SJABLOON VOOR EEN SCHOOLREISJE

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Het maken van presentaties voor op de computer.
Advertisements

Inleiding tot inhoudsopgaven j Druk dan op F5 of klik op Diavoorstelling> Vanaf begin om de cursus te starten. Klik op de berichtenbalk op Bewerken inschakelen.
Werken met My-Mate Handleiding.
Powerpoint in de les Welkom Inleiding Christ Bosmans.
Een presentatie maken Les 2
Aan de slag met verbeelden Niet richten op de inhoud maar beelden toevoegen aan het denkproces Casus is jullie offerte: ‘Kleinere afstand tussen burger.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Een contactpersoon toevoegen Via uw lijst met contactpersonen kunt u gemakkelijker communiceren.
Basis vaardigheden PowerPoint
Wikiwijs.
Een bestaande presentatie gebruiken
Een bestaande presentatie gebruiken Computerwijs.
Zet de letters leesbaar rechtop en niet in spiegelbeeld. Plaats ze in de juiste volgorde (van links naar rechts). Zorg dat alles netjes op een rij staat.
Titel Ondertitel datum Probusclub Jan Adriaenszn Leeghwater.
Hoe maak ik een PowerPoint presentatie?
Trimester 2. Hfdst 1: e-Presentatie, master! e-Presentatie Met de hulp van Powerpoint gaan we leren hoe we een elektronische presentatie kan maken.
ARNHEM NAAM DATUM TITEL Voeg afbeelding in, klik rechts en kies Naar achtergrond, pas dan de tekst aan.
Opmerking: Deze brochure is ontworpen om te worden afgedrukt. Maak eerst een afdruk op gewoon papier om na te gaan of het document op de juiste positie.
Hoe maak je een presentatie die mensen kan overtuigen van jouw idee.
Sway.
Empedocles Griekenland 492 v C-432 v C wikipedia
Northwind traders Wie wij zijn Ondertitel brochure of bedrijfsslogan
TITEL.
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007-training
<naam van werkgroep>
Aristoteles Griekenland 384 v C v C wikipedia
Evangelista Torricelli
Sociaal media DESIGN BY TALHA.
Opmerking: U kunt deze sjabloon afdrukken als wandkalende r. U kunt de dia van een maand ook kopiëren en deze toevoegen aan uw eigen presentatie.
5 tips om eenvoudiger te werken
Digi(bord)boek project <titel project>
Titel van evenement Inleiding van evenement Subtitel van evenement
Amadeo Avogadro Italië wikipedia
Alfred Nobel Deze sjabloon kan worden gebruikt als beginbestand voor het presenteren van trainingsmateriaal aan een groep. Secties Klik met de rechtermuisknop.
Niels Bohr Denemarken wikipedia wikipedia
Titel van presentatie van training
Voorjaarssale met Fabrikam
Museum Bezoek Wat moet je in het museum doen om een week later een goede presentatie te kunnen geven?
Bedrijfsnaam Producten en services
Verzin een korte opvallende titel
Proces schema Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4 Stap 5
Hoofdstuk 4 Oefeningen Sjablonen en hoofddia’s Thema’s Hoofddia
Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Informatie-analyse 1: Er zijn veel manieren om een database te vullen
Uw bedrijfsbrochure Dit is een uitstekende plek voor een missieverklaring U kunt deze nieuwe professionele brochure gebruiken zoals hij nu is of u kunt.
Kennismakingsspellen
Titel van presentatie van training
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Indeling titeldia Subtitel.
Titel van trainingspresentatie
Je kunt het sommige mensen af en toe naar de zin maken…
Indeling titel met afbeeldingen
Welkom bij de nieuwe versie van PowerPoint
Titel van uw gebeurtenis
Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.
Aanwijzingen: Gebruik deze dia's en notities om uw project te maken.
Titel presentatie Ondertitel van de presentatie Oktober 2016.
Opdracht product-PP Maak een PowerPoint over een product naar keuzen.
Reflectie over leren Naam vak.
Ruilkaarten Een sjabloon waarmee leerlingen hun verzameling ruilkaarten van beroemdheden of locaties die bij een bepaald onderwerp horen, compleet kunnen.
Een terugblik Deze diavoorstelling is een geweldige terugblik voor uw leerlingen en hun ouders. U hebt deze diavoorstelling binnen enkele minuten ingericht,
Fotoalbum van familiereünie
HET GEBRUIK VAN DEZE SJABLOON
Klik hier om verder te lezen
<naam van kolonie>
Doel van oefening - het klinkt als en lijkt op
[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
te laten werken Vijf manieren om Outlook voor u Stijlvol ondertekenen
Sjabloon voor socialemedia-afbeelding
Presentatietitel Maak een titel aan die u publiek aanspreekt. U kunt dit ondertitelveld gebruiken voor een citaat of een scriptiestelling waaruit het belang.
H Pas dit vaandel aan met uw eigen bericht. Selecteer de letter en voeg uw eigen tekst toe. U kunt per dia één teken gebruiken.
Transcript van de presentatie:

