Een korte introductie…. Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Advertisements

Al meer dan 30 jaar uw partner en leverancier voor al uw entertainment product. Algemeen Wie is STER?
Wat is PremiePas?
Een verkooptool of webshop zonder onderhoud ? Wij hebben hem voor U ! Onze webshop stellen wij beschikbaar voor U.
Informatie en gebruikershandleiding versie 3.0 Mei 2010 Arthur Kleijn
De inkoopoplossing voor kleine en middelgrote incidentele behoeftes
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
In week 2 moesten we zelf besluiten hoeveel we zouden inkopen.
Feedback applicatie Introductie in het gebruik Aanleiding •Wie? Het betreft de Autorisatie artsen en de eigen Huisarts van de Patiënt •Wat? Het betreft.
Slimme tips voor uw nieuwe retourenbeleid
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Start de gehele presentatie
Meer informatie? Ga naar:
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Logo's voor carnaval: bij ons kunt u zelf een logo voor carnaval ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Carnavalslogo: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde logo's!
  Beginpagina Introductiescherm met informatie over de gebruiker, de organisatie- onderdelen waar de gebruiker lid van is en de openstaande acties. Menustructuur.
Zo eenvoudig is het. Kies uw product Controleer uw bestelling.
Automatic Delivery Rewards Tutorial. Wat is ADR? Automatic Delivery Rewards (ADR) is voor u de gemakkelijkste manier om uw favoriete producten te ontvangen.
Emeg Lijst 5 Muziek. Music What? Lees de nieuwsbrief op Why? Ga opzoek naar het verdienmodel.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van GAC Business Solutions
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Verito Verito is een partner die met u meedenkt en met u meegroeit naar de toekomst. Samenwerking en partnership staat bij Verito hoog in.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
Praktijk case: “Geautomatiseerd scannen én verwerken van ingekomen facturen” ICT Platform.
Processen in kaart brengen om ze vervolgens te verbeteren.
Carnavalskleding bedrukken: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op of
==== Snel naar voor uw carnavalskleding ====
Carnaval strijkembleem: bij ons kunt u zelf carnavals emblemen ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
Carnaval emblemen: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op kunt u met een paar muisklikken.
Carnavals logo's: bij ons kunt u zelf carnavals logo's ontwerpen en maken, en bent u snel en goedkoop klaar voor carnaval! Op
U wilt logo's borduren? Niet doen: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen en laten maken, en daarna zelf op uw kleding strijken, sneller, mooier en gemakkelijker.
Logo strijken: bij ons kunt u zelf een logo ontwerpen, laten maken, en zelf op uw kleding strijken, ook voor bv carnaval! Op kunt.
Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten
Instructie inloggen docent
NETWORK MARKETING. KOPER Aangebracht 1 ste level Aangebracht 2 e level Aangebracht 2 e level 3e level Aangebracht 2 e level Aangebracht 2 e level Aangebracht.
Gemeente Ede Bedrijfsvoering Wmo 14 januari 2015.
Uw eigen App Communiceer via uw website de App aan al relaties. Uw klanten beschikken altijd (ook offline) over uw en andere geregistreerde gegevens.
Systemlink Hoe kom ik tot de juiste keuze?. E-business keuze hulp Kunt u XML verwerken in uw ERP pakket? Met andere woorden; is uw huidige of toekomstige.
Deze week: inkoop en verkoop Probeer de focus te verleggen van het intypen van de voorgeschreven instructies naar de grote lijn.
de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus:
In samenwerking met. PakketMail Connector installatie In de App store vindt u in de categorie ‘verzending’ de ‘PakketMail Connector’
LAM Forum LAM Forum : presentatie. LAM Nederland website Laatste keus in het menu „LAM Forum“ opent een nieuw tabblad met het LAM Forum.
Administratie ‘Wat is administratie?’. Wat is administratie? “Administreren is vastleggen, op papier of elektronisch, wat er in jouw onderneming gebeurd.
OV Cafe Pedro Peters CEO RET. De OV-chipkaart is ingeburgerd.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
De Berichtenbox van MijnOverheid! 14 april
DS WebShop presentatie. DS WebShop beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact beheer stamgegevens, artikelen en prijzen vanuit Exact real-time.
Aan de slag met haarlemmermeervoorelkaar.nl een praktische handleiding Stap 1. Aanmelden Ga naar
WAT WORDT ER OP KORTE TERMIJN VAN JULLIE VERWACHT EN WAT MOGEN JULLIE VAN ONS VERWACHTEN?
Goederenontvangst / verzending
Verkoop Hoofdstuk 6 Service en klachten. Inhoud 1 Klaar voor de verkoop 2 Klanten ontvangen en benaderen 3 Verkoopgesprekken 4 De verkoopafhandeling 5.
Inhoud Wat is ERP? MS Dynamics NAV ERP staat voor Enterprise Resource Planning, software die alle processen in een bedrijf integreert. Met 1 pakket,
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Aansluiten en testen Ketenregister
website pakket Je Bedrijf Onbezorgd Online!
Inhoud Train the Trainer Wat is ERP? MS Dynamics NAV.
Welkom op de Lentiz | Dalton MAVO
iDEALnet.nl rekencentrum
Juridische aspecten van een webshop
Uw eigen diensten verkopen via 2tCloud
SLA MUNT UIT UW DMS. SLA MUNT UIT UW DMS Agenda Optimaliseer uw logistieke proces Afname van handmatige acties Nieuwe functionaliteiten TruckVision.
5minutes GoHerbalife Login op
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Een korte introductie…

Wanneer u zich op onze business to business website registreert, ontvangen we hiervan direct een melding.

De betreffende registratie wordt door onze financiële administratie gevalideerd.

Wanneer dit akkoord is wordt deze in ons ERP-systeem op actief gezet.

Vervolgens ontvangt u per uw logingegevens en kunt u direct een bestelling plaatsen.

Daarnaast ontvangt u nu vrijblijvende periodieke voorstelorders, waarvan uzelf eenvoudig en naar wens de aantallen kunt aanpassen.

Deze staan standaard op 0 en bevatten voor u interessant product of aanbiedingen. Zoals u ziet, gemak dient de mens!

Nadat uw voorstelorder door u is afgehandeld en bevestigd wordt deze bestelling automatisch in ons ERP-systeem verwerkt.

Na het verwerken van uw bestelling in ons ERP-systeem worden er automatisch per leverancier inkooporders aangemaakt.

Als de producten in ons magazijn zijn binnengemeld, worden ze aan uw order toe- gewezen en verschijnen deze direct op uw factuur. Hierna wordt het pakket verstuurd.

Voor nieuwe klanten gaan de leveringen eerst onder rembours. Na verloop van enige tijd, als we een relatie hebben opgebouwd, kunnen we leveren middels automatische incasso. De kosten voor een rembours zending zijn 8 euro. Verder rekenen wij 6,95 euro voor het vervoer per zending. Voor vragen over betalingen kunt u contact opnemen met Marc Pors op telefoonnummer of mail naar

Zoals u ziet is STER Media Stores B.V. klaar voor de toekomst als uw partner voor de levering van films, muziek, games en boeken!