De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat."— Transcript van de presentatie:

1 Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat examen filo gaat het wel lukken.

2 Toch nog een paar tips: 1. Lees in ieder geval één keer het boek… 2. Kijk heel goed naar de uitwerking van de eindtermen… 3. Leer de begrippen en namenlijst uit je hoofd 4. Lees het stukje over de vraagconstrucies goed door.

3 Als je nog vragen over de stof hebt, kan je me altijd mailen: stn@murmellius.nl (met de Pinksteren ben ik off-line, maar dinsdag wordt alles beantwoordstn@murmellius.nl

4 En tenslotte…

5 Tot in de kerk!


Download ppt "Ha jongens, zo zag ik er uit toen ik net zou oud was als jullie… Man, wat was ik lui in die tijd… Gelukkig zijn jullie een stuk ijveriger, dus met dat."

Verwante presentaties


Ads door Google