SJABLOON VOOR EEN SCHOOLREISJE W O SJABLOON VOOR EEN SCHOOLREISJE Z Zo ontwerpt u een presentatie over een schoolreisje naar een bepaalde locatie, die andere leerlingen kunnen bekijken. Een sjabloon waarmee leerlingen een schoolreisje naar een bepaalde locatie kunnen maken en deze aan andere leerlingen kunnen presenteren. Bevat aanwijzingen voor de leerling over wat er op elke dia aan inhoud kan worden toegevoegd. 

AANWIJZINGEN: Een goed schoolreisje is niet alleen een reeks foto's AANWIJZINGEN: Een goed schoolreisje is niet alleen een reeks foto's. Zorg ervoor dat u goed weet wat het doel van het schoolreisje is. Wat is de gedachte achter het schoolreisje? Bekijk de volgende dia's Gebruik andere objecten Elke dia heeft een bepaald doel Kaarten Koppelingen Gebruik foto's en video's Houd het doel in uw achterhoofd terwijl u het schoolreisje vormgeeft Voeg feitjes toe Zet niet te veel tekst op uw dia’s Maak een presentatie die uw publiek niet alleen informeert, maar ook vermaakt.

Gebruik dit om de bestemming van het schoolreisje bekend te maken TITELDIA Gebruik dit om de bestemming van het schoolreisje bekend te maken

TITEL Voeg op deze lege dia een grote foto van de locatie van het schoolreisje toe. Deze dia moet de interesse van uw medeleerlingen wekken. Schrijf in het notitiegebied een pakkende inleiding over de reis waarop u iedereen vandaag meeneemt. Bijvoorbeeld: Astoria is een stad aan de kust van Oregon die een prominente rol speelt in de film 'The Goonies'. Vandaag brengen we vanuit onze school een bezoek aan Astoria...

EERSTE BELANGRIJKE FEIT OVER UW BEZOEK Gebruik deze dia om informatie toe te voegen over een belangrijk feit over de plek die u virtueel bezoekt. Maak een goede lijst met opsommingstekens. Voeg hier slechts enkele sleutelwoorden toe, zodat u niet van de dia gaat oplezen. U kunt ook een foto aan de dia toevoegen om interesse te wekken.

TWEEDE BELANGRIJKE FEIT OVER UW BEZOEK Gebruik deze dia om informatie toe te voegen over een ander belangrijk feit over de plek die u virtueel bezoekt. Maak nog een goede lijst met opsommingstekens. Voeg hier slechts enkele sleutelwoorden toe, zodat u niet van de dia gaat oplezen. U kunt ook een foto aan de dia toevoegen om interesse te wekken. U kunt deze dia ook dupliceren om nog meer informatie toe te voegen over de plek die u virtueel bezoekt. TWEEDE BELANGRIJKE FEIT OVER UW BEZOEK

VIDEO Zoek een video die de locatie die u virtueel bezoekt tot leven wekt. Voeg hier een beschrijving van de video toe.

1E BELANGRIJKE LOCATIE TIJDENS UW BEZOEK Voeg een afbeelding toe van een belangrijk onderdeel van uw virtuele schoolreisje. Vertel iets over de afbeelding. U kunt deze dia gebruiken voor tekst, afbeeldingen, vormen en tabellen om op verschillende manieren informatie toe te voegen. Dupliceer deze dia om nog meer afbeeldingen van belangrijke locaties van het bezoek toe te voegen.

TWEEDE BELANGRIJKE LOCATIE TIJDENS UW BEZOEK Voeg een afbeelding toe van een belangrijk onderdeel van uw virtuele schoolreisje. Vertel iets over de afbeelding. U kunt deze dia gebruiken voor tekst, afbeeldingen, vormen en tabellen om op verschillende manieren informatie toe te voegen. Dupliceer deze dia om nog meer afbeeldingen van belangrijke locaties van het bezoek toe te voegen.

LAATSTE DIA Rond uw presentatie af en voeg nog wat laatste opmerkingen, contactgegevens en referenties toe.

Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon Pas deze sjabloon aan Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon