De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vooral de liefde Gemeenteproject Vooral de liefde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vooral de liefde Gemeenteproject Vooral de liefde."— Transcript van de presentatie:

1 Vooral de liefde Gemeenteproject Vooral de liefde

2 Vriendschap Vooral de liefde Pred.4:12 Een koord dat uit drie strengen
is gevlochten, is niet snel stuk te krijgen. dat we met elkaar werken aan de eenheid in de gemeente, zodat je samen met alle heiligen, de lengte en breedte en hoogte en diepte van Christus liefde gaat kennen

3 Ontmoeting Vooral de liefde
Na afloop van de 2e morgendienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen een kopje koffie of glaasje fris te drinken.

4 Vanavond: Devotion Vooral de liefde Aanvang: 20.00 uur
Spreker: Bram Hofland Thema: Vergeving Ingrediënten: een goed verhaal, muziek, gesprek, film, gebed, …

5 Maandag 18 maart: Mannenavond
Vooral de liefde Maandag 18 maart: Mannenavond Een avond voor mannen, aanvang uur. Na een inleiding door Bob Boersema over de 5 talen van de liefde gaan we met elkaar in gesprek. Kom, praat mee, leer van elkaar, ervaar en volg Hem.

6 Woensdag 20 maart: Vrouwenavond
Vooral de liefde Woensdag 20 maart: Vrouwenavond Een avond voor vrouwen. Tussen en inschrijven voor workshops. Zie leidraad van afgelopen week. We beginnen om uur. Na een inleiding door Gea Boersema over de 5 talen van de liefde gaan we naar de verschillende workshops. Entree € 2,00.

7 Vrijdag 22 maart: Afsluiting
Vooral de liefde Vrijdag 22 maart: Afsluiting Van uur! Er is van alles te beleven voor jong en oud. We weten dat het etenstijd is en daarom zijn er voor een paar ‘rankjes’ lekkernijen te verkrijgen. Voor het feest hebben we enthousiaste mensen nodig die iets willen verkopen op de markt, mensen die willen meehelpen en mensen die nog leuke ideeën hebben. Opgeven kan via het opgaveformulier in de hal van de kerk


Download ppt "Vooral de liefde Gemeenteproject Vooral de liefde."

Verwante presentaties


Ads door Google