mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft;

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Ik wens je De kracht van god.
Advertisements

Lied 328:1-3 1 Here Jezus, om uw woord zijn wij hier bijeengekomen. Laat in 't hart dat naar U hoort uw genade binnenstromen. Heilig ons, dat wij U geven.
Welkom WELKOM. 'Sterven is het uitdoven van een lamp, niet de vernietiging van het licht.'
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspronkelijke titel: The King of love (The King has come) © 1997 Kingsway's Thankyou Music/2000.
Voorganger: Ds. A. Verbree Sing-inn voor de dienst Votum en Zegengroet
ONZE HERDER GAAT VOOROP IN 2008
Jezus verliest de liefde van mensen
Votum en Zegengroet Zingen: Psalm 27: 2, 3 Gebed
Medewerkers voor de “Goed voor elkaar” activiteiten voor de basisschoolkinderen uit groep 1-4.  19 september “Filmmiddag” vanaf 14:45 uur  26 september.
Ik wandel in het licht met Jezus, het donk're dal ligt achter mij,
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM OP TOV! Maak het verschil…….
Check morgen weer: !!! Welkom op TOV! Check morgen weer: !!!
Werken bij Krusada op Bonaire
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Welkom op TOV!.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Zing voor de Heer een nieuw lied, vertel iedereen hoe groot Hij is!
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Een brandend hart.
Komt allen tezamen!.
AAN UW TAFEL.
Welkom Kerstnachtdienst 2014.
Welkom op TOV!.
Startdia Klik om naar de volgende dia te gaan..
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 134 Na de zegen Gz. 81: 1,2,3,4,7 Schriftlezing & tekst: Johannes 1: 1-18.
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Volg Jezus en vind rust Kies heden Wie je wilt dienen!
Samen in de Naam van Jezus - Kerst 2015
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan Na de zegen zingen we Gz. 133: 1, 2, 3 Schriftlezing: Openbaring 2: 1-7.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
Brengen we elkaar aan de voet van het kruis? Door licht en warmte gaat de bloem open Zo gaat ons hart ook open door het licht en de liefde van God.
Zonde = ‘je doel missen’ Je wilt het doel toch niet missen?
We lezen uit bijbel gewone taal: Johannes 15: Johannes 4: 7-21 De preek gaat over 1 Johannes 4: 19 Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Hartelijk welkom in deze ochtenddienst Thema ‘goede buren’ Met medewerking van kring Huissen en band. In samenwerking met Matthijs Glastra en Jan Rietveld.
Voorganger:Ds C. Hendriksen Welkom in deze dienst Schriftlezing:1 Johannes 2: 18 – 28.
Is het mistig in je leven, waardoor je het licht van God niet herkent? Matthijn Buwalda herkende in de mist het beeld dat hij van God had. Zijn zoontje.
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Aswoensdag.
Kort doopformulier voor de kinderdoop
Wilkin van de Kamp schrijft: ‘De Bijbel leert ons dat er een geestelijke oorlog aan de gang is en dat uw denken het slagveld is! Al uw gedachten.
Heb je de goede Herder al nodig? Waarom?
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
A presentation by Booker
Welkom kinder- dienst Biddag 2017 Bidden tot de ONBEKENDE GOD X.
Waar moet je op letten in deze loopbaan?
1.
Welkom in deze kerkdienst Goede Vrijdag 2017 voorganger: Ds. D
Wat geven we kinderen mee?
Leven uit de ware Wijnstok door liefde en geloof
WELKOM.
Johannes 3:16 (NBV) God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
Onverschilligheid.
Juntos Contigo heeft een nieuwe Website!
Gebed. ‘Lessen in gebed’ Thema’s: vergeving, voorziening, opdracht, leiding, gebed, relatie.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. M Dubbelman
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
“Jouw plek in de wereld”
Hoe is uw naam, waar zijt Gij te vinden?
Prediking zondag 16 september 2018
(solo) Hoe is Uw naam, waar zijt Gij te vinden? Eeuwige God,
Welkom in deze zangdienst
de waarheid die mij leidt.
Pastorale namiddag.
Transcript van de presentatie:

mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft; Belijdenis - Sela U bent de God die roept, mijn hart en leven zoekt, die mij gevonden heeft; het eeuwig leven geeft. Als aan U toegewijd, mijn hart en mond belijdt: Ja, Jezus is mijn Heer; dan kniel ik voor U neer.

opgedragen om mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, Dia 2. – tekst: Hans Maat Ik heb jou gekozen, opgedragen om mijn weg te gaan. In Mij blijvend vrucht te dragen, ga dan in mijn Naam. Heer, wij zeggen ja en amen, brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen; Jezus onze Heer.

