Klanten Pautec Voor start druk op enter. Industrial Services & Support B.V. Pautec Powerful in Consultancy Auto start Software Engineering Hardware Engineering.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Totaal overzicht dienstverlening BizzInControl.
Advertisements

Welkom IGE+XAO ontwikkelt, levert en ondersteunt professionele CAE-applicaties, specifiek voor de elektrotechniek. CADdy++ Electrical is het hoofdproduct.
ITTL – Biografie. Emma Stout..
“Hoe kom ik aan klanten?”
Ontwikkelmij ontwikkelt zijn klant
Voor de AOV verzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Want onze AOV vergelijking resulteert niet alleen.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
KICK-OFF PROJECT HVA APPS B.V.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
“Techniek een “vak” om trots op te zijn." mensen.
Globalisering en supply chain innovatie Een pleidooi voor Nederland supply chain land… Walther Ploos van Amstel NLDA Breda Juni.
Visie op HNW juni Belang van een Visie Een Visie op Werken is de overkoepelende beschrijving hoe een organisatie werk in de toekomst ziet. De visie.
Introductie 2MT, een technische ondersteunende organisatie Dienstverlening aan bedrijven. Uw eigen (externe) technische dienst. Ondersteuning technische.
/ slide 1 Eigen bedrijf of in loondienst? n Overwegingen persoonlijke situatie –Loondienst geeft zekerheid –Partner –Toekomstscenario: hoe ziet mijn leven.
“De ontwikkeling van een kwaliteitsmanagementsysteem ten behoeve van de plan- en projectontwikkeling” Bart Snijders
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES ? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
PH 09 E V Algemeen Wat is ACES? ACES is een adviescentrum dat een volledig onafhankelijk advies kan geven op het gebied van elektronische sluitsystemen.
Een startersgids voor innovatie
De kracht van Pylades B.V. Pylades is een integrale ICT dienstverlener op het gebied van Dynamics AX, CRM, SharePoint, Business Intelligence en software.
BEDRIJFSPRESENTATIE ROSMALEN, VOORJAAR 2013 Specialist in de Test discipline © Infocon 1.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Activiteit 1.6 Bepalen niet-functionele eisen
De kracht van HGH Gedreven, doelgericht en met zekerheid naar de juiste oplossing. Gedreven professionals, met de juiste oplossing daar gaat het om. Helder.
K3 Business Solutions B.V. De K3 experience: Wij verzorgen op Microsoft Dynamics gebaseerde ERP oplossingen voor retailers en wholesalers in Living, Fashion,
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
De kracht van Edan Edan Business Solutions adviseert en ondersteunt klanten bij de automatisering van hun bedrijfsprocessen. We leveren een Microsoft.
Vereniging van Nederlandse Gemeenten Ontwikkelingen afvalwaterketen De aanpak afvalwaterketen VNG en UvW.
FINLES N.V. Financial Management Association
Ik wil de goedkoopste hypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek en hypotheekrente site kunt u onder andere berekenen hoeveel hypotheek u.
Ik wil de laagste rente voor een annuiteitenhypotheek! Op onze uitgebreide en informatieve annuiteitenhypotheek hypotheekrente site kunt u de maximale.
Ik wil de laagste rente voor mijn hypotheken! Op onze uitgebreide en informatieve hypotheek rente site kunt u de maximale hypotheek berekenen en vindt.
FINACE :: THINK, BUILD, OPERATE. Recruiting Center Werving en Selectie – Recruitment - Sourcing.
Sjiera de Vries Lector Sociale Innovatie en Verscheidenheid Sociale Innovatie.
The Quality Businesses Network Ruud Vlek en Kees van Oosterhout.
NulNu Manifestatie: Congres HAN 8 oktober 2014
Strategie en positionering
Dwaande met je bedrijf Ondernemersvaardigheden
Visie & Strategie.
Welkom Arie Jongejan directeur Carans / Scoop
Nike Supply Chain Management
Bos Incasso & LAVG ALV Vereniging SZS 11 november 2010 Hans Meijers.
Wees scherper dan je mes
© 2003 Fabricom Logistic Systems Version : 1.0 WELKOM GROEP LOGISTIEK KATHOLIEK ONDERWIJS FABRICOM LOGISTIC SYSTEMS nv heet u van harte welkom!
Making Simpler and more Profitable
Waarden & organisatiecultuur
Agenda Inleiding en Lagerhuis: Proces management en proces keten optimalisatie gaat ons helpen inzicht te krijgen in de impact van toekomstige veranderingen.
Jacqueline Zuidweg 5 november Mijn ondernemerscarrière
Informatiebijeenkomst nieuwe medewerkers
Presentatie titel Rotterdam, 00 januari 2007 BIMBDK01 Bedrijfskundige thema’s Week 7 Thema 12 – Omgevingsinvloeden Business IT & Management
PERSONEELSMANAGEMENT PPT 4 Onderdeel : STRUCTUUR.
Welkom. Inspirerende omgeving Ruim 30 vooraanstaande bedrijven op het gebied van duurzame energie presenteren zich aan u in het Dubo Trade Centre. Uiteenlopende,
Inleiding Wij zijn Zuidwester Aankondiging decentralisatie, wat nu? Proces van pionieren en verbinding zoeken Stappenplan transitiebureau Positionering.
Innovatie komt uit mensen Michel De Bosschere President Nashuatec/NRG Benelux Vice-President Ricoh company NINTES-experience.
Gebruikers- ondersteuning Monitoring Data- beheer Management- informatie Change support Tactisch support Strategisch support Management support Behoefte-
Les 1: Brainstorm en kennismaken
Welkom Havo 5..
Joost Luttinkhuis personen plus eventuele extra genodigden
Digitale transformatie is de sleutel tot een nog succesvollere samenwerking Sven Eijck, 14 november 2017.
Gebruikersdag 2017 Welkom.
Klantgericht werken StudyEvent Mobiliteit in Beweging
Doelen, verlangens, behoeftes en drijfveren
Presentatie van: Logo van je bedrijf.
Nederland Filantropieland
Transcript van de presentatie:

