De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uw eigen diensten verkopen via 2tCloud

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uw eigen diensten verkopen via 2tCloud"— Transcript van de presentatie:

1 Uw eigen diensten verkopen via 2tCloud
Copaco Event 2017

2 Introductie Waarom uw eigen diensten verkopen via 2tCloud?
Als Leverancier Als Verkooppartner Vergroot uw bereik. Verminder de tijd en inspanning van integratie. Verlaag uw kosten door te automatiseren. Combineer samen met andere diensten. Uniform leveringskanaal Aansluiten op de One-stop-shop van 2tCloud. Automatisch factureren op één enkele factuur. Combineer samen met andere diensten. Breder portfolio. Uniforme gebruikerservaring. Vergroot bereik door de dienst aan te bieden aan andere 2tCloud partners Eenmalig integreren met Copaco, ongeacht hoeveel partners het product gaan verkopen Geen handmatige inspanning voor het leveren van diensten Dienst als supplement aanbieden voor andere diensten (b.v. migratie-dienstverlening, installatieservices, etc.) Levering gaat voor elke partner hetzelfde.

3 Stappenplan Wat is er nodig? 1 2 3 4 Definiëren van het Product Model
Beslis hoe de dienst is opgebouwd en hoe deze er uit zal zien voor de eindklant. 2 Beslissen over welke User Interface elementen nodig zijn Specificeer hoe de gebruikerservaring er uit zal zien en voeg uw merk er aan toe. 3 Ontwikkelen van een API Connector Ontwikkel de benodigde APIs om met Copaco 2tCloud te integreren. 4 Valideren and Publiceren Test samen met het 2tCloud team en stel de dienst beschikbaar aan uw klanten.

4 Hoe werkt het? Product Model Welke SKUs zijn van toepassing?
Welke bouwblokken is de dienst uit opgebouwd? Wat voor soort types SKUs worden gebruikt? Denk aan Licenties, Apparaten, Opslag, Dataverkeer, Gebruikers? Wel of geen gebruikersmanagement? In het geval van licenties, kunnen deze aan gebruikers worden toegekend? Extra Parameters? Mogelijkheid om extra vragen te stellen bij bestellingen.

5 Hoe werkt het? User Interface Wat wordt getoond aan de klant:
Introductie en omschrijvingen Specifieke SKUs Download links Documentatie links Mogelijkheid om de User Interface in diverse talen aan te bieden.

6 Hoe werkt het? Integreren Twee mogelijkheden: Snelstart Geïntegreerd
Orders moeten handmatig verwerkt worden door het 2tCloud team en de leverancier. Start-scenario voor lage aantallen of Pilot-fase. Hogere operationele kosten door gelimiteerde automatisering. Het 2tCloud platform verwerkt orders automatisch d.m.v. REST API bij leverancier. Een vastgesteld REST schema wat gevolgd moet worden. Geschikt voor grotere aantallen

7 Vragen?


Download ppt "Uw eigen diensten verkopen via 2tCloud"

Verwante presentaties


Ads door Google