STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK Micro-Key is al 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Elektronica Titel in kapitalen met onderlijn, lettertype Arial Size 24 Bold, indien aanwezig lettertype Monitor Bold nemen.
Advertisements

13/09/2004 Voice over IP/ IP Telephony Erwin Manshoven VoIP / IPTelephony.
Leiderschap bij verandering
Presentatie titel STAGE Leren in de praktijk
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 STAGE Voor stagedocumenten ga naar: Stagevoorlichting MT januari 2013 Leren.
™.
De kracht van CTB ICT Bouw BV
De propedeuse: meer dan een eerste jaar
RAJ Luijsterburg / SUMMA-techniek / Eindhoven
Centre of Innovation and Services (CIS)
Mobiliteits Academie Formule V Htas Project Formule V.
De kracht van HBSoftware B.V Als uw markt verandert, verwachten uw klanten dat u daar snel op reageert. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit onze branchefocus.
Onthaalbediende in gezondheidszorg
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
Inzet van docenten: planning, overzicht en kwaliteit
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
“Techniek een “vak” om trots op te zijn." mensen.
Ontwerpprojecten In de praktijk
De kracht van MySolution
1212 /mhj Quo vadis, (Bio) Medisch Ingenieur? Biomedische Technologie Technische Universiteit Eindhoven in samenwerking met Universiteit Maastricht Dick.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Karen van Oyen Renate Klaassen Sofia Dopper
Motivatie van de professional Willy Limpens
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 Profiel TI Scholingsdag
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
De kracht van GAC Business Solutions
Team 14 presents Projectleider: Paul Smit Projectleden: Wilbert Li Bart Kardinaal Pieter Heine.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Voorlichting oktober Voorlichting Opleiding Technische Informatica TU Delft Faculteit Informatietechnologie en Systemen (ITS) oktober 2001 Hans.
Kennisuitwisseling in LOK Landelijk onderwijsweb Kennistechnologie Evert van de Vrie Kennisuitwisseling in LOK Landelijk onderwijsweb Kennistechnologie.
LIPS versie 2.1 Een logische evolutie Carl Possemiers & Tim Vander Borght Gebruikersdag VERA Leuven, 24 Oktober 2005.
9e DAIR Seminar 1 0 november 2005 De informatiemakelaar van Scenario’s.
Waterval ontwikkelmethode in het systeem Wet studiefinanciering (WSF)
Reference: November 26, Minor Offshore Engineering & Automation 's-Hertogenbosch november 2009 Joannes Collette Lector Industriële automatisering.
Even voorstellen 250 medewerkers, 4 vestigingen
Wie zijn wij:.
Samen-bouwen … over paneelbouw en de rest!
Studiecoaches voor (HBO/ WO) studenten met een vorm van autisme
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
Het traineeship van de Ter Steege Groep. Het traineeship van de Ter Steege Groep.
Assistant2.nl. De Assistant van NU! Spin in het webTechneut AlleskunnerBemiddelaar AdviseurMagneet OnderhandelaarLuisterend oor Communicerend vatManager.
Honoursonderwijs aan Nederlandse universiteiten
Etherflow Voor het aansluiten van een flowmeter op een Ethernet netwerk Afstudeerpresentatie Michel van der Net Elektrotechniek Avans Hogeschool Breda.
Groen water werkt samen
Functie-eisen / Competenties Afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op HBO of academisch niveau; Minimaal vijf jaar ervaring in technische organisaties;
Studeren Rotterdam, 28 augustus Studeren Rotterdam, 28 augustus 2008.
Agile Roadblocks Agile Roadblocks 3 Manifest voor Agile Software Ontwikkeling Wij laten zien dat er betere manieren zijn om software te.
Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Voorlichting oktober Voorlichting Opleidingen Technische Informatica en Media en Kennistechnologie TU Delft Faculteit Informatietechnologie en Systemen.
Grote veranderingen in de technische installatiebranche Peter Smulders.
Koninklijk Instituut Van Ingenieurs Engineering Society Workshop Ingenieurs Vraag en Aanbod in de Nederlandse Olie- en Gasindustrie.
123 Belangrijke voordelenWat is het? End-to-end mogelijkheden Creëer en versterk autonome flexibele teams Plaats kwaliteit centraal in alles wat u doet.
Gebaseerd op o.a. Situationeel leiderschap volgens Hersey en Blanchard
Embedded systemen Programmeren op de Arduino Les 7 kleuren festijn.
Convenant ‘Extra investeringen Langdurige Zorg ’ Peter Kruithof directie Langdurige Zorg.
JCI VLAANDEREN #EXCHANGE. INLEIDING JCI bestaat enkel en alleen door de toewijding, de ideeën, de passie en de inzet van de individuele leden.
Welkom bij de presentatie van de Cube of Life, gemaakt door Team Z.
Cursus vrijwilligers werven
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Prioriteiten stellen.
Scafom-rux is een toonaangevend internationaal familiebedrijf die haar klanten in de bouw en industrie, wereldwijd bedient met geavanceerde en moderne.
Duaal DuPont/ Genencor Brugge
Een lerende en adaptieve organisatie
UMCG Gilde niveau 4 MBO verpleegkundige.
Transcript van de presentatie:

STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK Micro-Key is al 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële elektronica en embedded software als besturing in industriële en wetenschappelijke toepassingen. Onze opdrachtgevers zien ons als co-maker en partner en bevinden zich in de hightech machine-, apparaten- en instrumentenindustrie. Micro-Key is actief in verschillende branches zoals de medische, de automotive en scheepbouw industrie, zowel in Nederland als internationaal. Onze marktbenadering kenmerkt zich door een uitgesproken klantgericht denken en doen. Kwaliteit en partnership, gekoppeld aan kennis van de nieuwste en bewezen technologieën. Waardering voor onze werkzaamheden zijn onze drive. Wij beseffen dat het enthousiasme, de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers, de basis is van de successen die we met elkaar vieren. Binnen onze afdeling Ontwikkeling is structureel plaats voor een STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK De stage In samenspraak met onze stagebegeleider(s) stel je je stage-/ afstudeeropdracht vast. Je verricht (overige) werkzaamheden die een toegevoegde waarde hebben voor je opleiding. Jij biedt ons Een HBO opleiding, richting elektrotechniek (2 e, 3 e of 4 e jaar). (Hobbymatige) interesse met elektronica is een pre. Een zeer nauwkeurige en gedreven werkwijze. Een zelfstandige teamspeler met een proactieve en flexibele instelling. Als je komt werken, vind je bij ons Een uitdagende stage en gedegen begeleiding. Een stage- en reiskostenvergoeding. Een team van gedreven professionals als collega’s. Een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Interesse? Stuur dan je uitgebreide CV en bondige motivatie naar of per post Micro-Key, Postbus 92, 9800 AB Zuidhorn, t.a.v. HRM. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Peter Loef (stagebegeleider), telefoon:

OPDRACHTENPROJECTOMSCHRIJVING #1 Afstudeeropdracht: Het implementeren van PTP- protocol 70% Embedded Software 30% Hardware Complexiteit: ●●●●○ Voor een lopend project zijn we op zoek naar een software engineer. Je gaat een PTP (precision time protocol) implementeren. Met dit protocol is het mogelijk om meerdere apparaten via een ethernet verbinding zeer nauwkeurig te synchroniseren. De synchronisatie moet op nanoseconden nauwkeurig! Onze opdrachtgever is een grote speler in de branche: grond-, weg- en waterbouw. #2 Afstudeeropdracht: Het ontwikkelen van een framework voor embedded systemen om regressietesten mee uit te voeren 10% Hardware 90% Software Complexiteit: ●●●●● Voor een intern project zijn we op zoek naar een specialist software of technische informatica. Je gaat een generiek PC framework ontwikkelen die de kwaliteit van embedded systemen gedurende de ontwikkelfase automatisch op de achtergrond bewaakt. Het systeem moet in staat zijn om ’s nachts de software van een product te bouwen, te flashen in het echte systeem om vervolgens regressietesten uit te voeren. Omdat de architectuur van deze embedded systemen nogal varieert moet het een modulair systeem zijn. Zeer uitdagende opdracht die veel vraagt van beide disciplines. #3 Afstudeeropdracht: VoIP prototyping board 100% Embedded Software Complexiteit: ●●●●○ Voor een intern project ter realisatie van een voice over IP intercom systeem, zoeken we een software specialist die meerdere embedded Linux platformen met audio in en uit, herprogrammeert zodat er een multicast systeem opgezet kan worden. Deze opdracht is voor een student (informatica met interesse in embedded software) die zich helemaal thuis voelt in Linux. #4 Stageopdracht: Het ontwikkelen van een productietester voor keyprints 50% Software 50% Hardware Complexiteit: ●●●○○ Voor een intern project zijn we op zoek naar een praktische allrounder. Micro-Key heeft een keyprint ontwikkeld die in eigen beheer in productie genomen wordt. Deze print bevat onder andere: LEDs, schakelaars, 7-segment displays en RGB led aansturing. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaard van Micro-Key worden alle geproduceerde printen getest. Omdat er grote aantallen zullen worden geproduceerd is het onmogelijk dit handmatig te testen. Je gaat hiervoor een automatische tester ontwikkelen. #5 Stageopdracht: Power over ethernet 100% Hardware Complexiteit: ●●●○○ Voor een lopend project zoeken we een hardware engineer die voor ons uitzoekt hoe power over ethernet werkt. Hiervoor hardware maakt en de pitfalls boven water krijgt, zodat in toekomstige projecten power over ethernet sneller ingezet kan worden. AFSTUDEEROPDRACHTEN EN STAGES