Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië +62 81399142041

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Leven in de kracht van de Heilige Geest
Modern avondgebed Lieve Heer.
Woord van Leven Januari 2010.
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Ik ben gedoopt! En nu..?. 5 stappen die je moet volgen nu je gedoopt bent.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
In deze dienst zal Ds. G. F. de Kimpe voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 165 Na de zegen Gz. 121: 1, 3, 7 Schriftlezing: Job. 29: 1, 2, Job.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
´OMWILLE VAN MIJN NAAM´.
Advent Week 1.
… en wat wil Jezus van jou?
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 130 : 4 Na de zegen Ps. 27 : 3 en 4 Schriftlezing: 1 Korintiërs 6: Tekst:
de genezing te Bethesda
Mandla Sport 4 Change Hallo allemaal, Vanaf 30 augustus ga ik, Simone Dijkstra, voor vier maanden naar Kaapstad, Zuid-Arika om stage te lopen bij de stichting.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Na de zegen zingen we Lb. 457 : 1, 2, 4 Schriftlezing: 1 Petrus 1 : 13 – 16 1 Petrus 2 : Tekst: 1 Petrus.
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Powerpoint Els.
Schuldbelijdenis en genadeverkondiging Zingen: Psalm 26: 2, 6
EMEG-lijst ENTERTAINMENT -Entourage seizoen een gekeken -Minder erg dan verwacht, werd leuker naar het einde toe -Geen behoefte om de vervolgseizoenen.
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
HEY PSSSST Een powerpoint van De Kale.
Waarom zou je geloven? Dáárom, juicht mijn ziel
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Godsdienst 1.
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 308 Schriftlezing: Romeinen 13: Tekst: Genesis 12: Matteüs 8: 5.
De paal in Wesley Geerts 05 nov 2010.
Geloven en nu….

WELKOM OP TOV!.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Wat doet de Heilige Geest?
Leviticus 15:25 Wanneer bij een vrouw lange tijd bloed vloeit … dan zal zij gedurende al de tijd dat zij vloeit, onrein zijn.
Woord van Leven Juni 2014.
Persoonlijk ontwikkeling Plan Deniz Engin
Godsdienst 1.
Hoe kun je Geloven? Een jaar of tien geleden zat ik in een studentenkamer. HIJ zat tegenover me. Als ik eraan terugdenk voel ik mijn wangen weer gloeien.
EFFATA! 1 februari 2015 Rotterdam.
Het wordt in de Bijbel gratis aangeboden vanuit een onuitputtelijke bron
? Wat zegt de Bijbel erover?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
00:44 uur Hoi ik ben dan.
Lucas 8:40-56 Jezus wekt de dochter van Jaïrus tot leven.
11:37 uur Hoi ik ben het..
Welkom in deze kerkdienst
Welkom Voorganger: Dhr. G. Brandorff Ouderling van dienst: K. Muis Organist: J. Thijssen Schriftlezing: Ez. 2: 1-7 Mar. 6: 1-6.
Welkom Zondag 30 augustus 2015
Vrienden Deze gedichten zijn speciaal voor de vrienden om wie ik geef en de mensen die om mij geven Al deze gedichten komen van
Hoi ik ben dan 00:58 uur Hoi ik ben het Ik wilde gewoon ’s eventjes kijken of je thuis bent Het is weer een tijdje geleden...
Lieve lezers, Ik heb een dochter van 17 jaar, haar naam is Brigitte.We wonen in Tamines een stadje in Belgie. Mijn dochter is verdwenen op 11 oktober.
Presentatie Stichting Bootvluchteling. Inleiding Algemeen over de stichting Werkwijze (verkenning, opzetten team etc.) evt. opbouw organisatie Status.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Beste Vrienden, Groetjes vanaf het eiland Borneo in Indonesië. 23 Januari ben ik aangekomen in Indonesië. Hier blijf ik tot 16 Mei.

Ik werk weer mee in het Zendings Hospitaal Bethesda. Ze hebben weer uitgezien naar mijn komst. Allerlei apparaten zijn weer aan reparatie toe en veel projecten neem ik op mij, zoals water distributie, afvoer, wasmachines, etc. En ik wordt altijd wel geroepen van de ene klus naar de andere om hier en daar urgente reparaties te verrichten.

Veel medische apparatuur hier is uit de VS gedoneerd of 2de hands gekocht, dus is het voltage anders, namelijk 110 volt. Op de foto heb ik net een transformator in een couveuse geplaatst die de stroom van 220 volt omzet naar 110 volt.

Het hospitaal bestaat al meer dan 40 jaar en is 36 jaar geleden verhuisd naar de nieuwe locatie, 2 uur lopen verder. Elk jaar op het jubileum van het hospitaal eind Februari wordt er een wandelmars georganiseerd die we 's morgens vroeg houden tussen de 2 plaatsen in.

Het hospitaal is een mooi getuigenis voor de hele wijde omtrek, velen kennen het hospitaal en vinden het een heel mooi en goed werk wat wij als zendelingen doen voor de bevolking hier. Regelmatig gaat er een dokters team op uit heel ver de binnenlanden in om zieke mensen te kunnen verzorgen en genezen. Kun je je indenken dat je in het midden van het oerwoud woont en er geen hospitaal in de verre omgeving als je ziek bent? Wat zijn die mensen blij met deze zegen.

Het Hospitaal Bethesda bestaat uit verschillende afdelingen met 250 lokale werkers. 1.Polikliniek met patiënten per jaar. 2.Hospitaal met 90 bedden met een hoge kwaliteit medische verzorging en de armen worden gratis verzorgd. 3.Onbereikbare gebieden; 4 Klinieken diep in het oerwoud die alleen maar bereikbaar zijn met vliegtuigjes die 70 dorpen; mensen bereiken. 4.De 3 jarige Professionele Verplegerschool waar 40 studenten per jaar als Verplegers afstuderen die overal in het land aan het werk kunnen. 5.En het Evangelisatie team die de geestelijke begeleiding van de patiënten en werkers verzorgt.

Er is veel werk te doen hier en ik mis echt een goede gereedschap set. Op de foto ziet u een mooie folder van de dichtstbijzijnde winkel voor gereedschap, 4 uur rijden hier vandaan, ze kunnen die hele gereedschap set leveren in een mooie opsluitbare kast. Dat is nu iets wat we echt nodig hebben hier. Er is zoveel reparatie werk te doen dat goede gereedschappen hoogst noodzakelijk zijn.

Wil je ook meehelpen met de gereedschap set kopen? Stuur je gift tgv “Gereedschap” Zie; Johan Smoorenburg helpt de mensen in Haïti na de vreselijke aardbeving.

Mattheüs 20:34 Jezus werd met ontferming bewogen en raakte hun ogen aan, en terstond werden zij ziende en zij volgden Hem.

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.