De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Modern avondgebed Lieve Heer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Modern avondgebed Lieve Heer."— Transcript van de presentatie:

1 Modern avondgebed Lieve Heer

2 als ik stil lig in mijn bed, prevel ik met gesloten mond
Iedere eenzame avond, als ik stil lig in mijn bed, prevel ik met gesloten mond dit korte en lief gebed God zegen al mijn bekenden. Waar ze ook moge zijn. Houdt ze ver weg van ellende, anders heb ik ook zo'n pijn.

3 waarvan ik hoop dat u dat voor mij doet,
En God, er is nog iets waarvan ik hoop dat u dat voor mij doet, een lastige vraag, 't is niet niets maar zorg dat mijn computer het altijd doet. Ik weet mijn vraag is een vreemde maar noodzakelijk, wat ik u zweer, en als ik het niet echt meende vroeg ik het u niet hoor Heer.

4 Maar dat computerkastje verbergt meer dan een "on" en "end".
Daar zitten ook al mijn vrienden, in dat kleine compartiment Ik heb ze goed leren kennen, door de dingen die ik van ze kreeg en Heer, het wordt dan wennen als mijn computer ineens zweeg.

5 Door vertrouwen kwamen ze bij me binnen,
hetzelfde eigenlijk als bij u. We sturen elkaar leuke en lieve dingen en onze vriendschap groeide nu. Alstublieft stop nu voor heel even en laat de andere mensen daar. Geef allen uit mijn bestand uw zegen die van mij houden en dan ben ik klaar.

6 Laat de liefde groeien tot uw hemeldak, bij elke en iedere vriend.
Zegen elk berichtje in mijn postvak, elk die het mij zond heeft dat verdiend Liefs…….Har.. Wanneer u uw hemelse lijst opnieuw gaat laden, op uw eigen CD-ROM, zegen dan allen die dit gebed ook baden en zonden naar GOD.com


Download ppt "Modern avondgebed Lieve Heer."

Verwante presentaties


Ads door Google