SIGN  Studievereniging tegenover studentenvereniging  Uitleg over gehouden enquêtes.
Wees slimmer dan de machine
Wat is de zin van het leven?
Redmer Jorna 1T. Agenda  Afgelopen jaar  Studiekeuze & ambities  Osiris  Competenties  Leerdoel  Werkveldoriëntaties  Feedback klasgenoot  Toekomst.
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Ouderavond Social Media Basisschool De Meerhoef
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Lesbrief Kidsbios Nederlands Film Festival Wat is het Nederlands Film Festival (NFF)? Waar denk je aan bij het NFF? Ben je weleens naar het NFF geweest?
Diana vond in 2012 haar dakloze vader toen ze foto’s maakte. Hij verliet het gezin Toen ze jong was.
 Wat is biomimicry  Wat hebben we geleerd  Onze mening over de lessen  Biomimicry in de toekomst  Ons plan  Quizz !!!!!!!
TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander.
V AN STAL NAAR BORD Bij deze publicatie komen van alles en nog wat over de vee houderij.
Van Engel, Minke en Helen
WHTSNXT? PROCESGERICHT, ACTUEEL EN LEERLINGGESTUURD FANTASTIC VOYAGE.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
Transcript van de presentatie:

Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a Hall of Fame! Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a

inhoud Wat is de Hall of Fame? Wat kun je in de Hall of Fame doen? Wat is de doelgroep? Waar is het? Onze opdracht De samenwerking Eindproduct

Wat is de Hall of Fame? Het doel is om verschillende subculturen bij elkaar te kunnen brengen. En dat jongeren elkaar kunnen stimuleren en van elkaar kunnen leren. De Hall of Fame, is heel creatief, en heeft veel verschillende ruimtes voor verschillende doelen.

Wat kun je doen in de Hall of Fame? Er zijn verschillende activiteiten, zoals: -Skatepark -Danszalen -Podia -Workshops bijvoorbeeld : Hip hop Dance, Afrikaanse dans, Graffiti, Tango, Jongleren, Fotografie, Yoga enz.. -Band oefenruimtes -Ruimteverhuur, zaal met podium + bar

Wat kun je doen in de Hall of Fame? De Hall of Fame word gezien als een jongeren plek, maar het is voor jong en oud! De sfeer die er hangt is heel prettig. Jongeren voelen zich daar op hun gemak. Ze kunnen daar doen wat ze willen, wat ze leuk vinden en wat hun hobby is. Ook worden er hééél veel workshops gegeven!

Wat is de doelgroep? De grootste groep zijn de jongeren. Het is wel het belangrijkste dat ze kunnen doen wat ze leuk vinden, en dat ze niet op straat gaan hangen. Ook kunnen de ouders het ook meebeleven waar hun ‘’kind’’ mee bezig is.

Waar is het? De Hall of Fame is gevestigd op de hoek van het NS plein. Het is een monument waar ze nu zijn gevestigd.

Onze opdracht De opdracht was om iets te ontwerpen voor het bedrijf Hall of Fame. We moesten er even mee stunten, omdat wij (als groep) de opdracht een beetje ingewikkeld vonden. Zonder echte uitleg. Uiteindelijk zijn we tot een resultaat gekomen, die ziet u zo.

Onze opdracht De Hall of Fame bezocht! Wat we allemaal gedaan hebben: Ideeën bedacht voor ons project Een kunstwerk bedacht en gemaakt, D.M.V. schetsen. Een extra werkstuk gemaakt van het Brain Trigger plan. Goede afspraken binnen de groep Goed de site bekeken, en bestudeerd. En natuurlijk: De Hall of Fame bezocht!

Samenwerking De samenwerking binnen de groep is goed en fijn verlopen. We begonnen eerst met de afspraken te maken, en het verder uit te werken (logboekje) We vonden het wel een beetje jammer dat Acelya helaas 2 lessen ziek is geweest. Maar we hebben toch door kunnen werken, en we houden Acelya op de hoogte!

Eindproduct Ons eindproduct bestaat uit een kunstwerk/poster. We wouden eigenlijk een beeld doen maar dat zou hinderingen brengen in ons proces. (met de tijd) Hier ziet u als volgt ons Eindproduct, We hebben er een naam voor: ‘’FAME013’’