In opdracht van Platform “De Hoogste Tijd”:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Economie in de bovenbouw
Advertisements

Deze presentatie bevat beelden van de kruisiging,
1  Stagevoorlichting Stage 2 Personen:  SLC 2-de jaar INF/TI:  Stage/afstudeercoördinator INF/TI: A. van Raamt  kamer K.1.07 tst  (
7 december 2011 Modernisering van de bevolkingsdiensten O pneming van de geboorten door gemeente van gebeurtenis in het Rijksregister. Naar een volledige.
HET IN OVEREENSTEMMING BRENGEN VAN HET RIJKSREGISTER MET HET BESTAND VAN DE AFGEVOERDEN GEHOUDEN DOOR DE KRUISPUNTBANK VAN DE SOCIALE ZEKERHEID ADVIES.
Nieuwe project-m.e.r.-regelgeving Project-m.e.r.-screening Dienst Mer
Aanvraag sofinummer Door wie, hoe en waar? Erik Rietbergen
Staatsinrichting 1 Veranderingen herkennen/ beschrijven die in 1848 werden doorgevoerd in het kiesrecht door de liberalen o.l.v. Thorbecke.
De regionale overheid p
Inkomen les 17 Begrippen & 81 t/ 84
Stichting DHO •gelooft dat hoger onderwijsinstellingen een cruciale rol hebben in kennisinnovatie. Immers, de huidige studenten zijn de toekomstige beleidsmakers,
Wat de Bijbel erover te zeggen heeft
In opdracht van Platform “De Hoogste Tijd”:
Economic Operators Registration and Identification
Informatie besluit bijstandverlening zelfstandigen (BBZ)
Hoofdstuk 4: Pruiken en Revoluties
Voorontwerp van wet “Diverse bepalingen”, hoofdstuk “Administratieve vereenvoudiging” Deel “Rijksregister”
Op 23 september 2011 nam de Vlaamse Regering akte van de conceptnota “open data”. De conceptnota schetst de beleidscontext en het regelgevend kader voor.
Benchmark afhandeling Zaanstad.
Personen- en familierecht I: Algemene bepalingen en samenlevingsvormen
Havo week 44/2010.  Doel: Problemen van de rechtstaat verkennen.  Veranderende regels.  Grondwet.  Discussiepunten in rechtstaat  Actualiteit  Opdrachten.
Ontwerp van wet houdende diverse bepalingen inzake administratieve vereenvoudiging Deel “Rijksregister” I. Delhez
FAMIPEDIA, kennis on line
Hoe een aanvraag voor het bekomen van een certificaat voor de export van producten bestemd voor diervoeding indienen via internet? 1. Het geschikte certificaat.
INFOSESSIE STAGE & STAGEREGISTRATIE
& STAGEREGISTRATIE INFOSESSIE STAGE
OMZETTING VAN DE KADERRICHTLIJN DIENSTEN Internal Market Information System (IMI) Sven Baeyens FOD Economie, KMO, Middenstand en.
 Geen vertegenwoordigers voor kolonies in Britse parlement  Nieuwe belastingen van de Britse regering op suiker, thee,… ‘No taxation without representation’
Zingen Vers 1 Daar is uit 's werelds duistre wolken
Hoofdstuk 3 Instellingen van de EG en hun bevoegdheden.
Digiflow - Télémarc Uitrol naar OCMW’s
© Significant Algemene Ledenvergadering PON “Praktijkervaringen: gelijk hebben en gelijk krijgen” D.T. (Dik) Geelen MSc MBA Managing consultant Significant.
