De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een terugblik Deze diavoorstelling is een geweldige terugblik voor uw leerlingen en hun ouders. U hebt deze diavoorstelling binnen enkele minuten ingericht,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een terugblik Deze diavoorstelling is een geweldige terugblik voor uw leerlingen en hun ouders. U hebt deze diavoorstelling binnen enkele minuten ingericht,"— Transcript van de presentatie:

1 Een terugblik Deze diavoorstelling is een geweldige terugblik voor uw leerlingen en hun ouders. U hebt deze diavoorstelling binnen enkele minuten ingericht, maar de herinneringen blijven voor eeuwig voortduren.

2 Zo zijn we begonnen: De eerste dag
We hebben gelachen, gehuild en genoten. Voeg foto's van de eerste schooldagen of -weken toe. Voeg uitspraken van leerlingen van de eerste schooldag toe, als u die hebt.

3 Herfstpret* Voeg afbeeldingen van het eerste semester toe.
Bijvoorbeeld afbeeldingen van leerlingen die samenwerken, lezen of schilderen. *Verander in 'Lentepret' voor het zuidelijk halfrond. Voeg afbeeldingen van het eerste semester toe. Leerlingen die samenwerken, leerlingen die lezen, leerlingen die aan projecten werken enzovoort.

4 Wintertijd* Voeg hier afbeeldingen toe van werken van leerlingen.
Deze dia is uiterst geschikt voor een collage van werken van leerlingen. *Verander in 'Zomertijd' voor het zuidelijk halfrond. Voeg hier foto's van werken van studenten toe, zoals projecten die ze hebben gemaakt. Een fotocollage is aanbevolen.

5 Lentekriebels* Voeg in deze sectie een afbeelding toe van een activiteit in de buitenlucht. Voeg afbeeldingen van verjaardagsfeestjes toe. *Verander in 'Herfst' voor het zuidelijk halfrond.

6 Uitstapjes* Stel een lijst op van uitstapjes die u het afgelopen jaar hebt gemaakt. Neem ook digitale uitstapjes (bijvoorbeeld via Skype) op. Als u digitale uitstapjes hebt gemaakt, voegt u verhalen van leerlingen toe over wat ze ervan vonden. Voeg foto's van de uitstapjes toe, of een anekdote van een opmerkelijke gebeurtenis. *Uitstapjes met school

7 Speciale gasten Noem onder anderen bezoekers van de carrièredag, vrijwilligers, klassenhelpers en gastsprekers die het afgelopen jaar uw klas hebben bezocht of die met uw klas hebben samengewerkt. *Uitstapjes met school

8 Onderscheidingen Deze dia is uiterst geschikt om de onderscheidingen die uw leerlingen hebben ontvangen, te presenteren. Leerlingen van de maand, ontvangen literatuur- of wiskundeprijzen of bijzonder vrijwilligerswerk dat ze hebben verricht. Neem ook sportprijzen op, of andere gevallen waarin leerlingen hun betrokkenheid hebben bewezen. *Uitstapjes met school

9 Het jaar is bijna voorbij
Voeg een collage toe van foto's van het einde van het jaar. Gebruik groepsfoto's, foto's van uitreikingen, afstudeerfeesten enzovoort. *Uitstapjes met school Voeg hier wat laatste uitspraken van leerlingen toe.

10 Gefeliciteerd iedereen!
Voeg op deze dia een foto van uzelf toe waarop u al uw geweldige leerlingen toelacht. *Uitstapjes met school Gefeliciteerd iedereen!

11 Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon
Pas deze sjabloon aan Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon


Download ppt "Een terugblik Deze diavoorstelling is een geweldige terugblik voor uw leerlingen en hun ouders. U hebt deze diavoorstelling binnen enkele minuten ingericht,"

Verwante presentaties


Ads door Google