Mijn Jezus, geef mij kracht, als ik uw hulp verwacht; Dia 3. Mijn Jezus, geef mij kracht, als ik uw hulp verwacht; voltooi in mij uw werk en maak in zwakheid sterk. Als U mijn wegen leidt, in moeite en in strijd, houd ik gelovig stand; Heer, neem me bij de hand.

Blijf in mijn liefde, alle dagen; in liefde voor elkaar. Dia 4 Blijf in mijn liefde, alle dagen; in liefde voor elkaar. Wat je de Vader ook wilt vragen, vraag het in mijn Naam. Heer, wij zeggen ja en amen, brengen U daarvoor de eer. Wij belijden allen samen: Jezus onze Heer. Belijden onze Heer, Jezus onze Heer, Jezus, amen.

Herstel mijn eerste liefde dat ondanks al mijn falen, 1. Vader in de hemel, Die zoveel om mij geeft, dat U in Uw genade Uw Zoon gegeven heeft. Dank U voor Uw liefde, Uw eindeloze trouw, dat ondanks al mijn falen, U zegt: ‘Ik hou van jou’. Refrein: Herstel mijn eerste liefde, die ik ooit had voor U, want ik wil van U houden, nog zoveel meer dan nu. Mijn hart moet weer gaan branden, zoals het heeft gedaan, vol vuur en vol van hartstocht, die nooit meer weg zal gaan.

De liefde die vervaagde, maar nam de tijd niet meer, 2. De drukte van het leven trok mij met zich mee. De liefde die vervaagde, de passie die verdween. Ik was U niet vergeten, maar nam de tijd niet meer, om in Uw Woord te lezen, bij U te zijn, o Heer.   Refrein: Herstel mijn eerste liefde, die ik ooit had voor U, want ik wil van U houden, nog zoveel meer dan nu. Mijn hart moet weer gaan branden, zoals het heeft gedaan, vol vuur en vol van hartstocht, die nooit meer weg zal gaan.

Refrein: Herstel mijn eerste liefde, die ik ooit had voor U, want ik wil van U houden, nog zoveel meer dan nu. Mijn hart moet weer gaan branden, zoals het heeft gedaan, vol vuur en vol van hartstocht, die nooit meer weg zal gaan. 3. Vader in de hemel, met eerbied vraag ik nu, of U mij wilt vergeven. Ik kan niet zonder U. Dank U voor Uw liefde, Uw eindeloze trouw. En Vader, Ik wil zeggen, dat ik zoveel van U hou. Marcel en Lydia Zimmer

Ik wandel in het licht met Jezus, het donk’re dal ligt achter mij, Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 1. Ik wandel in het licht met Jezus, het donk’re dal ligt achter mij, en ‘k weet mij in Zijn trouw geborgen, welk een liefdevolle Vriend is Hij.

Die de zonde in mij overwon. Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 2. Ik wandel in het licht met Jezus, Geen duist’re wolk bedekt de zon, En ‘k kan niet anders, ‘k moet Hem prijzen, Die de zonde in mij overwon.

Ik wandel in het licht met Jezus, O, mocht ik zelf een lichtje zijn, Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem. 3. Ik wandel in het licht met Jezus, O, mocht ik zelf een lichtje zijn, Dat straalt te midden van de wereld, Die gebukt gaat onder zorg en pijn.   Glorieklokken: M.A. Alt

Mijn ziel is Hem gans toegewijd; Met Hem verrezen tot nieuw leven, 4. Ik wandel in het licht met Jezus, Mijn ziel is Hem gans toegewijd; Met Hem verrezen tot nieuw leven, Volg ‘k mijn Heiland tot in eeuwigheid. Glorieklokken: M.A. Alt Refrein: Ik wandel in het licht met Jezus, en ‘k luister naar Zijn dierb’re stem, en niets kan mij van Jezus scheiden, sinds ik wandel in het licht met Hem.

Jezus, alles geef ik U wat ik ben en heb en wat ik ooit zal zijn.   Al mijn hoop,   mijn plannen en mijn tijd  leg ik in uw hand,    vertrouw ze aan U toe.  

Door uw wil te doen, leer ik om vrij te zijn. Jezus, alles geef ik U, wat ik ben en heb en wat ik ooit zal zijn. Tekst en muziek: Robin Mark en Jennifer Atkinson Nederlandse vertaling: Elly Zuiderveld-Nieman