De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde."— Transcript van de presentatie:

1

2 De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde ERP software voor de bouw leggen wij de focus op processen die aansluiten op de praktijk. Veel bedrijven in de B&U en de GWW kiezen voor de totaaloplossing van Herke ICT Group. De gebruiker staat centraal, de techniek past zich aan.

3 Onze visie op de B & U De bouwbranche verandert, de verwachtingen van uw klant veranderen. De bedrijfsvoering wordt complexer en de verschillende delen van de keten integreren meer en meer. Dat vraagt om innovatie van uw onderneming. En om innovatie van de technologie. Herke heeft speciaal voor de bouw een totaaloplossing ontwikkeld die u in staat stelt op een nieuwe manier uw organisatie te runnen.

4 Onze oplossing BouwVision is een geïntegreerde totaaloplossing die alle bouwprocessen ondersteunt en met elkaar verbindt. De software werkt rolgebaseerd en is gebaseerd op Dynamics ERP, aangevuld met specifieke functies voor de bouw. De unieke kracht van BouwVision ligt in de gebruiks- vriendelijkheid. Ontdek BouwVision, bouwsoftware die werkt zoals u werkt.

5 Onze werkwijze Herke ICT Group is ‘inspired by technology’. Wij stellen technologie in dienst van uw organisatie. Speciaal voor de bouw ontwikkelden wij BouwVision, een totaaloplossing die alle bouwprocessen ondersteunt en met elkaar verbindt. Tijdens de implementatie passen wij uw gebruikersscherm aan op uw rol binnen de organisatie. Zo ziet u alleen díe onderdelen die u nodig hebt in uw dagelijkse werk.

6 Aannemingsbedrijf Ooijevaar werkt met Dynamics ERP Met circa 100 werknemers en een jaaromzet van 35 miljoen euro, is Aannemingsbedrijf Ooijevaar een betrouwbare partner als het gaat om de realisatie van renovatie-, restauratie- en nieuwbouwprojecten, alsmede onderhouds- en mutatiewerkzaamheden.

7 Bij Ooijevaar werken we al meer dan 10 jaar met Dynamics ERP. Onlangs zijn we overgestapt op de nieuwste, rolgebaseerde versie van de bouwsoftware. Wat was de aanleiding om een ERP systeem aan te schaffen?

8 Bouwprojecten worden complexer en de behoefte aan duurzaamheid en nauwe samenwerking binnen de keten wordt groter. Dat vraagt om een ERP oplossing die alle facetten van het bouwproces naadloos integreert. Welke oplossing biedt Dynamics ERP?

9 BouwVision ERP biedt ons een beter inzicht in onze kosten en opbrengsten, waardoor de faalkosten worden beperkt. Wat zijn de merkbare voordelen van Dynamics ERP?

10 Bent u tevreden over Dynamics ERP en waarom? Ja, zeker! De rolgebaseerde ERP software is nog overzichtelijker geworden, waardoor we effectiever en efficiënter kunnen werken.

11 Bezoekadres:Toermalijnstraat 8, 1812 RL Alkmaar Postadres:Toermalijnstraat 8, 1812 RL Alkmaar Telefoon:(072) 5 126 125 Fax:(072) 5 200 540 E-mail:erptv@bouwvision.nl URL website: www.bouwvision.nlwww.bouwvision.nl Contactpersoon: Karin Buzing Twitter account: @herkeictgroup Contact


Download ppt "De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde."

Verwante presentaties


Ads door Google