De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander."— Transcript van de presentatie:

1 TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander.

2 ONS DOEL -> VOOR WIE EN WAAROM?  Ons doel is een speelveldje te ontwikkelen voor tieners van ongeveer 8 t/m 15 jaar.  Waarom : Tieners vervelen zich vaak en daardoor gaan ze soms nare dingen doen (bijv. brand stichten, dingen beschadigen, enz.)  Het is dus van groot belang dat tieners een fijne plek hebben in de buurt!  Waar : Broekstraat te Brunssum  Waarom de Broekstraat: Hier staan al een paar speeltoestellen maar nog geen goaltjes. Het budget was niet toereikend om veel materialen aan te schaffen. Vandaar de keuze om er 2 goals te plaatsen en de overige toestellen op te knappen. Zo ontstaat er een mooi, ‘nieuw’ aantrekkelijk plein!

3 OVERLEG MET INSTANTIES  We hebben contact gehad met Raymond Claus ( voorzitter van Hammerhoes, secretaris van het wijkteam Brunssum-oost en commissielid van middelen) om te vragen of er vrijwilligers zijn die ons kunnen helpen en ondersteunen.  Het Hammerhoes is een huis in de wijk, waar verschillende activiteiten worden georganiseerd voor jongeren.

4 HET TIENERPLEIN – HET WINNENDE PROJECT! Er worden goals geplaatst en de oude toestellen worden opgeknapt. Samen met het Hammerhoes worden er passende activiteiten bedacht om het plein zo aantrekkelijk mogelijk te maken door er bijvoorbeeld activiteiten te organiseren. Tijdens de feestelijke opening zorgen wij voor een hapje en een drankje en een voetbaltoernooi!

5


Download ppt "TIENERPLEIN BRUNSSUM-OOST. Project van leerlingen van basisschool Meander."

Verwante presentaties


Ads door Google