Examen SPL kerntaak 2 VM en AMI

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
De Altijd meteen aan de slag
Advertisements

Hoofdstuk 5 Verkooptraject
Gegevens/Informatie/Kennis
10 tips voor een gouden start Groeitips
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Van, voor én door het onderwijs.
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
EDSO Software Digitale KCEGids EDSO Software.
Werkveldtraining 26 september 2013
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
Online Marketing in het MBO “SEO, dat kun je zelf!”
Wat is Pearson XTRA? De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
MEDMEC02 – periode 1 – jaar 1 Creative Tools VAKGROEP MEDIA EN CREATIVITEIT Mail: Aanwezig: di/wo/do/vr Lokaal: PH Elske Revelman de.
MEDMEC02 – periode 1 – jaar 1 Creative Tools
Marketing theorie Week 1 To do Opzet & doelstellingen periode 1 Onderwerp week 1.
Van, voor én door het onderwijs.
Beoordelingssystematiek als motor voor flexibilisering beroepsonderwijs CompetentCity 2008 Jan Gerritsen.
Van, voor én door het onderwijs.
Acquisitie.
Noor Klinkenberg 7 april 2011
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
De nieuwe studiewebsites van Pearson Benelux Vergroot je kennis met behulp van gevarieerd studie- en oefenmateriaal Wat is Pearson.
Stagevoorlichting Taal- en cultuurstudies 7 april 2010.
Instructie eBook Pack via ELO.
Online informatie zoeken via de bibliotheekwebsite Demo Nyenrode bibliotheek.
Werken in een arbeidsorganisatie H2 Werkhouding Assistent verkoopmedewerker.
Leidinggeven H9 Opleidingsplan Logistiek supervisor.
Docent: Ans Sarianamual - oktober 2014
Sales H4 Onderhandelen en offreren
Medmec04 Engagement.
Etalage Domotica. Afspraak met de klant maken Bereid samen het telefoongesprek voor. Voer het telefoongesprek Juiste toon spreken, duidelijk en verstaanbaar.
?.
Project doorstromen in competentiegericht leren en opleiden VMBO MBO
Docentinstructie: Het is aan te bevelen de eerste dia’s klassikaal te tonen en met uitleg te bespreken. Als na zes dia’s een korte demo van Celsius/Fahrenheit.
Bron: Baarda, B. (2014). Dit is onderzoek!. Wat is een theoretisch kader? ‘Een theoretisch kader is een overzicht van bestaande kennis en inzichten over.
Office online woensdag 21 oktober Office Online Wat is office online? Via online webservices gebruik maken van kantoor toepassingen Wie bieden deze.
Basisboek Marketing Hoofdstuk 14 Personeel. Paragraaf 14.1: Personeel en product (1) Personeel = visitekaartje van het bedrijf Eisen aan personeel klantgericht.
Niets is wat het lijkt. 3T 4T 2T 5T 6T 1T 3T 4T 2T 5T 6T1T tijd ?
Hoe is de vaststellingscommissie georganiseerd? Er is één centrale vaststellingscommissie. De vaststellingscommissie heeft een aantal benoemde leden. Iedere.
Examenzaken 16 februari 2016 klas 2 Deze PowerPoint heeft alleen betrekking op het examen bij het Groene Lyceum en algemene examenzaken.
De nieuwe studente krijgen in hun opleiding te maken met keuzedelen. Hoe ziet het keuzeproces van de student eruit? Wat zijn belangrijke momenten in het.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
3HA1b CSV: afdeling Handel & Administratie ROC A12: opleiding Verkoper en Logistiek medewerker.
Marktonderzoek © 2011 | Noordhoff Uitgevers bv MARKTONDERZOEK Schooljaar Kennistentamen onderdeel van management accounting Leerwerktaak statistiek.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.
K LIK OP DE KNOP VOOR MEER INFORMATIE. NSE: In samenwerking met de FSR onderzoekt de JB, naar aanleiding van de Nationale Studenten Enquete, hoe de werkplekvoorzieningen.
Kerntaak 1 Openbaar Bestuur Harrie Rietman Giel Pollemans Docentendag Juridisch 16 januari 2015.
Uitleg Supersaas en regels examen
Nieuw beroepsgericht examenprogramma vmbo en Zorgpact

