Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
De Vrouw Toen God De Vrouw schiep was hij op de zesde dag nog laat aan het werk. Een engel kwam langs en zei: “Waarom duurt het maken van deze zo lang?”
Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
Een bericht speciaal voor jouw m’n
De Vrouw Toen God de vrouw schiep was hij nog laat bezig op de 6e dag.
Een echte ( ) vriend(in) ben je pas. ..
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Een kruikenverhaal Een waterdrager vervoerde twee kruiken welke op een stuk hout over zijn schouders hingen. Maar één van de twee had een barst. Terwijl.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Een romantisch sprookje
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Welkom.
Voor hen die nog een moeder hebben is dit heel mooi.
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
Zomaar een kaartje.
GOD.
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
EEN VERRASSING KRIJGEN
De visie is Jezus One for all.
De bloedbruidegom Exodus 4.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Check morgen weer: !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: !!!
Thema voor vanavond is:
Waarom kijkt een ambtenaar thuis niet uit de ramen?
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Er was eens een meisje die had 4 vrienden
Hebben jullie je ook al afgevraagd waarom MAROKKANEN veel gemakkelijker een huis kunnen kopen dan de BELGISCHE werkende mens ?
Een liefdesgeschiedenis
Lucas 15: 11 En Hij zeide: Iemand had twee zonen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Zondag 2 HC Franeker 13 september 2009
Romeinen 7:1 – 8:2 1Weet u dan niet, broeders en zusters, ik spreek immers tot mensen die de wet kennen, dat de wet alleen gezag over een mens heeft zolang.
10 januari 2013 bijbelstudie nr. 3 Vanaf hoofdstuk 1:19.
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Een Belgische moeder schreef eens een brief aan haar zoon die bij het leger diende. Beste Peter, Ik schrijf je deze brief om je te laten weten dat ik je.
Preek 1 Koningen 17: Louis Hersent
‘Mixed up piles’.
Welkom Voorganger: ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: E. Duurkoop
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Vrijwilligerswerk in Peru Babette en Minoesch. Waar ligt Peru?
Genesis 1:1-6:8 (5) WELKOM. Psalm 119: 1  Welzalig wie de rechte wegen gaan, wie in de regels van Gods wijsheid treden.  Zalig wie zijn getuigenis verstaan,
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Diverse spreuken en gezegde`s
Transcript van de presentatie:

Beste Vrienden, Groetjes uit Holland. Nieuwsbrief September - Oktober 2009 Daniel Huisman Mobiel NL +31 633738272 DanielHuisman@Yahoo.com www.DanielHuisman.com Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.

19 November ga ik weer op reis 19 November ga ik weer op reis. Via Curaçao ga ik naar Medellin Colombia, waar ik blijf tot januari, dan weer naar Indonesië.   De volgende organisaties zijn blij met de websites die ik maak en onderhoud deze tijd in Nederland; Ik ben nog steeds bezig wat websites te verhuizen want een gratis webhosting site “Geocities” is opgeheven. http://OscarChogrizMinistries.com http://ImpactDuPleinEvangile.com http://ClaudiaCalderon.DanielHuisman.com http://GeloofHoopEnLiefdeRwanda.nl http://YwamMedellin.com http://PrisonFellowshipColombia.com

In Colombia zien ze alweer uit naar mijn komst In Colombia zien ze alweer uit naar mijn komst. Vanaf 1998 heb ik vele jaren in Colombia gewerkt en heb ik veel toegewijde mensen leren kennen in de zending die de arme kinderen helpen.

De man van een vrijwilligster Deisy werd in 2003 voor het kinderhuis dood geschoten waar zij werkte, hij werd beschoten omdat hij zijn 2de hands motorfiets niet wilde afstaan waar hij zo hard voor gewerkt had en waarmee hij ook verdiende om zo voor zijn gezin te zorgen. Hij had zelfs zijn dochtertje van 6 op de arm op dat moment. Zijn vrouw kwam naar buiten rennen toen zij de schoten hoorde en gooide stenen naar de overvallers en die gingen er zonder de motorfiets vandoor. Haar man overleed onderweg naar het ziekenhuis. De motorfiets kon worden verkocht om zo de begrafenis kosten te dekken. Wat was dat allemaal moeilijk voor haar. Maar ze werkt nog steeds als vrijwilligster en ze is nooit opgehouden om de minderbedeelde kinderen van Colombia te helpen. Haar hart gaat echt uit naar de arme en verlaten kinderen. Zij gaat de buurten in om deze kinderen op te zoeken en te helpen door ze op te vangen. En ze te helpen met wat ze nodig hebben. Helpen aan kleding of aan onderwijs en doorverwijzen naar een kinderhuis als dat nodig is. Het beste is nog altijd om te vermijden dat een kind naar een kinderhuis moet, dus zoveel er thuis geholpen kan worden is altijd beter.

In Colombia zijn er veel straatkinderen In Colombia zijn er veel straatkinderen. Deze kinderen leven al heel jong op straat en zijn al van heel klein betrokken bij drugsgebruik, diefstal, criminaliteit en seks. Hoe langer een kind op straat leeft, hoe langer het duurt voordat het kind weer een normaal leven kan leiden in de samenleving. Het is heel moeilijk om een straatkind al die dingen af te leren, zodat het weer een kind wordt. Een gezegde “Je kunt een kind van de straat halen, maar je kunt de straat niet uit het kind halen.” En velen sterven jong in hun verschrikkelijk straatleven. Daarom moeten wij veel meer doen aan preventie, dat is een veel betere oplossing voor het probleem dan achteraf te helpen. Het doel is om die kinderen te vinden waarvan de moeder alleenstaand is en in financiële problemen is. Deisy is hiervoor echt geroepen met haar jarenlange ervaring, ze houdt heel veel van de kinderen en wil hen graag helpen.

UNICEF definieert straatkinderen in twee categorieën: 1) Kinderen die een of andere economische activiteit op straat uitvoeren, zoals bedelen of verkopen. Zij gaan aan het eind van de dag naar huis om hun verdienste aan hun familie af te dragen. Omdat deze families vaak instabiel zijn kiezen kinderen soms voor een permanent leven op straat. 2) Kinderen die buiten een familiekring op straat leven. Familiebanden bestaan wellicht wel, maar zijn los en worden weinig onderhouden. In de hele wereld leven naar schatting 100 miljoen kinderen op straat en dit aantal groeit.

Deisy ontvangt de kinderen in de verschillende buurten om ze te helpen met hun noden en helpt met hun schoolwerk en vertelt hun het Evangelie.

Wil je Deisy ook helpen met haar werk om kinderen te helpen?  Stuur je gift tgv “Colombia”

Wie zijn naaste veracht, zondigt; maar welzalig hij, Spreuken 14:21 Wie zijn naaste veracht, zondigt; maar welzalig hij, die zich ontfermt over de armen.

voor je gebeden en gaven. Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr. 5327093 Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank 6895789 tav Daniël Rabobank 338130004 tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per Email. Schrijf je in op; DanielHuisman@Yahoo.com Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.