De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven."— Transcript van de presentatie:

1 Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.
Welkom bij PowerPoint Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven.

2 Ontwerpen U hebt van het begin af aan toegang tot fraaie breedbeeldthema's die u gemakkelijk kunt aanpassen aan uw stijl. Voor elk thema hebt u de keuze uit allerlei kleurvarianten, die u kunt combineren. Nieuwe functies, zoals Vormen samenvoegen en een pipet voor het vinden van passende kleuren, bieden nieuwe mogelijkheden voor uw ontwerpen. Lijn uw lay-outs, foto's en diagrammen in enkele seconden perfect uit met behulp van uitlijningshulplijnen en slimme hulplijnen

3 Indruk maken De verbeterde weergave voor presentatoren bevat nieuwe hulpmiddelen die u nog meer controle geven. Met de nieuwe functie Automatisch uitbreiden worden direct de juiste instellingen voor u toegepast, zodat u zich kunt concentreren op wat u wilt zeggen in plaats van op de weergave. Inzoomen op dia's – Helpt de aandacht van uw publiek te vestigen op uw ideeën. U hoeft slechts te klikken om in te zoomen en uit te zoomen op een diagram, een grafiek of een afbeelding. Navigator – Een functie waarmee de gebruiker visueel door andere dia's kan bladeren zonder de diavoorstelling te verlaten. Uw publiek ziet alleen de dia die u presenteert.

4 Samenwerken Breng tegelijkertijd met anderen op andere pc's wijzigingen aan en voer gesprekken met behulp van verbeterde functies voor opmerkingen. Online delen is eenvoudig. Als uw publiek niet over PowerPoint beschikt, projecteert u het beeld gewoon in hun browser, met behulp van Online presenteren. Werk tegelijkertijd met anderen samen vanaf verschillende locaties, ongeacht of u PowerPoint op uw bureaublad gebruikt of de PowerPoint Web App.

5 Ontwerp intuïtief mooie presentaties, deel gemakkelijk informatie, werk samen met anderen en maak een professionele indruk met geavanceerde presentatiehulpmiddelen. PowerPoint 2013 In Slide Show mode, click the arrow to enter the PowerPoint Getting Started Center. Bezoek het PowerPoint Getting Started Center voor meer informatie (Klik in de modus Diavoorstelling op de pijl)


Download ppt "Gemakkelijk en probleemloos mooie presentaties ontwerpen en geven."

Verwante presentaties


Ads door Google