Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dit is mijn presentatie over scholen in: Frankrijk, Spanje, Rusland en Peru Door: Dieuwke.
Advertisements

Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
“ff Anders”.  Het thema van dit jaar is “ff Anders” 2.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Opvoeding.
Maandbrief november en december 2013 Vrije dagen van november en december zijn 14 en 15 november zijn de kinderen vrij i.v.m. 2 studiedagen Vrijdag 20.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Luca CUCINA ITALIANA Inleiding Thema avond Umbrië Nieuwe koks Umbrische wijnen nieuwsbrief.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Nieuwsbrief 18 oktober 2012 Agenda: Vr. 19 okt: Leerlingen vrij i.v.m. studiedag 22 t/m 26 okt.: Herfstvakantie Di. 30 okt: Luizencontrole Vr. 2 nov: Techniekmiddag.
Nieuwsbrief 28 maart 2013 Agenda: Vrijdag 29 maart: Leerlingen vrij (Goede Vrijdag) Maandag 1 april: Leerlingen vrij (Tweede Paasdag) Woensdag 3 april:
Het Trouwfeest.
Nieuwsbrief 12 april 2013 Agenda: Maandag 15 april: groep 3 Blijde wei Dinsdag 16 april: groep 4 Blijde wei Woensdag 17 april: Juffendag/Lustrum Maandag.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende week aanwezig op: Maandag: – u – u Dinsdag: – u Woensdag:
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Geachte lieve Koningin Beatrix
Maandbrief – juni - juli
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
Met de 4 de klas op tentenavontuur. Iedereen helpt mee.
Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht.
Bewerkt door Rani, Sofie, Helena en Annelies Schooljaar:
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
we zaten op 'n boot, 'n week lang op 'n boot, van alle luxe voorzien.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Maandag De aankomst om Lunchen in aula B Om naar gastgezin Om Hollandse spelen in aula B Daarna lekker slapen bij gastgezin.
Oudercommissie De Terp.
Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.
Schoolreis Nog een weekje en dan gaan we eindelijk weer op schoolreis. Bestemming van dit jaar is: Drievliet. Op locatie krijgen ze van school een patatje.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
KROKETTEN Voorzitter; Senem Ontwerper; Devin Notulist; Dianne Materiaal; Fabian.
Ouderavond groep 1-2 dinsdag 16 september 2014
Informatie avond groep 8A
Informatieavond Groep 7-8
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Hallo.
Stage: Basisschool de Klingerberg
BedrijfVacatureOmschrijving werkzaamheden Werktijden Welzijnsorganisatie te Amstelveen PostbezorgerOphalen en verspreiden van post. In overleg Verschillende.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Welkom op de informatieavond van groep 6. Daniëlle Hendrix - Heuts Maandag, dinsdag, donderdag in groep 6. Op woensdag is juf Esther Honings er Op vrijdag.
Nieuwsbrief Augustus 2015 Personele zaken Juf Amy is gestart in groep 8. Zij en de kinderen hebben er al twee leuke dagen opzitten. We wensen haar veel.
De week van het IBO ‘’GELUK(T)’’ 12 OKTOBER TOT 16 OKTOBER 2015.
VOOR ALLE LEERWEGEN ! NU. INHOUD ARTXPRESS AUDITIE PROCEDURE PROGRAMMA LEERLIJN MOTIVATIE CONTACT.
Ik ben 10 jaar Ja ik ga vandaag voor het eerst naar de heksen school. Het is ver lopen maar later kan ik vliegen en hoef ik niet meer te lopen. En later.
BS De Krommen Hoek - Breugel1 Welkom Ouderinformatieavond van groep 8 Schooljaar
Ouderavond Slim Fit unit 5 t/m 8. Inhoud / programma van deze ouderavond Hoe zag onze proefweek eruit? Wat houdt Slim Fit in voor unit 5 t/m 8? Enkele.
Info avond cluster 3/4/5/. Agenda Welkom Verdeling binnen het cluster 3/4/5 Zelfstandig werken Planbord Onze (school) Visie Organisatorische aandachtspunten.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Samen goed voor later! Een democratische oefenplaats, daar horen ook ouders bij; een good practice.
Kinderboekenweek 2013 Klaar voor de start !. De opening op woensdag 2 oktober.
C.b.s. De Weerklank voor bijzonder goed onderwijs WIJ HETEN U VANAVOND VAN HARTE WELKOM TIJDENS ONS “OPEN HUIS”
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Oudervereniging Schooljaar
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Jaarverslag Ouderraad Schooljaar
Transcript van de presentatie:

Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich allemaal mee bezighoud. De OC bestaat uit : Mascha (voorzitter,) Saskia (voorzitter), Linda (penningmeester), Marieke, Barbara, Monique, Mariella, Gracia, Marjolein, Sylvia, Esther, Martine, Nicole, Patrice, Cor en 2 leerkrachten (Juf Anja en Juf Marijke). Voor aanmeldingen, suggesties en vragen kunt u ons altijd aanspreken of een sturen naar ons adres:

Nieuws van de OC •Op donderdag 05 April was de OC al vroeg aanwezig op school om de paaslunch voor te bereiden. Veel smeer- en snijwerk, maar altijd erg gezellig met z’n allen. Onder het genot van een kopje koffie werd alles voorbereid om de kinderen een lekkere en gezellige paaslunch te geven. Croissants, ontbijtkoek, kaas, worst etc. en natuurlijk de matzes niet te vergeten. •Hieronder ziet u een impressie van de paaslunch. •. •En zelfs de paashaas kwam nog even langs met iets lekkers.

Nieuws van de OC •Maandag 23 April moesten de groepen 4 t/m 8 al vroeg op school zijn om te vertrekken naar de Efteling. Het beloofde een dag vol spanning en avontuur te worden. Veel gespannen en lachende gezichtjes stappen de bus in. Dag tot straks Mama, hoor je over de parkeerplaats. Dat het een geslaagde dag is geweest ziet u hieronder op de foto’s !!

Nieuws van de OC een zeer geslaagde dag •De groepen 1 t/m 3 vertrokken iets later naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. De dag begon nat, maar na de lunch werd het droog en kwam de zon erbij. Wat een genot om al die lachende gezichtjes te zien. De kinderen hebben in bootjes gevaren, geschommeld, paardje gereden, oldtimers bestuurd, de voorstelling Violinde gezien, teveel om op te noemen. Kortom: een zeer geslaagde dag. Als traktatie van de OC kregen alle kinderen een zakje chips. •

Nieuws van de OC •Op dinsdag helaas een gewone schooldag; zoals de leerlingen het noemden. Want na zo’n leuk schoolreisje, smaakt het natuurlijk naar meer! Op woensdag eerst een gezellige samenkomst op het schoolplein van beide scholen en daarna de Vossenjacht. Er liepen nu van 2 scholen wel heel veel vossen door Aetsveld. En het weer werkte gelukkig ook mee. •Deze dag werd gecombineerd met de meesters- en juffendag. Wat in de klassen werd gevierd. •En het Jubileumfeest samen met de Hobbedob was ook een groot succes. Met spelletjes, open podium, erg lekkere shoarma en niet te vergeten de Adelaar die voor deze speciale gelegenheid ook nog even langs kwam. Iedereen bedankt voor alle hulp.

Dit was het eerste OC nieuws. Graag wil de OC alle ouders bedanken die voor de Lustrumweek hun hulp hebben aangeboden. Mede dankzij uw hulp werd de Jubileumweek een groot succes !