Presentatie Heertjes. Over Heertjes, Ontzorger in de praktijk Heertjes is een facilitair adviesbureau dat zich vooral richt op (para)medische groepspraktijken.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Tevredenheid met behandelaar en behandeling.
Advertisements

Samen werken aan inzetbaarheid en mobiliteit 1. Grote veranderingen • Jeugdzorg heeft te maken met grote veranderingen: • Transitie • Gemeenten worden.
KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK PM BELASTINGADVISEURS
Tips en praktijk opstellen businesscase
Welkom op de website van VTDO Mijn naam is Hans Blauw, adviseur in telefonie en data. 80% van alle bedrijven heeft haar telefonie en data niet optimaal.
Hoe ontstond dit initiatief ?
Bevindingen Proefvisitatie Onderwijswetenschappen OU 29 Feb Alexander Udink ten Cate Rob Koper Diana Dolmans.
Maak een tentoonstelling
“Hoe kom ik aan klanten?”
Generiek Industriebeleid brede Creatieve Sector Alliantie van Producenten in de Creatieve Industrie 4e expert sessie 30 November 2012.
Introductiebijeenkomst
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Portfolio Website Tim Klijn Klas: MBI m1 Datum: 21 november 2007
KICK-OFF PROJECT HVA APPS B.V.
Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V
Voorpraktijken Voorpraktijken is een initiatief van Heertjes, Ontzorger in de praktijk en biedt (para)medische praktijken.
De kracht van it suits IT Als groothandel of brandowner in fashion bent aan het juiste adres voor automatisering en professionalisering van al uw – generieke.
Dinsdag 4 april 2017 Bedrijfspresentatie Clean Concepts B.V.
6 september 2012 Vakgemeenschap Sociale Stijging Thema Wonen
De kracht van MySolution
Inhoud presentatie  Problematiek  Doel “PB-inkoopshop”  Het concept  Conclusies  Planning.
Wij zouden u erg graag de hypotheekrente tarieven van de Rabobank willen tonen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat elk Rabobank kantoor zijn eigen.
Het Werving & Selectiebureau voor het onderwijs!
Edgar Edith van Ruijven Onlangs las ik deze brief van Edgar.
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Middenmanagement in positie VO Congres 2013
Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen ? Even voorstellen
Maurice kon maar 6% zien Maurice gaf ons uitleg over de slangen. Ik vind het knap dat Maurice het kan.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van SBA Business Solutions Vanuit een oplossingsgerichte gedachte, waarbij de klant altijd centraal staat, koppelen wij innovatieve producten.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van HBSoftware B.V Onze kracht is branchekennis. Wij begrijpen wat vastgoedontwikkeling is. Wij weten wat de prioriteiten van het management.
VLECHTWERKEN IN PRAKTIJK LOOPBAANONTWIKKELING Bea Janssens
Een goede keten is een kunst! René Denis 11 april 2013
Ondernemendheid in onderwijs, iedere dag waardevolle kansen
't was 't tiende of 't vijftiende huis in 'n rij..
Kloof dichten! André van Nijkerken Accountmanager VISD & CORV regio oost
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Oplossingen van Zorg van de Zaak
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Harry Potter Studios.
Reportmanager Eenvoudig en snel inzicht in hoge verbruikskosten
Energiecontracten VSCD E4Q, Leo Verhoef, 2006 Verlagen energiekosten theaters VSCD i.s.m. Energy 4 Quality.
| Dé werving & selectie specialist voor de sport! Uw vacature, onze uitdaging!
“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN
AANGRIJPENDE BRIEF AAN EEN ABORTEUR
23 januari 2015 | Hans Elzenga, Anne Marieke Schwencke 1 Energiecoöperaties: ambities, handelingsperspectief en interactie met gemeenten De energieke samenleving.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 7 februari 2015 De huidige Oakwood University werd gerealiseerd doordat kerkleden maaltijden oversloegen om zodoende.
Bos Incasso & LAVG ALV Vereniging SZS 11 november 2010 Hans Meijers.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Techniekanalyse Wat kun je verwachten na 4 keer op het ijs te hebben gestaan. Persoonlijk had ik al 7 jaar niet meer op de schaats gestaan. Maar na een.
GETUIGENISSEN ‘MANTELZORGVRIENDELIJKE MANAGERS’. Getuigenis 1 Uit de organisatiescan die we onze medewerkers begin 2014 lieten invullen, bleek dat er.
Rekenkamer West-Brabant Presentatie onderzoek inkoop- en aanbestedingsbeleid gemeente Oosterhout 13 januari 2009.
Introductiebijeenkomst Waardigheid & trots
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
Infosessie: Welkom! Artikel 60 OCMW-wet Nele Goffin & Abdullah Ciçek Beveiliging aan OCL-tarief Erwin Rousseau.
Het kwetsbare vertrouwen van ouders in de jgz Justine Pardoen Ouders Online.
Evaluatie Cursus.
DOOR! & SIEN Inspiratiesessie culturele veld CantaYoung ervaringen Toon Peerboom 30 januari 2016 ECI Cultuurfabriek Roermond.
Syntens als duurzame verbinder in de bouw Workshop MVO Kies je MVO kleur Hans Lievense.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
Healthwise/UMCG voorjaarssymposium
Hoe organiseer je de vraagkant? Balanceren tussen flexibiliteit en bureaucratie.
Medichain Hosted VoIP Medichain ICT & telecom
Leden NOA Diana van Oudenaaren & Danny Jansen
Arbeidsmarktcampagne
Dienstverlening Krikke Consult
Informatiebijeenkomst Buurtteams Amsterdam & Aanvullende ondersteuning Wmo 9 en 18 september 2019.
Transcript van de presentatie:

