De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal."— Transcript van de presentatie:

1 Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal

2 Stap 1/7 Log in op je ELO/schoolportaal. Hierin vind je een link naar het eBook Pack. Staat de link naar het eBook Pack niet in je ELO/schoolportaal? Neem contact op met je docent of met de beheerder van de ELO/schoolportaal op jouw school. Gebruik je Magister of N@tschool als ELO? Ga voor stap 1 t/m 3 naar een vaste pc of laptop en voer deze stappen uit in de browser van deze pc of laptop. Gebruikers van andere ELO’s kunnen deze stappen ook in de browser van hun tablet uitvoeren.

3 Stap 2/7 Klik op de link naar het eBook Pack.

4 Stap 3/7 Op het scherm dat je nu te zien krijgt moet je een account (gebruikersnaam en wachtwoord) voor apps van Malmberg aanmaken. Dit scherm krijg je alleen te zien de eerste maal als je een eBook Pack boek activeert. Bij alle volgende boeken wordt dit scherm overgeslagen.

5 Stap 4/7 Download eBook Pack op je tablet (via de App Store met je iTunes gegevens).

6 Stap 5/7 Open de app van het eBook Pack op je tablet.

7 Stap 6/7 Open de app van het eBook Pack en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor de apps die je bij stap 3 hebt aangemaakt.

8 Stap 7/7 Je ziet de boeken die je geactiveerd hebt klaarstaan in de bibliotheek van het eBook Pack! Door op de knop downloaden te klikken wordt het boek op je tablet gedownload en kun je met je boek gaan werken.

9 Een volgende keer inloggen op eBookPack: Als je een volgende keer wilt inloggen op eBookPack kun je rechtstreeks naar de app op je tablet gaan. Het is niet nodig om opnieuw in te loggen. De boeken die je eerder hebt gedownload hebt blijven op je tablet staan. Indien je bij de instellingen toch bent uitgelogd, kun je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt aangemaakt bij stap 3. De boeken moet je dan wel opnieuw downloaden.

10 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan? Vraag je docent om hulp.

11


Download ppt "Stappenplan Toegang tot eBook Pack via ELO/schoolportaal."

Verwante presentaties


Ads door Google