Klanten Pautec Voor start druk op enter

Industrial Services & Support B.V. Pautec Powerful in Consultancy Auto start Software Engineering Hardware Engineering Mechanical Engineering

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Inhoud - Profiel - Missie - Normen en Waarden - De 5 P’s - Specialisme - Organisatie - Prijs- kwaliteit - Samenvatting - Afsluiting

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Profiel Pautec richt zich op Detachering van professionals voor de Industrie. Zowel het management als onze professionals hebben ruime ervaring met die Industrie. Pautec begrijpt u en is daardoor in staat snel en flexibel op uw vraag naar capaciteit en/of kennis in te spelen. Pautec richt zich op een drietal deelmarkten: - Engineering consultancy - Machine- & apparatenbouw - Industriële eindgebruikers

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Missie Het leveren van Industriële Services & Support ten behoeve van kennis en/of capaciteitsbehoeften aan de Industrie.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Normen en Waarden Elk bedrijf heeft zo zijn eigen normen en waarden: kernpunten, waaraan de filosofie van de Organisatie valt af te lezen. De werkwijze van Pautec Industrial Services & Support is samengevat in vijf kernwaarden. De 5 P’s van Pautec Industrial Services & Support B.V.

Pautec stands for: De 5 P’s Powerful PersonalPotentional Pleasure Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Performance

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Powerful Door korte lijnen kan Pautec zaken anders en vooral sneller regelen dan anderen. We gaat voor het maximale resultaat. We gaan zelfs speciaal voor u op zoek naar de juiste professional die past binnen uw profiel.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Performance In de huidige markt moet u steeds sneller en flexibeler acteren. Met gedegen kennis en ervaring op het gebied van Hardware-, Software Engineering en Werktuigbouwkunde kunnen we u snel van dienst zijn. Dwingt de markt u tot innovatie? Of noodzaakt de concurrentie uw bedrijf tot sneller of goedkoper automatiseren? Via Pautec beschikt u over professionals die matchen met het profiel van uw opdracht.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Potentional In de relatief korte tijd dat Pautec bestaat hebben klanten en medewerkers het bedrijf leren kennen als een open en eerlijke partner. Een gedegen basis voor een langdurige relatie.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Personal Iedere klant is uniek, zo ook iedere aanvraag voor een professional. Dat vraagt dan ook om een persoonlijke benadering. Bij Pautec heeft u een aanspreekpunt. Uw accountmanager kent uw bedrijf en weet daardoor de juiste match te maken. U heeft dan ook snel een antwoord op uw aanvraag. Pautec komt zijn beloftes na en voert de afspraken uit. Je moet zeggen wat je doet, maar ook doen wat je zegt.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Pleasure Bij Pautec hebben we plezier in het ondernemen. Ondernemers voor ondernemers is ons motto. “Groot worden door klein te blijven”. We investeren namelijk in prettige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en continuïteit.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Specialisme Services & - On-site Support - -Software Engineering - -Hardware Engineering - -Mechanical Engineering

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Services Specialisme: - Het on-site installeren en in bedrijfstellen van machines en apparaten Activiteiten: - Installatie - Inbedrijfstelling - Storing zoeken

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Software Engineering Specialisme: - Interfacing naar andere systemen (MES/ERP) - Data Logging en analyse (SCADA/Relationele databases/SPC) - Bediening en visualisatie (HMI/SCADA) - Industriële besturingstechniek (PLC) Beheersing van programmatuur: - Delphi, Visual Basic, LabVIEW, C++, Siemens, Citect, Ifix, Allen Bradley, Omron, Fix-Dmacs, etc.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Hardware Engineering Specialisme: - Hardware engineering van besturingspanelen en kasten - Aandrijfsystemen (Servo, frequentiegeregeld, stappenmotoren, soft starters) - Beveiligingssystemen - Veldbus systemen (Profibus, interbus-s, can-bus etc.) Beheersing van programmatuur: - Eplan, Electrical designer, WSCAD, AutoCAD etc.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Mechanical Engineering Specialisme: - Assemblage equipment - Handling - Tooling - Specials Beheersing van programmatuur: - Tools: Pro/Engineer, Unigraphics, SolidWorks, Auto-CAD etc.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Organisatie AdministratieHRM Ondersteuning Markt Sales Engineers Professionals 's-HertogenboschEindhoven Nijmegen Vestigingen Pautec sales

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Prijs-kwaliteit Door korte communicatielijnen en efficiëntie zijn we in staat onze overheadkosten laag te houden. Hierdoor zijn de tarieven van onze professionals dan ook scherp te noemen. Natuurlijk moet Pautec ook nog geld verdienen, daar zijn we zeker niet vies van, maar ook u moet meeprofiteren. “Uw ontwikkelingskosten zijn al hoog genoeg”.

Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support B.V. Samenvatting Waarom kiezen voor Pautec ? - Betrouwbare partner - Snelle reactie op de aanvraag - Goede prijs-kwaliteitverhouding - Regionale dekking - Groot netwerk - Persoonlijke aandacht - Plezier in het werk

Pautec Powerful in Consultancy Grapje 1 Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Vragen Aan Pautec Powerful in Consultancy Industrial Services & Support b.v. ? ! Grapje Grapje 2

Grapje Blanco pagina