De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]

Verwante presentaties


Presentatie over: "[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]"— Transcript van de presentatie:

1 [Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
Tip: Gebruik afbeeldingen om de toonzetting van de toespraak in te stellen. [Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in] Wees specifiek en direct in de titel. Gebruik de subtitel voor de specifieke context van de toespraak. -Het doel is om de aandacht van het publiek te trekken, door te starten met een aanhalingsteken, een opzienbarende statistiek, of een feit. Het is niet nodig om deze aandachtstrekker op een dia te zetten. [Voer de ondertitel van de toespraak hier in]

2 Titel van overtuigende toespraak [Gebruik de exacte titel uit de titeldia.]
Tip: Houd de achtergrondinformatie beknopt, het publiek houdt de aandacht niet bij de toespraak en de PowerPoint als er teveel tekst is. Achtergrondinformatie [detail #1 hier invoeren] [detail #2 hier invoeren] [detail #3 hier invoeren] [detail #4 hier invoeren] [detail #5 hier invoeren] [Gebruik deze ruimte om een afbeelding te plaatsen die de hoofdgedachte van de toespraak het beste weergeeft] Gebruik achtergrondpunten voor het plaatsen van niet algemeen bekende informatie, of dat het publiek de context van de toespraak moet begrijpen. -Lees deze belangrijke punten niet voor uit de PowerPoint. Ga in plaats daarvan in op deze punten tijdens uw toespraak.

3 [Stelling scriptie hier invoeren]
Tip: De stelling moeten duidelijk en krachtig zijn. Gebruik krachtige afbeeldingen als achtergrond of een accent om de stelling van de scriptie te versterken. [Stelling scriptie hier invoeren] Wijs de hele dia toe aan de stelling van de scriptie. Het is de reden waarom de toespraak wordt weergegeven. Gebruik deze tijd om de drie belangrijkste punten van de toespraak (dia's 4,5,6) als een overzicht van de richting van de toespraak te onthullen: - [Eerste belangrijke punt hier invoeren] - [Tweede belangrijke punt hier invoeren] - [Derde belangrijke punt hier invoeren] Zorg ervoor dat u overstapt naar het eerste belangrijke punt en de volgende dia.

4 [Eerste belangrijkste punt hier invoeren]
[Bewijs ter ondersteuning van het eerste belangrijke punt invoeren] [gebruik deze ruimte om een afbeelding te plaatsen die de hoofdgedachte van punt #1 het beste weergeeft] De titel van het eerste belangrijke punt moet duidelijk en beknopt zijn. Elk stukje bewijs moet worden samengevat zodat het duidelijk is en goed geciteerd kan worden. Lees de verschillende onderdelen van bewijs niet gewoon door, maar ga er dieper op in, indien nodig. [notities invoeren voor verdere uitleg] Zorg ervoor dat u overstapt naar het eerste belangrijke punt en de volgende dia. Tip: Het lettertype en de grootte die worden gebruikt in een PowerPoint-presentatie moeten duidelijk en groot genoeg zijn, zodat het publiek het eenvoudig kan bekijken en lezen. Houd de afstand tussen het publiek en het presentatiescherm in gedachten.

5 [Tweede belangrijke punt hier invoeren]
[Bewijs ter ondersteuning van het tweede belangrijke punt invoeren] [gebruik deze ruimte om een afbeelding te plaatsen die de hoofdgedachte van punt #2 het beste weergeeft] De titel van het tweede belangrijke punt moet duidelijk en beknopt zijn. Elk stukje bewijs moet worden samengevat zodat het duidelijk is en goed geciteerd kan worden. Lees de verschillende onderdelen van bewijs niet gewoon door, maar ga er dieper op in, indien nodig. [notities invoeren voor verdere uitleg] Zorg ervoor dat u overstapt naar het derde belangrijke punt en de volgende dia. Tip: Misschien is het een goed idee om een dia toe te voegen tussen de belangrijkste punten met afbeeldingen of video om de belangrijkste punten verder te behandelen.

6 [Derde belangrijke punt hier invoeren]
[Gebruik deze ruimte om een afbeelding te plaatsen die de hoofdgedachte van punt #3 het beste weergeeft] [Derde belangrijke punt hier invoeren] Tip: Oefen de toespraak vaak genoeg zodat timing en overgangen natuurlijk worden. [Bewijs ter ondersteuning van het derde belangrijke punt invoeren] De titel van het derde belangrijke punt moet duidelijk en beknopt zijn. Elk stukje bewijs moet worden samengevat zodat het duidelijk is en goed geciteerd kan worden. Lees de verschillende onderdelen van bewijs niet gewoon door, maar ga er dieper op in, indien nodig. [notities invoeren voor verdere uitleg] Zorg ervoor dat u overstapt naar het tegenargument en de volgende dia.

7 [Tegenargument hier invoeren]
[Bewijs voor het onderwerp hier invoeren] Het tegenargument moet het meest voorkomende argument voor het onderwerp zijn. Het doel van deze dia is om het tegenargument zodanig te behandelen zodat het het oorspronkelijke onderwerp versterkt. Vergeet niet om elk stukje bewijs over het onderwerp te behandelen. Terwijl u elk stukje bewijs behandelt op de tekst op de dia. Vergeet niet om over te stappen naar de laatste dia, de actiestap. Tip: Voeg een eindanimatie toe aan elk van deze punten bij het onderwerp dat wordt afgespeeld terwijl u ze behandelt. Bijvoorbeeld, Verdwijnen, zodat het bewijs verdwijnt na de behandeling van het tegenargument.

8 [De actiestap hier invoeren]
[Gebruik deze ruimte om een afbeelding te plaatsen die de hoofdgedachte van de actiestap het beste weergeeft] Tip: Als de tijd en de opmaak het toelaten is het mogelijk een goed idee om een andere dia voor vragen toe te voegen. Dat kan zo simpel zijn als een titel met de tekst 'Vragen'? De actiestap bestaat uit wat het publiek zou moeten doen of vinden van het onderwerp. Dit moet een zin zijn die goed is omschreven en bedacht. Het mag ook de stelling van de scriptie zijn herschreven als actie. Het doel van deze dia is om het publiek een duidelijke boodschap achter te laten zodat ze weten wat ze moeten doen of denken aan het eind van de toespraak. Misschien is het een goed idee om te eindigen met een krachtig citaat of afbeelding. [De actiestap hier invoeren]

9 Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon
Pas deze sjabloon aan Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon


Download ppt "[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]"

Verwante presentaties


Ads door Google