Hoe is het ons geleerd? de rechtvaardige God de schuldige mens.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Registreren. Informatie rond registratie 1. Voorwaarden 1.1. EU – burgers 1.2. Niet EU – burgers 2. Voorwaarden oké? 2.1. Registreren 2.2. Bijkomend element.
Europese Samenwerking
Verdragen en inleiding Europees Recht
EOR en Vakbond Discussieaanzet FNV Europa conferentie, Sjef Stoop, FNV Formaat.
Christelijke Vrijheid
Economie in de bovenbouw
Wijchen, 8 september “Rechtspraak = Kromspraak”
In opdracht van Platform “De Hoogste Tijd”:
Politieke besluitvorming De toekomst van de Nederlandse politiek
F onds voor de M edische O ngevallen 1. OVERZICHT 1.Procedure; 2.Structuur; 3.Contactgegevens. 2.
Voorlichtingsbijeenkomst Studeren in het buitenland Studenten Duits Maaike van Gerven, student mobility coordinator Faculteit der Letteren Donderdag.
Presentatie Brownfields Informatie- en inspraakvergadering 116. Gent – Sidaplax 19u oktober 2014.
de Staat der Nederlanden
HOGESCHOOL VHL, 9 SEPTEMBER 2014 Goed gejat! Het gebruik van open leermateriaal in je onderwijs Janina van Hees, projectmanager open en online onderwijs.
Hfdst. 25 Burgerlijk recht Blz Identiteitsgegevens Voornaam/-namen: Ouders kiezen de voornaam/-namen van hun kind. De ambtenaar van de Burgerlijke.
DEMO: Hoe werkt de nieuwe registratieprocedure van BEA?. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
Land Deals in Ontwikkelingslanden Een duurzame investering of land grabbing?
Internationalisering kernpunten. internationalisering ► Verbondenheid met de “wereld”.  Via de media  Internet  Satelliet  Via verdragen  Instanties:
Spreuken 9: 9 Geef aan de wijze, en hij zal nog wijzer worden, onderwijs de rechtvaardige, en hij zal aan inzicht winnen.
Vluchtelingen, asielzoekers en recht
Implema ntation of UN Resolutio n 1373 Financiële sancties FOD Financiën – Thesaurie 21 April april 2015 FOD Financiën - Thesaurie.
Koen Minderhoud Doopdienst, 7 juni 2015
Hoofdstuk 3: Parlementaire democratie
MEEDOEN in Edam-Volendam Voorstellen: Katja Mooij (RCO De Hoofdzaak) Fred Wiedijk (Context NH) Coördinatie en secretariaat MEEDOEN-tafel.
Brief aan de Galaten -14- De twee evangeliën en twee apostelschappen.
Brief aan de Galaten -41- de vrucht van de geest: vrede.
Vluchtelingen maak er werk van? Wat doen we met die werklozen van nu? Werkloosheid is niet de schuld van vluchtelingen. De grote stijging van werkloosheid.
Tijdvak 7 De tijd van pruiken en revoluties Paragraaf 8.3 Burgers aan de macht.
Het conflicthanteringspalet Van informele aanpak tot mediation. Wat, wanneer, door wie en hoe? Conferentie De responsieve rechtsstaat, 22 september 2016.
Recht in Gedwongen Kader
De grondwet Paragraaf 4 politiek.
Juridische aspecten van een webshop
Examen ma2 N.a.v. het SE P7.
1.1 DE NEDERLANDSE STAATSINRICHTING NU
Democratie en Dictatuur
WELKOM BIJ BEDRIJFSECONOMIE
Transcript van de presentatie:

In opdracht van Platform “De Hoogste Tijd”: “De soevereine Mens” 14-09-2012 door Luca van Dinter ©

Introductie Luca (Luuk) Juridisch adviseur, voor zowel DHT als stichting Stralingsarm Nederland. “Coördinator” voor de “Reünie van de Vrije Mens van Vlees en Bloed” in Utrecht. Soeverein Mens van vlees en bloed.

Vrije Mens-beweging in NL: Begonnen in mei 2011 met de website www.ikclaimmijnnaam.nl Anno nu: 563 mensen, die de procedure volgen om hun naam en hun soevereiniteit te claimen.

Presentatie al gezien?

Internationale rechtsytemen: Law of the Sea (maritieme wetgeving), die over de gehele wereld geldt. Law of the Land (de wetten op het land), in verschillende uitvoeringen.

Law of the Land: Common Law (gewoonterecht). Civil Law (burgerlijk recht). Shariah (islamitisch religieus recht). © Luuk van Dinter

Rood = common law, blauw = civil law, geel = sharia.h © Bron: www.wikipedia.org

Burgerlijk recht: Voor deelname aan economisch verkeer is een juridische entiteit ontwikkelt = de Persoon. 1) De Natuurlijk Persoon. 2) De Rechtspersoon (NV, BV, firma, stichting, vereniging, bestuursorgaan) © Luuk van Dinter

Natuurlijk Persoon: Omschrijving: per definitie een mens van vlees en bloed, die niet als biologische entiteit benaderd wordt maar als juridische entiteit. © Luuk van Dinter

Het begin: Jij wordt geboren! Je vader (of moeder) doet daarvan aangifte bij de ambtenaar Burgerlijke Stand (Dienst Bevolking) op het gemeentehuis. Hiervan wordt een geboorteakte opgemaakt.

http://www.argusoog.org/2011/05/argusoog-meeting-op-zondag-15-mei/

De pasgeboren baby: Van deze geboorteakte gaat in Nederland een elektronische kopie naar de centrale opslag van JustID in Almelo. In België worden de gegevens ingevoerd in de landelijke database “Persoonsregister”. I © Luuk van Dinter

Natuurlijk Persoon ontstaan. Met de inschrijving in het persoonsregister is de Natuurlijk Persoon geschapen. Het staatsburgerschap van de Federale Belgische Staat is begonnen. Geboorteakte dient als o.a. als onderpand bij de Centrale Bank als onderpand voor (toekomstige) leningen van de Staat.

De biologische Mens: Van vlees en bloed, onvervreemdbaar behorend tot het rijk der zoogdieren en onderdeel uit makend van een oneindig groot universum. Gekend als: Lucas Alfonsus Alexander Maria. Roepnaam: Luuk/Luca. Met als familienaam van Dinter. Schrijfwijze: Luca; van Dinter. Dit onderscheid tussen de Mens van vlees en bloed en de Natuurlijk Persoon is cruciaal in alle procedures en contacten met vertegenwoordigers van de Staat!!!

Natuurlijk Persoon: Identificatie via Capitis Dimunitio Maxima = gebruik van alleen hoofdletters voor naam en adres. Latijn, betekenis: het gebruik van louter hoofdletters voor maximaal statusverlies (Romeinse tijd = slaven). Voorbeelden C.D.M.: © Luuk van Dinter

19-3-2011 door Luuk van Dinter ©

19-3-2011 door Luuk van Dinter ©

19-3-2011 door Luuk van Dinter ©

15-5-2011 door Luuk van Dinter ©

15/5/2011 door Luuk van Dinter ©

De Mens van Vlees en Bloed: Heeft de gave zich van zichzelf bewust te zijn en van een hem omringend universum. Kan zich naar gelang de situatie identificeren met zijn/haar Natuurlijke Persoon. (paspoort, reizen buitenland, zorgverzekering)

Natuurlijk Persoon: Ieder mens van vlees en bloed wordt via dit juridische trucje “gedwongen” om zich te identificeren met zijn/haar Natuurlijk Persoon. Daarmee komt een ongeschreven overeenkomst tot stand tussen die Natuurlijk Persoon en de Belgische Staat in haar vorm van een aantal rechtspersonen.. Men wordt onderdaan en schuldenaar van de Staat.

Echter: Ik identificeer mij NIET met deze Natuurlijk Persoon! En iedere overeenkomst tussen partijen, die niet opzegbaar is, wordt naar definitie van art. 4 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens gekarakteriseerd als slavernij. Padstelling? Rechtszaak! (wegenbelasting, ziektekosten)

Koning Albert z’n staatsburgers Niet democratisch gekozen. Ambtseed ministers, rechters, parlementsleden , politiefunctionarissen, ambtenaren. Ingewikkelde politieke structuur door federalisering

Wat te doen? Claim je naam. Claim je soevereiniteit.

Claim je Naam, stap 1: Handleiding met voorbeeldbrieven op: www.ikclaimmijnnaam.nl .

Claim je Naam Automatische registratie via invulformulier.

