Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL +31 633738272

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Paulus' eerste brief aan Korinthe (20) 23 januari 2013 Bodegraven.
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
• Beste gemeenteleden, • Op de komende pagina’s ziet u de oproepen: vraag en aanbod, van de hartenmap. • Ziet u een vraag of aanbod waar u iets mee kunt?
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn, maar dat wìj verantwoorde- lijk zijn voor wie.
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Welkom.
In deze dienst zal Ds. H. Prins voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 73: 9 Na de zegen Gz. 99: 1 Schriftlezing: 1 Samuel 17:
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Mijn kind, Ik ben de Roos van Saron Hooglied 2,1 Zang : Betty Middler
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
In deze dienst zal Ds. T. Wendt voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 136 Na de zegen Na de zegen Ps. 89: 1, 2 Schriftlezing + Tekst: Schriftlezing + Tekst:
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 455 Schriftlezing: Kolossenzen 1 : en Tekst: Kolossenzen 4 :
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
Het maken van een nest kijk hoe dat zij het doen !
13 maart 2014 Bodegraven 1. 1Korinthe Want gelijk het lichaam één is en vele leden heeft, en al de leden van het lichaam, hoe vele ook, een lichaam.
De bloedbruidegom Exodus 4.
"in geen ding bezorgd" 1.
1 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4 donderdag 3 januari 2013 bespreking vanaf Kolosse 4 4.
Mijn hobby: is over cultuur van Ethiopië
Kom Hoger #5 Hij moet groter worden!
WELKOM OP TOV!.
Check morgen weer: !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: !!!
Welkom op TOV!.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Wanneer heb je een echt, levend, geloof?
Bidden: Les 5 God, hoort u mij?
Start zondag Vanaf volgend jaar zal elke eerste zondag van september een start zondagdienst gehouden worden. Na alle vakanties weer in saamhorige eenheid.
Wat moet er in het hart van de rechtvaardige zijn?
Verlangens van God.
VREDE.
Voorganger:Ds. Tigelaar Voor de dienst Voor de dienstPs. 102: 13 Na de zegen SchriftlezingMa Tekst Na de zegenLb. 328 SchriftlezingMatteüs 5: 13-20,
Welkom in deze eredienst
Ik geloof… Dat onze achtergrond en omstandigheden misschien wel van invloed zijn geweest op wie we zijn,maar dat wìj verantwoorde-lijk zijn voor wie we.
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
"Als ogen spreken" Introductie. Wie is Jezus voor jou? En daarbij de vraag: Wie ben ik, jij?
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Water, schapen en vrouwen Jacob’s ideetje. Genesis En Laban zeide tot Jakob: Zoudt gij, omdat gij mijn bloedverwant zijt, mij dienen om niet?
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in de kerk Zondag 8 HC Franeker 7 maart 2010 Thema: De Drie- enige, de God van je doop.
Vader Zoon Heilige Geest
Welkom in de samenkomst. Matthéüs 3 1. In die dagen kwam Johannes de Doper, predikende in de woestijn van Judéa. 2. En zeggende: bekeert u, want het.
ETEN & DRINKEN Urk.
Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd We lezen: Handelingen 17: , 1 Timoteüs 2: , 2 Timoteüs 3: 15 – 16 De preek gaat over:
O Heer, wat ben ik moe!.
De doop in de Heilige Geest
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Welkom in deze kerkdienst
In deze dienst zal Ds. A. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we GK 132 : Schriftlezing: Johannes 15 : Tekst: Zondag 33.
Welkom in deze kerkdienst
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL Beste Vrienden, Groetjes uit Frankrijk.

Van 9 Juni – 9 September ben ik in Frankrijk om mee te helpen in de technische dienst. De tent conferentie van 8 – 16 Aug is goed verlopen, zie foto’s onder en op de website:

Op de foto ben ik bezig een krachtige gekregen 2de hands afzuigkap te instaleren in de keuken. Het werd tijd om eens de oude afzuigkap te vervangen die veel te klein was voor de keuken. Deze doet het heel goed, en de kok en schoonmaakster zijn blij nu zonder vet aanslag overal.

De mensen hier zijn altijd weer blij met mijn hulp hier. We hebben weer veel werk verricht, en de tent conferentie is goed verlopen en mensen hebben fijne ervaringen gehad. We hadden goede gast sprekers, een echtpaar uit USA. Goede prediking uit het Woord van God en er was tijd voor gebed voor genezing en herstel.

Zo ben ik elke samenkomst de video’s aan het registeren en de camera mannen te instrueren om de beelden van hun camera’s te helpen af te stellen en aan te geven wanneer hun camera wordt opgenomen.

Het hele video team op de foto. Het is niet alleen de video’s filmen, maar ook achteraf editen en reproduceren. Zo maken we lange dagen.

Ook hebben we een doopdienst gehouden, waarin 3 mensen zich lieten dopen in het zwembad, en op de foto te zien hoe ze door iedereen gezegend worden.

Het is tijd om een andere 2de hands laptop computer te kopen. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken te werken zonder computer. Mijn laptop is al 5 keer achterelkaar gecrasht, met de nare gevolgen van data verlies dus tijd om een andere te kopen. (Mocht een data verwerking niet goed zijn verwerkt, geef het aub nog eens door) En zoals je ziet is een laptop zeer handig om een goed verslag te brengen elke 2 maanden door mijn Nieuwsbrief. Ik heb een goede laptop op het oog die ook videobewerking aankan. Als je wilt mee helpen met de aankoop van een laptop, stuur je gift ovv “Laptop”

Zondag 13 September wordt ik alweer 47 jaar oud. Een goed moment om jullie weer eens te kunnen uitnodigen voor een bezoekje. Je bent van harte welkom aan de Buitenhof AW Swifterbant tussen 14:00 – 21:00 uur, er is altijd gebak en lekker eten is om 18:00 uur. Tot half november ben ik in NL. In die tijd zal ik werken aan de verschillende websites die ik onderhoud voor zendelingen en Zendings organisaties. Daarna ga ik via Curacao naar Colombia en in Januari naar Indonesie zo De Here wil.

Markus 10:39b Jezus zeide tot hen: De beker, die Ik drink, zult gij drinken en met de doop, waarmede Ik gedoopt word, zult gij gedoopt worden,

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.