De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)"— Transcript van de presentatie:

1 Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)

2 Activeringscode Je hebt van je docent een activeringscode voor eBook Pack gekregen:

3 Inloggen Ga naar www.inloggenvo.malmberg.nl en klik aan de rechterzijde onder ‘Direct Doen’ op Inloggen via Entree.www.inloggenvo.malmberg.nl Let op: Ben je op dit moment ingelogd op de ELO (elektronische leeromgeving) van jouw school? Log dan eerst uit voor je verder gaat.

4 Aanmaken Entree-account Je komt op de inlogpagina van Entree. Let op: heb je al een Entree-account, sla deze stap over! Wanneer je nog geen Entree-account hebt, kun je deze aanmaken via onderstaande stappen: Klik op ‘Maak een Entree-account aan’ Doorloop de stappen 1 t/m 5 Let op: om je account definitief te activeren, ontvang je een activatielink op het door de leerling opgegeven e-mailadres!

5 Inloggen via Entree-account 1. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord* in 2. Klik op de groene knop ‘Inloggen’ * Door op de link ‘wachtwoord vergeten’ te klikken, kun je je gebruikersnaam en/of wachtwoord opvragen.

6 Startpagina Malmberg Je bent nu ingelogd op de startpagina van Malmberg. Klik op ‘activeringscode toevoegen’ om je eBook Pack te activeren.

7 Licentie geactiveerd De geactiveerde licentie voor het eBook Pack staat nu in het overzicht. Klik Naar de beheerpagina.

8 App account aanmaken Op het scherm waar je nu terecht komt moet je een account (gebruikersnaam en wachtwoord) voor apps van Malmberg aanmaken. Dit scherm krijg je alleen te zien de eerste maal als je een eBook Pack boek activeert. Bij alle volgende boeken wordt dit scherm overgeslagen. Tip: gebruik hier dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als bij je Entree-account. Dan hoef je maar één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden!

9 Instructies Volg de instructies op de pagina.

10 Downloaden eBook Pack app Download eBook Pack op je tablet (via de de Play Store met je Google gegevens). Zoek in de Play Store op ‘Malmberg’ of ‘eBook Pack’

11 Openen app Open de app van het eBook Pack op je tablet.

12 Inloggen op de app Open de app van het eBook Pack en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor de apps.

13 Boek(en) downloaden Je ziet de boeken die je geactiveerd hebt klaarstaan in de bibliotheek van het eBook Pack! Door op de knop downloaden te klikken wordt het boek op je tablet gedownload en kun je met je boek gaan werken.

14 Volgende keer inloggen op eBook Pack Als je een volgende keer wilt inloggen op eBook Pack kun je rechtstreeks naar de app op je tablet gaan. Het is niet nodig om opnieuw in te loggen. De boeken die je eerder hebt gedownload hebt blijven op je tablet staan. Indien je bij de instellingen toch bent uitgelogd kun je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt aangemaakt. De boeken moet je dan wel opnieuw downloaden.

15 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan? Vraag je docent om hulp.

16


Download ppt "Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)"

Verwante presentaties


Ads door Google