De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ruilkaarten Een sjabloon waarmee leerlingen hun verzameling ruilkaarten van beroemdheden of locaties die bij een bepaald onderwerp horen, compleet kunnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ruilkaarten Een sjabloon waarmee leerlingen hun verzameling ruilkaarten van beroemdheden of locaties die bij een bepaald onderwerp horen, compleet kunnen."— Transcript van de presentatie:

1 Ruilkaarten Een sjabloon waarmee leerlingen hun verzameling ruilkaarten van beroemdheden of locaties die bij een bepaald onderwerp horen, compleet kunnen maken.

2 Aanwijzingen Elke dia bevat ruimte voor verschillende typen inhoud. Gebruik de diasjabloon die het best bij uw project past. Leid uw presentatie in met een titeldia of titelkaart, zodat u open kaart speelt met uw publiek.

3 Titeldia

4 VOEG HIER DE NAAM VAN DE PERSOON/PLAATS TOE
Voeg hier een beschrijving van de persoon of plaats toe. Stel de beschrijving op in uw eigen woorden. Voeg ook een bijschrift toe voor de afbeelding. Een bijschrift bevat een duidelijke, kloppende en interessante omschrijving van de afbeelding. Beschrijf de belangrijkste persoon op de foto. Wees specifiek en zorg ervoor dat het label klopt. Voeg altijd een bronvermelding toe. Voeg uw afbeelding toe in het vak rechts <Voeg hier een bijschrift toe>

5 Gebruik deze dia als u meer inhoud nodig hebt
Voeg hier een korte beschrijving toe Voeg hier meer informatie toe, indien nodig

6 Laatste dia Voeg hier nog wat opmerkingen toe of rond de presentatie af

7 Wie is wie in de burgerrechtenbeweging
Dit is een voorbeeld

8 Martin Luther King, Jr. Dominee van Dexter Avenue Baptist Church Kiesrechtcampagne Niet-gewelddadige leider van de burgerrechtenbeweging Vermoord in 1968 Beroemde speech 'I have a dream' Kreeg postuum de Presidential Medal of Freedom en de Congressional Gold Medal uitgereikt Martin Luther King, Jr. Deze dag is in diverse steden en staten in 1971 als feestdag vastgesteld, en in 1986 als nationale feestdag.

9 John F. Kennedy 1917-1963 President van de Verenigde Staten, 1961-1963
'Champion of Freedom' Fervent voorvechter van burgerrechten Vermoord in 1963

10 Laatste dia Voeg hier nog wat opmerkingen toe of rond de presentatie af

11 Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon
Pas deze sjabloon aan Bewerkinstructies en feedback voor sjabloon


Download ppt "Ruilkaarten Een sjabloon waarmee leerlingen hun verzameling ruilkaarten van beroemdheden of locaties die bij een bepaald onderwerp horen, compleet kunnen."

Verwante presentaties


Ads door Google