De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zet de letters leesbaar rechtop en niet in spiegelbeeld. Plaats ze in de juiste volgorde (van links naar rechts). Zorg dat alles netjes op een rij staat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zet de letters leesbaar rechtop en niet in spiegelbeeld. Plaats ze in de juiste volgorde (van links naar rechts). Zorg dat alles netjes op een rij staat."— Transcript van de presentatie:

1 Zet de letters leesbaar rechtop en niet in spiegelbeeld. Plaats ze in de juiste volgorde (van links naar rechts). Zorg dat alles netjes op een rij staat.

2 Rangschik de objecten van deze dia. Zet de letters in de juiste volgorde en een zelfde onderlinge afstand in een cirkel (rechtsdraaiend). Geef elke letter een andere kleur. A E D C B F

3 1 2 3 45 6789 10 Combineer de getal soorten op deze dia met elkaar (romeins en 10 delig) en zet ze in de volgorde van hoog naar laag.

4 Pas één thema toe voor de hele presentatie. Kies een thema dat rustig overkomt bij “Ontwerpen”.

5 Stel de gewenste presentatie volgorde op de dia’s in. Zorg dat de letters en getallen op de dia’s in de juiste volgorde één voor één verschijnen. Gebruik “Animaties” en dan “Animatie toevoegen”. (wel het Griekse en Romeinse getal combineren) (de getallen van hoog naar laag laten verschijnen)

6 Stel de juiste presentatie volgorde en overgang van de dia’s in. Eerst de dia met cijfers en dan de dia’s met letters! Zorg dat elke dia een andere fraaie overgang krijgt.

7 Voeg een eerste dia toe en zet daarop je naam.

8 Zorg dat alles op alle dia’s goed te lezen is. Verwijder overbodige tekst van de uitleg. Verwijder de laatste dia’s met uitleg.

9 Lever de presentatie in op moodle bij 7.12 ICT 3 werken met office bij Opdracht Power Point


Download ppt "Zet de letters leesbaar rechtop en niet in spiegelbeeld. Plaats ze in de juiste volgorde (van links naar rechts). Zorg dat alles netjes op een rij staat."

Verwante presentaties


Ads door Google