De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:"— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
9 november 2012 Aanwezigheid meester Hans: Meester Hans is komende twee weken aanwezig op: Maandag: – u Dinsdag: – u Woensdag: – u Donderdag: – u Vrijdag: – u Agenda: Vrijdag 16 nov.: Maandviering Dinsdag 20 nov.: Groep 7 en 7/8 naar Blijde Wei Woensdag 21 nov.: inleveren strookje rapportbespreking Woensdag 28 nov.: Rapportmiddag en avond Schoolplein: Het schoolplein wordt binnenkort opgeleverd! Wat zal het fijn zijn dat we straks weer gewoon lekker kunnen spelen op het plein. We danken u allemaal voor uw begrip tijdens deze werkzaamheden. Een commissie gaat zich verder nog buigen over de inrichting van het schoolplein. Vanaf a.s. maandag gaan we weer gebruik maken van onze hoofdingang. De kinderen worden dan ook vanaf a.s. maandag weer in de rij verwacht en gaan dan, zoals gewoonlijk, met hun juf of meester naar binnen. Juf Latoya Ik loop al een aantal weken rond op de dr. Martin Luther Kingschool, maar via deze weg wil ik mij toch nog even voorstellen!  Mijn naam is Latoya Vianen, 24 jaar en ik ben 3e jaars PABO student aan de Hogeschool InHolland te Rotterdam .  Vanaf 1 oktober 2012 werk ik elke maandag, dinsdag en woensdag in groep 1/2. Ik heb het hier enorm naar mijn zin en kijk dan ook vol enthousiasme uit naar de komende maanden! Graag tot ziens. Juf Chantal Juf Chantal heeft afgelopen dinsdag een kerngezond jongetje gekregen. Zijn naam is James Henry Hernandez. Moeder en zoon maken het goed. Wij feliciteren juf Chantal en Ashley met hun ‘wondertje’

2 Nieuwsbrief De tijd van je leven! Rapport Groep 3 Schoolfotograaf
9 november 2012 Rapport Op 16 november zal uw zoon/dochter een brief mee krijgen waarop u kunt aangeven of u op woensdagmiddag of woensdagavond aanwezig kunt zijn op de rapportbespreking. Net als vorig jaar krijgt u tijdens dit gesprek het rapport van uw kind te zien. De strookjes voor deze middag/ avond verwachten wij uiterlijk 21 november weer terug. De rapportbespreking vindt plaats op: woensdag 28 november. Groep 3 U heeft het vast al gezien: juf Esther heeft heel hard gewerkt om groep 3 helemaal aan kant te krijgen. Zo is de speelzolder verdwenen en is er nu meer ruimte om de kinderen in groepjes te laten werken. Schoolfotograaf Vanwege een storing bij het ontwikkelen / drukken, worden de schoolfoto’s pas aankomende week verwacht. Wij betreuren het ten zeerste dat het zo lang heeft moeten duren en excuseren ons hiervoor. Ouderenquête Talentontwikkeling De deelgemeente Prins Alexander vindt het belangrijk dat uw kind zijn eigen talent (vroeg-)tijdig kan ontdekken en voldoende mogelijkheden heeft om zijn talent te ontwikkelen. Daarbij kunt u denken aan sport en muziek, maar ook aan taalontwikkeling, techniek en natuur. Om te achterhalen of in de juiste dingen wordt geïnvesteerd en of het huidige aanbod aansluit op de behoeften van kinderen, hun ouders en leerkrachten wordt een onderzoek gehouden. Dit bestaat onder meer uit een workshop in groep 6 en 7 en een enquête onder de ouders. Om erachter te komen wat volgens u belangrijk is om uw kind zoveel mogelijk kansen te geven willen we u vragen om deze enquête in te vullen. Als extra stimulans vanuit de deelgemeente worden aan elke 20e deelnemer aan de enquête gratis entreekaartjes van de Ontdekhoek ( weggegeven voor het hele gezin! Op .nl is het online enquête formulier te vinden.


Download ppt "Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:"

Verwante presentaties


Ads door Google