De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker."— Transcript van de presentatie:

1 Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker aan de slag. Als je op een tekstvak of een afbeelding klikt en deze vasthoudt, kun je deze naar de door jou gewenste plek slepen. Op die manier kun je ook de volgorde van de afzonderlijke pagina’s wijzigen. Zo creëer je een vloeiend beeld van de tijd waarin je verhaal zich afspeelt. In dit document vind je een x-aantal lege pagina’s die je kunt ‘vullen’. Verder heb ik aan deze module een voorbeeld-presentatie toegevoegd, zodat je zelf kunt beoordelen of jou helpt in je creatieve proces.

2 Onderwerp

3 Onderwerp

4 Onderwerp

5 Onderwerp

6 Onderwerp

7 Onderwerp

8 Onderwerp

9 Onderwerp

10 Onderwerp

11 Onderwerp

12 Onderwerp

13 Onderwerp

14 Onderwerp

15 Onderwerp

16 Onderwerp


Download ppt "Introductie Powerpoint biedt je allerlei mogelijkheden om een tijdsbeeld te presenteren met tekst, muziek, beeld en video. Klik op ‘Invoegen’ en ga lekker."

Verwante presentaties


Ads door Google