Presentatie Heertjes

Over Heertjes, Ontzorger in de praktijk Heertjes is een facilitair adviesbureau dat zich vooral richt op (para)medische groepspraktijken. Praktijken worden steeds groter, waardoor de behoefte aan het professioneel beheren van alle ondersteunende diensten groeit. Heertjes ondersteunt u bij het verbeteren van de kwaliteit, beoordeelt uw contracten en kijkt of deze marktconform zijn. Heertjes helpt u tot nieuwe overeenkomsten te komen met verbeteringen en vaak ook besparingen als resultaat.

De aandachtsgebieden van Heertjes  Afvalverwijdering  Automatisering  Beveiliging en brandbeveiliging  Energie  Gebouwonderhoud  Inkoopmanagement  Schoonmaakonderhoud  Telefonie (vast en mobiel)  Website (begeleiding)

Werkwijze  Kennismaking (telefonisch of op de praktijk)  Opdrachtverstrekking  Interview praktijkhouder/praktijkmanager  Rondgang binnen de praktijk (inventarisatie)  Verzamelen overeenkomsten en facturen  Uitwerken adviesrapport  Presentatie resultaten en bepalen vervolg

Succesverhalen "Bij de analyse heeft Heertjes onze huidige website bekeken en kwam tot de conclusie dat er veel te verbeteren valt. Doordat er uitgebreid gekeken werd naar alle verbeterpunten, kwam naar voren dat onze overeenkomst voor zoekwoordmarketing in combinatie met onze website helemaal geen zin had. Door dit op te zeggen en een nieuwe website te ontwikkelen op basis van de webrichtlijnen van de overheid, kunnen wij € 3.700,- per jaar besparen. Inmiddels begeleidt Heertjes dit traject en zal er over enige tijd een professionele website worden gelanceerd." Kim van Valkenburg, Praktijkmanager bij Dierenkliniek Europaplein Amsterdam:

Succesverhalen "Na een prettige kennismaking op de Dag van de Praktijkhouder (georganiseerd door Medisch Ondernemen) worden momenteel onze energiekosten, telefoonkosten, schoonmaak, groenonderhoud en andere zaken beoordeeld. We verwachten interessante resultaten en zijn tot nu toe bijzonder enthousiast. Dankzij Heertjes hebben wij ons namelijk al aangesloten bij Energie voor Praktijken, waardoor onze energie-inkoopkosten met 24% zullen dalen, oftewel bijna € 900,- op jaarbasis. Erg sympathiek is dat mijn huisadres ook mag deelnemen, dus ook daar ben ik voortaan verzekerd van een goed energiecontract. Frans Berkhout, Praktijkhouder bij Implantologie Amsterdam:

Succesverhalen De dienstverlening van leek Heertjes ons interessant om te noemen bij onze cliënten, maar omdat wij alleen tips willen geven waarvan onze relaties echt enthousiast worden, besloten wij eerst ons eigen kantoor onder de loep van Heertjes te leggen. Dit bleek een schot in de roos. Wij betaalden per jaar € 5.650,- aan afvalverwijdering en Heertjes liet ons weten dat het zonder kwaliteitsverlies ook voor € 1.332,- mogelijk is bij een betrouwbare organisatie. Helaas was onze overeenkomst kort geleden afgesloten en zou nog bijna vijf jaar doorlopen. Michael heeft echter de accountmanager op ons kantoor uitgenodigd voor een gesprek en wist te realiseren dat ons bestaande contract met terugwerkende kracht € 1.332,- per jaar zou gaan kosten. Dit bespaart ons € ,60! Mr. Robert Meijer, Vennoot en praktijkadviseur bij Raadgevers Kuijkhoven:

Kosten analyse De facilitaire analyse levert u de volgende kansen op:  het verbeteren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening  het analyseren van uw contracten op inhoud  beoordelen of contracten marktconform zijn Het resultaat is een advies welke verbeteringen en/of besparingen er mogelijk zijn. Uit de analyse volgt een totaalbedrag aan mogelijke besparingen per jaar. U kiest vooraf tussen twee mogelijkheden: 1.Op basis van ons uurtarief à € 99,- 2.No cure no pay: U betaalt het bedrag van de totaal gevonden besparingen van één jaar. Wij kunnen met trots melden dat wij bij al onze opdrachtgevers meer hebben bespaard dan dat de analyse heeft gekost. De terugverdientijd is in de meeste gevallen minder dan één jaar.

Hartelijk dank voor uw aandacht. U kunt uw vragen stellen via: