Welkom.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Profile Selector 2 april 2017.
Advertisements

Online Matchen ‘Van Recruitment tot kwalitatieve selectie’
De zin en onzin van escrow
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters Versie sept 2013.
Digitaal wedstrijd formulier Presentatie scheidsrechters.
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
Corporate Portfolio Management
1 Samenwerkend leren met Google Docs Werking en mogelijkheden van online tekstverwerken.
Roundtable 8 Teach as you preach: training in toepassen van het 4C-ID model volgens het model Symposium 4C-ID IV, 14 april 2011, Utrecht Studiecentrum.
XELION HOSTED PHONE SYSTEM
The CAF Procedure voor externe feedback
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Presentatie Clubmiddag 17 september 2013 door Henk Kesting Malwarebytes
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
WSNS Passend Onderwijs Stappenplan
Klassieke AO Leseenheid1
Competenties en talenten
Wat kun je er (niet) mee binnen het onderwijs?
Even voorstellen.... Presentatie PABO-2 september 2009
Management en Organisatie
E-competentiescan. Wie kunnen de scan gebruiken? De medewerker Vult de scan in en krijgt inzicht in eigen handelen De leidinggevende Krijgt een beeld.
Beoordelen van docenten loont de moeite!
NOORDOOST FRIESLAND. Schoon genoeg van uw WWW frustratie??
Den Haag 30 oktober 2012 i-COACH Opleiding i-COACH 2012 Leontine van Schie Ruud Westra 1.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
27 januari 2011.
12-1 Copyright © 2005 Prentice-Hall Hoofdstuk 13 Ontwikkeling en groei van mensen Managementvaardigheden, 2/e editie door Phillip L. Hunsaker Copyright.
Certificeren van assessoren __________________________________ Workshop congres LLL op een HOger plan! Erkennen van Verworven Competenties Antoinette van.
1 juni 2010 Verdiepingsdag Toezicht Integraal Toezicht nu en in de toekomst.
Hoofdstuk 12 Beoordeling en ontwikkeling van medewerkers
Hoofdstuk 5 Integer leiderschap
NVP Strategische personeelsplanning en talent management
Oudere software op een nieuwe PC De andere manier is het gebruik van virtual p.c. Het gebruik van virtual pc heeft als voor/nadeel het standaard operatings-
Competentieontwikkeling voor OR-leden
Al doende leren training docenten
Handleiding netwerkkaart PGOsupport
Het werken met portfolio
G!DS Basismodule Trainingsdag 2 Naam, functie Datum, plaats.
FWG SUPERSET®.
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
De zin van een SOP 14 oktober 2014 Dick Rasenberg.
Professioneel persoonlijkheidsprofiel
AWVN-modules Basis OnlineAdvisering - Standaarden en modellen ( zoals arbeidsovereenkomsten formulieren, brieven ) - Praktische informatie ( bijvoorbeeld.
Stevig in de sTEIGERS een educatief coaching instrument voor kortgeschoolde medewerkers Wim vroonen
AutiWorks start open training ‘Autisme Werkbaar’
MEETING SYSTEMS BV VOOREFFECTIEFVERGADEREN.  Meeting Systems bv levert software als hulpmiddel om het vergaderen te ondersteunen met de volgende kenmerken:
Docent: Ans Sarianamual - oktober 2014
OPDRACHT 3 vakdidactiek Mbo
Methode Strategisch personeelsmanagement
Den Haag 13 november 2012 i-COACH Opleiding i-COACH 2012 Leontine van Schie Ruud Westra 1.
Aan de slag met vakmanschap
De 360° feedback = insteek voor persoonlijke ontwikkeling niet voor de formele evaluatie Wat wel kan meespelen in de evaluatie van de kaderfuncties,
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
LOOPBAANSCAN MEDEWERKERS SECTOR WATERSCHAPPEN. JOUW LOOPBAAN De nieuwe cao sector waterschappen biedt kansen om jezelf verder te ontwikkelen in je loopbaan!
Gespreksvaardig-heden
Slc kwartaal 3. programma Hoe is het gegaan Verwachtingen Tips and tricks Opdrachten slc.
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Overzicht Leergang 1.Slimmer werken 2.Opdrachten krijgen met LinkedIn 3.Je bent wat je publiceert 4.Opdrachten krijgen met Twitter 5.Maak een plan! 2.
Welke veranderprocessen spelen nu binnen de LVNL of komen eraan?
Werkt voor u De woningcorporatie standaard voor functieopbouw, functiewaardering, mobiliteit en ontwikkeling. Doet u mee? Resultaatgebieden binnen woningcorporaties.
Great Place To Work ® © Great Place To Work ® Institute Nederland, 2009 VGN voorlichtingsbijeenkomsten 11 november november november 2009.
Bijeenkomst 5. Terugblik  Wat hebben we vorige bijeenkomst besproken?  Alles gelukt met het persoonlijk profiel?  Liepen jullie nog tegen dingen aan?
Regie op je eigen loopbaan: workshops ter inspiratie
Talent in Ontwikkeling
Welkom! iPad in de brugklassen 26 mei De meerwaarde van de iPad in de les
DE HRM COCKPIT Naar de ontwikkeling, opvolging en evaluatie van een duurzaam HRM beleid.
Leren op de werkvloer Leren gebeurt niet vanzelf Wij ondersteunen deelnemers daarom in hun eigen praktijk. Hiervoor hebben wij een innovatieve methodiek.
Reflector Big Five Personality
Boeien en binden van goede medewerkers
Van Human capital management naar inclusief HR Prof. Dr
Transcript van de presentatie:

Welkom

Wie is ? TalentExpert is dè expert in ontwikkeling van talenten. Onderzoekt talenten Scant talenten Coacht talenten Ontwikkelt op maat Total Talent(management)programma’s voor bedrijven/organisaties en voert deze uit.

SYT-tools en scans De ScanYourTalent als instrument De a) Talentontwikkelingstool (op basis van criteria) b) Talentontwikkelingstool (op basis van niveaus) Talentniveau’s beschrijven en toewijzen Functie- en Talentenboek Talentenmatrix (foto van talentenpotentieel) Even proberen? Een kort interactief bezoek aan Scan Your Talent. De scans: AAB (gedragsscan) MI (Talentenscan) VIA (afstemmingscan) Installeren? Niet nodig! Total Talentmanagementprogramma

Scan Your Talent is een programma gericht op talentontwikkeling voor de gehele organisatie en wordt ondersteund door unieke op uw organisatie toegespitste software. Selecteren van talenten bij: instroom (sollicitaties) doorstroom (promoties) uitstroom (afscheid) Hulpmiddel bij Voorbereiden van gesprekken (coaching/functionering/beoordeling) Voeren van gesprekken (geven & ontvangen van feedback) Vastleggen van gesprekken (dossiervorming) Scan Your Talent als instrument

De Talentontwikkelingstool kan toegepast worden op basis van criteria, of… Talentontwikkelingstool

…de Talentontwikkelingstool (level) kan toegepast worden op basis van niveau’s. Talentontwikkelingstool (level)

Functie & Talentniveau’s toewijzen Funtie & Talentniveau’s

Het Functie- en Talentenboek geeft meteen een overzicht -welke talenten -aan welke functies zijn gekoppeld -en op welk niveau. Functie- en Talentenboek

De resultaten worden samengevoegd in een pdf-rapport en naar wens opgeslagen als: Concept rapport of als Definitief rapport en per e-mail toegezonden aan de coach.

Een bezoek aan Scan Your Talent

Talentontwikkelingstool . Talentontwikkelingstool

De resultaten bieden aanknopingspunten voor b. v De resultaten bieden aanknopingspunten voor b.v. selectie-, ontwikkel-, en verbetertrajecten. De scan Meervoudige Intelligentie is een vragenlijst en maakt de aanwezige talenten en de onderlinge verhoudingen zichtbaar. . MI

Het Expert rapport geeft u inzicht in uw kwaliteiten en valkuilen in het gedrag zoals u bij anderen overkomt. De AAB-scan is een vragenlijst. De antwoorden geven aan hoe u in uw gedrag overkomt bij anderen. De antwoorden worden omgerekend naar een curve. . AAB

Het bewustzijn van de persoonlijke voorkeurstijl kan helpen om de eigen beweegredenen (drijfveren) beter te begrijpen en de positie in een groep te optimaliseren . De Via-scan is een vragenlijst en geeft aan waar iemands voorkeurstijl ligt. . VIA

Installeren? Niet nodig! De Scan Your Talent wordt geheel online ter beschikking gesteld volgens een SAAS (software as a service) principe. U heeft dus geen installatie- en beheerkosten en kunt altijd gebruik maken van de allernieuwste versie van het programma. Het past en het werkt! Wel nodig: een internetverbinding en Internet Explorer of Firefox. Installeren?

Talent Expert biedt op maat een Total Talent(management)programma waarin: Omgaan en toepassing van de scans, invoer data etc. Uitleg duiding scanrapporten. Omgaan met gedrag op basis van AAB Omgaan met talenten op basis van VIA Coachen op basis van Meervoudige Intelligentie Total Talentmanagement

dank u wel…! Eva Scan You Well