18-6-2012 door Luca van Dinter ©

Claim je Naam Voorbeeldbrieven worden automatisch per mail verstuurd in PDF formaat; alleen nog ondertekenen. Mensen bewaken zelf de voortgang en kunnen aangeven wanneer geregistreerd kan worden op de registerpagina. © Luuk van Dinter

Brief gemeente stap 1 “Ik, gekend als …….levende als vrij en soeverein Mens van vlees en bloed op het vaste land bij de gratie Gods, crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur van de copyright naam, claim de naam en de handtekening ©LUCAS ALFONSUS ALEXEANDER MARIA van de familie VAN DINTER en of elk afgeleide daarvan, alle rechten voorbehouden.” © Luuk van Dinter

Brief gemeente stap 1 Gemeente stuurt een ontvangstbevestiging of directe bevestiging. Tweede brief naar de gemeente, waarin bevestigd wordt dat kennis genomen is van de eerste brief (waarin de naam geclaimd wordt). © Luuk van Dinter

Registerpagina Als brief verzonden/afgegeven is op de gemeente, meld je je aan bij vrijemens@niburu.nl voor de registratie op de registerpagina www.ikclaimmijnnaam.nl of Belgische variant © Luuk van Dinter

Claim je Naam registerpagina © Luuk van Dinter

Claim je Naam, stap 2 Handleiding stap 2 wordt toegezonden na registratie. Publiceer claim in publiek domein via advertentie landelijk dagblad. Kosten ca. € 60,- afhankelijk van krant en lengte advertentie. (Spits). Gezamenlijke advertentie voordeliger. © Luuk van Dinter

Claim je Soevereiniteit = stap 3 Handleiding wordt toegezonden na doorlopen procedure claimen van de naam. Soevereiniteitsverklaring aan het Staatshoofd. Bevat verwijzing Mensenrechtenverklaring, Handvest v/d Aarde, Handvest van Compassie en Universele Wetten. © Luuk van Dinter

Claim je Soevereiniteit Wederzijdse afspraken voor sociale omgang. Over belastingen, verhouding tot de politie, eigendommen, zorgverzekering, sociale voorzieningen, etc. © Luuk van Dinter

Handvest v/d Aarde www.earthcharter.nl Over omgang met medemens, de dieren- en plantenwereld, maar ook de aarde als geheel. Bevat paragrafen over economie, milieu, grondrechten etc. © Luuk van Dinter

Handvest van Compassie www.handvestvoorcompassie.nl Compassie is een grondhouding van mededogen. © Luuk van Dinter

Universele wetten: Engels: ,,do no harm” . “Wat je niet wilt dat jou geschiedt, doe dat ook een ander niet. Religieus getint: Gij zult niet stelen en Gij zult niet doden. © Luuk van Dinter

Soevereiniteit geclaimd: Scheiden van verblijfplaats Vrije Mens en Natuurlijk Persoon. Financiële administratie uitbesteden via secretariaatsfunctie “De Reünie”. Vrijwillige betaling “belasting” en “openstaande schulden” in goed overleg. Ruilkring, vrije energie, zorgkosten collectief. © Luuk van Dinter

Verenigde Staten van Wonderland 9 hectare 4 sectoren 1 adelijk stukje

Stuk grond geclaimd: Locatie tot 1 september een verrassing (claim) Week 39: het hijsen van de soevereine vlag Week 40: (strategisch!) aanvraag lidmaatschap Verenigde Naties en diplomatieke relaties met 192 andere landen © Luuk van Dinter

Wees Soeverein! “Wel de lusten, niet de lasten”? Vrijbrief voor criminaliteit? Geweldloze communicatie. Bundelen, bundelen, bundelen!!! (vredesbew., websites, verdeel en heers) © Luuk van Dinter

Hoe?: WOB-verzoek. Van harte aanbevolen! Bezwaarschriften indienen. (voorbeeldbrieven op de website www.ikmaakbezwaar.net ) © Luuk van Dinter

Samenvatting: www.ikclaimmijnnaam.nl of Belgische variant. Kandidaatbeheerders/mailmensen? vrijemens@niburu.nl Filmpjes presentatie op You Tube en Niburu. © door Luuk van Dinter

“Iemand nog vragen????”

Minimale vorm: Secretariaat: begeleiden deelnemers in procedure Websitebeheer: www.ikclaimmijnnaam.be (domein is al geregistreerd) Juridische aanpassing op Belgische situatie: