De Musical KONING DER KONINGEN. INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Feodalisme en het hofstelsel
Advertisements

Echt gebeurd: om even over na te denken Er stond een straatmuzikant aan de ingang van metrostation "L'Enfant Plaza" in Washington DC.
Ritme Het primaire element, dat in alle muziek voorkomt, is het element van verandering in de tijd, de opeenvolging van klanken. Er is sprake van ritme.
LIES werd op jaar, is reeds 13 jaar gestorven en werd dus 14 jaar oud 13 plus 14, 27 een enorm stuk van ons leven 27 jaar geleden in juni,
Het begint in De Klimop De eerste kleuterklas van Erika  Hier zit ik.
Indeling van hoogtijdagen
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Dit is de PowerPoint presentatie van Lidewei, Nienke en Marit 6B
Conclusies bij de cijfers VJN 2012 en PPN : 1)opstellen van een investeringsplan cq. het temporiseren van investeringen die ten laste van de gemeentebegroting.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
PSV Eindhoven Kelly meulendijks.
Waarom naar de kerk (gemeente) gaan
Liliane de Voogd CO1K, fontys ACI Mei 2013 QDAY FESTIVAL 2013/KINGSDAY APRIL, AMSTERDAM.
Door Rosalie Blok. 4 en 5 juni 2013 was het weer tijd voor de Jaarlijkse modeshow van de studenten van de opleiding Mode/maatkleding van ROC Tilburg.
Bezoek een sportief evenement:
De Eiffeltoren en de Mona Lisa
So You Think You Can Dance theatertour. De theatertour vond plaat in Vredenburg Leidsche Rijn te Utrecht. SYTYCD is een danswedstrijd die op de Nederlandse.
Lazy Sunday Lazy Sunday is een muzikante band met maarliefst 6 personen. De band covert liedjes van vroeger maar ook van nu. Dit doen ze met veel verschillende.
Hoofdstuk 4 De middeleeuwen 1
Vooral de liefde Gemeenteproject Vooral de liefde.
Verdienmodel Hrieps festival
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Art work stijl van de art –Eerste versie art –Tweede versie art –Derde versie art –Vierde versie art.
Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat.
De lichtstad.
Hoe begin je eraan en waar moet je op letten. Twee mogelijkheden: 1. alles zelf uitvinden en doen 2. gebruik maken van wat er is.
Secularisering en de toekomst van christelijke organisaties
Annie M.G. Schmidt.
Tame Impala Paradiso. Wat, Waar, Wanneer? Wat? Optreden van de band Tame Impala Waar? Paradiso Amsterdam Wanneer? 29 oktober 2012.
Historisch Overzicht: Europa en de wereld
De kerk in de Middeleeuwen
© 2008 Universitair Ziekenhuis Gent1 DIVERSITEIT EN GELIJKE KANSEN: projecten 2012 Commissie Emancipatiezaken19 maart 2013Geerte Van den Driessche.
De Republiek in een tijd van vorsten
Een anachronisme? Welk beeld heb jij bij/van ridders?
Godsdienst 1.
4 HAVO OUDERAVOND 17 september 2013 WELKOM. Programma van de avond 19.30: Welkom. De heer Tilman: conrector Mevrouw Afman en mevrouw Holwerda: coördinatoren.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Glow 2011 Gijs Kahmann. Verwachting Mijn verwachting voor Glow was eigenlijk vrij hoog want ik was de vorige keren ook al geweest en toen vond ik het.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
Muziekproject vijfde leerjaar Schooljaar Marie Wittevrongel
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 12/2010
‘De Klomp Draait Door’ Rosalie Blok Klas CE2C.
Doe-dag! Gemaakt door: Kelly, Chloé, Tom, Jelle en Maurice.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
inleiding Thijs Waanders Rens Velthuis Stan de Leeuw Roy broshuis
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Florentijn Marinissen & Sjors IJspelder
Van eeuwenband naar tijdsband
De dans Mijn spreekbeurt gaat over de dans. Ik heb het onderwerp gekozen, omdat het mijn hobby is en ik er veel over weet.
Startersleningen zijn door veel gemeenten in het leven geroepen om de bereikbaarheid van koopwoningen te vergroten voor met name de starters op de woningmarkt.
Tweede wereldoorlog.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
BANDWEDSTRIJD, EVENT PAREL VAN DE BETUWE. OVER DE PAREL De parel van de betuwe is een bandwedstrijd waar iedereen uit de betuwe zich met een act voor.
UITNODIGING DONDERDAG 24 MAART om 20:00 uur in het “Morgenlicht” Nodigt de evangelisatiecommissie iedereen uit om met elkaar te praten over het onderwerp:
Miniveldtoernooi Wat is miniveldtoernooi? Voetbaltoernooi met teams van 6 personen. Er wordt gespeeld op een half veld. Deelname door mannen en.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Deltion Prokkelt in samenwerking met: Frion, zorginstelling JP van de Bent en Philadelphia, ODDC de Niloka en Onderwijscentrum de Twijn Een kort overzicht.
De koning van de kikkers
Sjors IJspelder & Florentijn Marinissen. Recensie Zo moet het! Dat zei Frank Sanders na afloop van de première van Shrek. De directeur van een academie.
Brayan Renders Mijn culturele ervaringen. Mijn eerste theater ervaring Mijn eerste ervaring met theater was in groep 8 we gingen naar ene theater voorstelling.
THE LION KING The Musical. Musical  In december 2012 ben ik in London naar de musical ‘The Lion King’ geweest. Ik was er een aantal jaren daarvoor ook.
Een Christelijke samenleving
 Bij aankomst  De zaal  Het voorprogramma  Caruso.
 Dansen  Musicals  Museums  Films  Muziek  Concert.
Katholieke kerk Rond 1500 is bijna iedereen in Europa christen
Welkom in deze kerkdienst
Tomorrowland Jack straatman IT15AMO1A.
Revoluties in Europa. Les 4 In het Gemeentehuis Doelen van les 4 Je kunt beschrijven welke taken burgemeester, wethouders en raadsleden uitvoeren. Je.
7 maart 2013 Gemeente Terneuzen H. Dekker
Transcript van de presentatie:

De Musical KONING DER KONINGEN

INLEIDING De musical Koning der Koningen is een musical waarin ik heb meegedaan. Ik speelde mee in de begeleidingsband en heb de poster ontworpen Het is een Christelijk verhaal 3 keer opgevoerd in kerk De Morgenster in Middelburg 3 keer 500 kaarten beschikbaar Eerste avond was uitverkocht De tweede en derde bijna Dus ongeveer 1200 kaarten verkocht

DE ORGANISATIE De musical was geschreven door een lid uit de gemeente van kerk De Morgenster. (De musical was 1 keer eerder uitgevoerd, een paar jaar eerder) Bijna iedereen die meewerkte aan de musical was lid van de kerk De Morgenster De stuurgroep bestond uit een select groepje mensen die zorgde dat alle informatie beschikbaar was en werd gecommuniceerd naar de spelers Alles in eigen beheer Grimeurs Toneelbouw (attributen) Kledinggroep Muziek Sponsorwerving Kaartverkoop

REPETITIES Voorbereiding van september 2012 tot maart 2013 De toneelgroep wekelijks De muzikanten om de paar weken

BEELDMATERIAAL