Succesfactoren voor werk Motivatie, kennis en vaardigheden
Aan de slag.
Les 4 De Docent: Voorbereiden op de les.
Verkopen Les 3 Niveau 4.
Betrouwbaarheid van informatiebronnen
Periode 4 – IBS 3 De gezonde kantine
Ondernemerschap Jullie zijn gestart aan het laatste studiejaar en met nog een paar maanden te gaan komt een diploma steeds dichterbij. Om dit diploma te.
Ontvangt en verwerkt goederen
Examen SPL kerntaak 3 CM JAM
Examen SPL kerntaak 2 Periode 7 Marketing.
Examen SPL kerntaak 3 Periode 7 Marketing.
Examen SPL kerntaak 1 Periode 7 Marketing.
Examen SPL kerntaak 1 Periode 7 Marketing.
department Educational studies
Biljart Score Bord - korte gebruiksaanwijzing
Examen SPL kerntaak 2 Periode 7 Marketing.
Ouderavond leerjaar 3 Centraal Deel 1 Centraal Deel 2 de mentor
Transcript van de presentatie:

Examen SPL kerntaak 2 VM en AMI Bedrijf dat centraal staat Magazijn en kantoor inrichting Periode 7 Marketing

Examenproject: vaardigheden laten zien! Kerntaak 2: Voert het verkooptraject uit Werkprocessen Bereidt het verkooptraject voor. Acquireert klanten/opdrachten Voert verkoopgesprekken Doet een aanbod met prijsberekening Verzorgt het (interne) ordertraject Branche : Bedrijf Gerritsen. Handelsbedrijf in bedrijf- en magazijn inrichting AMI Opdrachten: Vraag vanuit een prospect in Italië om informatie over een RVS keuken (AMI)  acquisitiegesprek Verkoopgesprek met een Belgische klant Prijsofferte en onderhandeling Order ontvangen en ordertraject doorlopen VM Opdrachten: 1. Benaderen prospect voor acquisitiegesprek omtrent magazijnstellingen Verkoopgesprek voeren met kunstuitleen met behulp van museumartikelen Verkoopmedewerker ondersteunen bij de voorbereiding van een verkoopgesprek Maken van een offerte voor kunstuitleen en bewaken van een ordertraject

Randvoorwaarden Account hebben aangemaakt bij SPL. Gebruik hetzelfde wachtwoord als voor je schoolmail! Printtegoed vooraf regelen!!! Vooraf een keer printen met inloggen doen we met de klas Op alle producten moet je naam en klas staan in de voetnoot. Geen briefjes met vooraf gemaakte aantekeningen. Geen telefoons/horloges! Op tijd! Aanwezig 8:50 (afspraak 2018). Om 9:00 starten we, na 9:00 geen deelname meer! Houd je aan de inlevertijd. Geen andere websites/bronnen dan aangegeven. Altijd bij de uitwerking oorspronkelijke bron vermelden.

https://www. stichtingpraktijkleren https://www.stichtingpraktijkleren.nl/examenopdrachten/gerritsen-solutions/

Vestigingsmanager info VM AMI: Bestudeer de documenten in de bibliotheek https://www.stichtingpraktijkleren.nl/examenopdrachten/gerritsen-solutions/bibliotheek/formats/ Een aantal documenten uit de bibliotheek zul je moeten gebruiken tijdens het projectexamen. Bestudeer deze documenten, zodat je deze vlot kan toepassen.

Vooronderzoek (situatieanalyse) OEFENPROJECT via: https://www.stichtingpraktijkleren.nl/beroepsprojecten/gerritsen-kt2/taken/taak-1/ Vooronderzoek (situatieanalyse) Rechtsbovenin via opdrachten kom je op dit scherm. Bij kerntaak 2 vind je eventueel een oefenproject en informatiebronnen die je kunt gebruiken voor de externe analyse! Bestudeer dit! Ga dit bestuderen!

Hier vind je het oefenproject Onder taak 1 t/m 16 vind je relevante opdrachten om te oefenen. Hier vind je het oefenproject

Tref voorbereiding voor je examen (zie randvoorwaarden sheet 3!) Verdiep je in Gerritsen, onderzoek de site en bronnen en maak bijvoorbeeld al een offerte of gespreksvoorbereiding om de informatie te oefenen en tot je te kunnen nemen. Verdiep je in de kennis die je moet hebben (zie sheet 1 en 2) Verdiep je in overige vaardigheden die je moet beheersen in Office: Voettekst Voetnoot Werken met de documenten uit de bibliotheek Notitie schrijven 13-1-2019